Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352878 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ACAB1903

@Deniz ben forzadan ban yedim diye öyle konuşuyorum deniz denen akıllı. gecen senle konuşup sana ağzının apayını verdiğimden dolayı kuyruk acın var galiba sıkıntın varsa özelden gel haddini bildireyim başkalarının yorumlarına yazarak bana laf etmene gerek yok be kimseye iftira atmıyorum beyinsiz derdin varsa benle konuşsana başkalarının yorumlarınndan bana iftira atıyor diye iftira atıyorsun heralde gecen gün forumda ağznın payını verdim acısını çıkaramamışşın galiba  sitenin yöneticileride yapışan yorumu okusun bana iftira atıyor diye suçlamalarda bulunmuş gereğini yapın

şu usluba gereken yapılsın...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şu usluba gereken yapılsın...
bana yapılan usluba gereken yapılsın banada yapılsın oldumu bu adam bu nları niye yazıyor diye bakın önce oldumu
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

e
SANMIYORUM ADAM itftira atmakla suçluyor beni heralde ceza alsa ben diyene kadar alırdı sanırım
Biz kimseye ceza verme tarafı degiliz suan istesem butun mesajlari silebilirim ama istemiyoruz herkes arasinda tartissin ama bu kadar fazla tepki verilmesi beni hayrete dusuruyot bu herkes icin gecerli lutfen tartismalarda seviyeyi kacirmayalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

birini iftira atıyor diye suçlayacaksın ona ceza vermeyeceksin kendini savunan birine mi usluba gereken yapılsın diyosunuz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

sıkıntı değil banlayabilirsiz zaten o şahıs ceza filan almssa banlamanıza gerek yok ben kendim çıkar girmem zaten eğer onlara prim verilecekse

Çevrimiçi murat

ilgili bölümlerde karşılıklı fikirlerinizi çarpıştırın ama birbirinize hakaret etmeden.içimizde her görüşten her gruptan insan var.tartışmanın dozunu iyi ayarladıktan sonra istediğinizi yazın.hakaret içeren kelimeler kullanmayın lütfen.mesajları silmek çözüm değil.kimseye karşı değil kimseye uzak değiliz.herkese aynı yakınlıktayız ve sadece takımdaş değil kardeş olarak görüyoruz.kendi adıma benimde sorun yadığım kişiler olmuştur.keşk yüzyüze görüşebilsek.klavye arkasında hem kendimizi doğru ifade edemiyebiliyor veya yanlış anlaşılabiliyoruz.karşılıklı olarak birbirini anlamaya çalışın.özür dileyin demiyorum(özür dilemek büyük bir erdemdir) mesajlarınızıda kendiniz düzeltin isterim.

Çevrimiçi murat

sıkıntı değil banlayabilirsiz zaten o şahıs ceza filan almssa banlamanıza gerek yok ben kendim çıkar girmem zaten eğer onlara prim verilecekse
canı biraz sıkılan bırakıp gitme peşinde.bırakıp gidince herşey düzelecek mi?beşiktaşın başınada gelen hep bu yüzden.birşeyler yapıp başarısız olunca bırakıp gitmek.enkazı temizlemek için birileri çıkar nasılsa.bazen tek doğru yoktur bazende hiç doğru yoktur.sizin bu yaptığınız belki kendi adınıza doğruyu savunmak ama kendi doğrunuzu savunurken yanlış yapmayın.

Çevrimiçi Necmi

SANMIYORUM ADAM itftira atmakla suçluyor beni heralde ceza alsa ben diyene kadar alırdı sanırım
@xpenche rica ediyorum konuyu kapat burda kimseye ceza vermiyoruz
Denizle iki saattir özelden konuşuyorum Denizin yaptığı yanlıştı ama ilk yanlışı sen yaptın
birbirinizi suçlamadan önce oturun neler dediğinize bir bakın derim tarafsız olarak
Deniz şahsına iftira atıyorsun demedi kanıtlayamazsan iftira olur dedi Deniz o gurubun üyesiyse
ve senin suçladığın şeyleri yapmıyorsa sende ona iftira etmiş olmuyormusun aslında teknik
olarak ikinizinde yaptığı aynı şeydi o yüzden aslında birbirinizden özür dileyin ve tatlıya bağlayın
ne yani çocuk gibi cezamı verelim ikinizede @Deniz sen küçüksün abinden özür dile o da senden dileyecektir
birbirinizide kırmayın benide sıkıntıya sokmayın

ysariusta

• Ziyaretçi

Acaba bu siteden, şöyle yalana dolana iftiraya prim vermeyen, her habere atlamayan bir internet gazetesi en kötü bloglar (Mustafa elbette en güzel örnek) çıkar mı? Ey yönetim, bunu konuşalım bir başlıkta.
Vinç nereye gitti bu arada. Numaralıya kurulmayacak mıydı o?

@aktar_ismail bu hafta toplanalım günü belirleyelim hem siteyle ilgili konuşuruz
bazı şeylere tek başıma karar vermek istemiyorum hemde stad ile ilgili biraz yeni gelişmeleri
takip edelim bir haftadır siteyle uğraşmaktan stada hiç bakamadım bu arda @irtibat3 nerelerde
hiç görünmüyor. Kardeşinin yaptığı Baneri kullandım gerçi biraz değiştirdim affına sığınıyorum artık :D

@irtibat3 dizi tekrar kötü olmuş, dinleniyormuş.
İsterseniz buluşma tarihi ve zamanı için bir kaç seçenek sunalım @Necmi abi, hatta uyarsa hep beraber bir iftar organizasyonu yapabiliriz.

Çevrimiçi murat

Acaba bu siteden, şöyle yalana dolana iftiraya prim vermeyen, her habere atlamayan bir internet gazetesi en kötü bloglar (Mustafa elbette en güzel örnek) çıkar mı? Ey yönetim, bunu konuşalım bir başlıkta.
Vinç nereye gitti bu arada. Numaralıya kurulmayacak mıydı o?
kendi içimizde bunu yapmak zor.ancak biryerlerden alıntı yaparak olabilir.onun içinde bir editör ve birkaç gönüllü lazım.hergün takip gerektiren bir iş.birde forumun yapısı buna uygunmu bilemiyorum.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@xpenche rica ediyorum konuyu kapat burda kimseye ceza vermiyoruz
Denizle iki saattir özelden konuşuyorum Denizin yaptığı yanlıştı ama ilk yanlışı sen yaptın
birbirinizi suçlamadan önce oturun neler dediğinize bir bakın derim tarafsız olarak
Deniz şahsına iftira atıyorsun demedi kanıtlayamazsan iftira olur dedi Deniz o gurubun üyesiyse
ve senin suçladığın şeyleri yapmıyorsa sende ona iftira etmiş olmuyormusun aslında teknik
olarak ikinizinde yaptığı aynı şeydi o yüzden aslında birbirinizden özür dileyin ve tatlıya bağlayın
ne yani çocuk gibi cezamı verelim ikinizede @Deniz sen küçüksün abinden özür dile o da senden dileyecektir
birbirinizide kırmayın benide sıkıntıya sokmayın
ben ne yanlış yaptım kimsye iftira mı attım suçlamada mı bulundum yazıklar olsun ya

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@Deniz denen kişinin iftira atıyor suçlamasıyla karşı karşıya kaldım bir insana iftiara atıyor demek iftira ediyor demek ne demek anlarsınız sanırım wow dan bu yana stad la ilgili iyi kötü fikir alışverişinde bulunan ve sizleri gittiğiniz heryerde takip eden biri olarak görüyorum ki birini suçlamak ceza sebebi olmuyormuş malesef. Diğer forumdaki arkadaşlardan özür dileyerek  suçlandığım bir yerde cezasız kalarak prim verilen bir anlayışın olduğu yerde olmamaya karar verdim hesabımı siliyorum diğer arkadaşlardan ise verdiğim rahtasızlıktan dolayı özür diliyorum

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Efe

şuan beton dökümü sürüyor bakalım gecede devam edecek mi?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

abi çocuk gibisiniz ya yeter artık neyi paylaşamıyorsunuz. Bu kadar da uzatılmazki. Lütfen artık rica ediyorum forumdan uzaklaşacak insanlar boyle giderse.

Çevrimdışı eski inönü

Numaralı temeli mi Efe?

Çevrimdışı serti67

Vincin sokulmesine prekascilar bozulmuştur ne guzel yatiyolardi is açtık baslarin :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Vincin sokulmesine prekascilar bozulmuştur ne guzel yatiyolardi is açtık baslarin :D
prekastçılar inşaatın en marjinal grubu:))

Çevrimdışı Gokhan_1903

ilk kurulan vinç sökülmüş, artık prekastlar için paletli vinç gelsede azcık prekast şov izlesek  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

500 m3 kadar beton var dokülecek gece yarısını gecer bitmesi...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: