Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357027 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sallapati

dun akşam üzeri o testere kiriş onarıldı ve betonlandı...

eyvallah Mabet ; kameradan gördüğüm kadarıyla Çiçekler büyük bir ekibi numaralıya kaydırmış.. Eski açıkta beton dökümü dışında pek çalışma görülmüyor

Çevrimdışı combomaxs

Şu kaba inşaat bitse herşey netlecek galiba büyük oranda bu yaz buyuk oranda stad görünür

Çevrimdışı sallapati

mabet in yazdığının ingilizcesi..   "i will always " diye çeviriyor...

Çevrimdışı bjk_mabet

eyvallah Mabet ; kameradan gördüğüm kadarıyla Çiçekler büyük bir ekibi numaralıya kaydırmış.. Eski açıkta beton dökümü dışında pek çalışma görülmüyor

pazartesi numaralıda tören var ...törene yetirştirme çabası var şu an için...

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet in yazdığının ingilizcesi..   "i will always " diye çeviriyor...

ip uçu : ispanyolca :)

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı sahinnd

Mabet abi tribünlere ağ falan örmezsiniz dimi ?

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimiçi Necmi

merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar dilerim,

yeni forum tüm Beşiktaşlılara hayırlı olsun başta emeği geçen site sahipleri olmak üzere
güzel olmuş özellikle fotolar konusunda gerekenler yapılmış

yalnız Necmi abi senden bir ricam var

şu yazı fontunu biraz koyulaştırın
şu an yazıları okumakta biraz zorlanıyorum
yazı fontunu büyütmekten bahsetmiyorum burada yanlış anlaşılma olmasın

son olarak şu ikonu (smiley)  :claps: kaldırın yerine daha iyileri mevcut daha anlaşılır smileyleri var.

yazı fontları ve sitenin makyajını yapacağız daha sıra gelmedi  smileylere gelince bulursan seve seve
değiştiririm ben bulamıyorum set halinde en azından ana kullanılanları değiştiririz :)

Çevrimdışı combomaxs

Krişler dökülüyor acaba kaç m3 beton sipariş verildi

Çevrimdışı Efe

Numaralida hafriyat suruyor esku aciktada beton dokuluyor ramazan baslamasina ragmen islerin durmamasi cok iyi biraz zorlanilsada isler yuruyecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İmansız26

''Ben Her Zaman Burada olacağım'' Demiş Mabet abi
Bizde burada olacağız abi Boşuna Demiyoruz Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah belamızı Versin  :ok:
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı combomaxs

Numaralida hafriyat suruyor esku aciktada beton dokuluyor ramazan baslamasina ragmen islerin durmamasi cok iyi biraz zorlanilsada isler yuruyecektir
Evet ama cok zor olcak işler biraz yavaşldıgı için aksamalar olur gibi

MMA

• Ziyaretçi

Ruyamda stadi gordum eski acikta orta bolumde temel oruluyomus ordan yeni aciga kapaliya baktim deli gibi bsgiriyodum ooooooo besiktasim oleeeey diye :-) ama oyoe boyle degil baya yirtiniyodum yani :-) kapali ust katta fena dik duruyodu yani :-)

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Arkadaşlar Yeni Açık tribününe Yıldırım Demirören sponson olacak ve oranın adı Milangaz Tribünü olacak diye bir şey okudum.Var mı aslı artarı @bjk_mabet abi?

tamam teşekkür ederim. ama merak ettim şey şu zaten denizin altında bizim stadımız denizin altından daha nereye atabilirlerki kuyuyla i.b.b nin daha aşşağıda lağımları falan mı var acaba suyu yollayabilecekleri bide kuyu bi yere bağlanıyomu sadece belli bi derinliğemi açıldı ???
inan bende cok birsey bilmiyorum,baska biri cevaplayabilir umarim

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar Yeni Açık tribününe Yıldırım Demirören sponson olacak ve oranın adı Milangaz Tribünü olacak diye bir şey okudum.Var mı aslı artarı @bjk_mabet abi?
demir örene olan borcların bir kısmı bu şekilde ödenmesi fikri var ...

Çevrimdışı bjk_mabet

drenaj kuyularında toplanan su, su pompaları ile şehir atık şu şebekesine pompalanacak...

Çevrimdışı combomaxs

Acaba 3d yeni renderlar ne zaman gösterilecek bilgisi olan var mı?

malesef gelemez 8 tır ile gelecik o vinç ve montajı sahada yapılacak...
çiçeklerin vincinin sökülememisinin nedeni kapalı üsteki malzemeleri aşağıya indirmesi iskelelir plywood ları vs....

Peki abi cati kolonlari nasil olacak kapalida ? alacati firmasinin vinci yapmaz heralde onu da ?

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

demir örene olan borcların bir kısmı bu şekilde ödenmesi fikri var ...

Başkan zaten sponsor olarak 60 milyon TL gibi bir rakamı geri alacağız demişti ben de sponsor olacak yer kalmadı ve heralde amatör branşlarda dağıtım olacak diye düşünmüştum ama böyle bir şeyi duyunca merak edip sorayım dedim.Cevap için teşekkürler abi.Pek istemesem de Yeni Açığın Milangaz adıyla anılmasını istemem ama tabi başka türlü almak çok çok zor.

Etiketler: