Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Bu arada eski açıkta beton şow başlıyor...  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

G
Bu arada eski açıkta beton şow başlıyor...  :claps:
Güzel haber geceye kadar beton sov olur eski acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Eski açığın oraya ambulans mı geldi?

bir çalışanımız şakalaşma esnasında kolunu kırdı gelen ambulans onun içindi şu an için durumu gayet iyi...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı serti67

dızım yuzunden 3 gundur yatalak olduk allahtan stat ınsaatı var yoksa nasıl vakıt gecerdı bılmıyorum eskı acık beton sow baslasın:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

eski acık tabla aslında dun gece betonlanacaktı ama numaralı ve yeni acık tarafına ancak betonlaya bilindi..

bu sabahtan itibaren eski acık tabla betonu atılmaya başlandı...

bu hafta çok koşuşturmalı ve biraz yoğun gectiği için zaman ayıramadım...tüm dostlardan bu konuda özür dilerim...

Çevrimdışı CharlieChaplin

TheGuardian:
BVB'yi büyük yapan 5 madde,
1 Taraftar gücü
2 Taraftarına ucuz hizmet
3 Geleneklerine bağlılık
4 Hızlı futbolu
5 Doğru yönetim

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı bjk_mabet

pazartesi günü numaralıda ufak bir tören gercekleştirilecek...

ysariusta

• Ziyaretçi

bir çalışanımız şakalaşma esnasında kolunu kırdı gelen ambulans onun içindi şu an için durumu gayet iyi...
Geçmiş olsun acil şifalar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin.. Abi nasıl bir milletiz.. sınırımız yok yeminle..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı serti67

cok gecmısolsun ufak kırıkla kurtarmıss olamasa daha ııdı ama beterınden sakınmıs allah demek lazım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı smtcglr

Geçmiş olsun nasl bi şakalaşmaymış öyle :(

Çevrimdışı bjk_mabet

numaralıda çok küçük bir yerde hafriyat kaldı kamyonların yanaşacağı yer sıkıntı olduğu için biraz yavaş ilerledi bu hafta içi tamamen hafriyat işlemi bitip tesviye işlerinin gercekleştirilmesi planlandı...

Çevrimdışı CanEmre

Çok geçmiş Allah daha büyük belalardan sakınsın. Bu arada yoğun temponun arasında bizleri de ihmal etmediğin için çok teşekkürler...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bjk_mabet

Geçmiş olsun nasl bi şakalaşmaymış öyle :(

sabah 8 de çıktım stad ta olsaydım diğer kolunuda neyse eşşek şakası işte...

Çevrimdışı smtcglr

Mabet ,

çiçeklerin vinci sökülmeden alacalının paletli vinci gelmeyecek sanırım.

Çevrimdışı Sedat_BJK

numaralıda çok küçük bir yerde hafriyat kaldı kamyonların yanaşacağı yer sıkıntı olduğu için biraz yavaş ilerledi bu hafta içi tamamen hafriyat işlemi bitip tesviye işlerinin gercekleştirilmesi planlandı...

Abisi, Tesviye sonrası rampa hariç numaralının tamamına beton atılır mı? atılırsa, eski açıkla birlikte biraz zorlanmayacak mı Çiçekler?

Çevrimdışı metin06carsi

Bu gece rüyamda staddaydım ustalarla falan muhabbet ettim kapalıyı gezdim mabet'i bulamadım sadece :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet ,

çiçeklerin vinci sökülmeden alacalının paletli vinci gelmeyecek sanırım.

malesef gelemez 8 tır ile gelecik o vinç ve montajı sahada yapılacak...
çiçeklerin vincinin sökülememisinin nedeni kapalı üsteki malzemeleri aşağıya indirmesi iskelelir plywood ları vs....

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu gece rüyamda staddaydım ustalarla falan muhabbet ettim kapalıyı gezdim mabet'i bulamadım sadece :)

ruyanda gördüğün herşeyi yaptım dün gece bende stad ta idim hemde kapalıdan resim bile attım nası bulamadım beni hayret oysa ortalıkta bi yukarı bi aşağı koşuşturuyordum...

Çevrimdışı bjk_mabet

Abisi, Tesviye sonrası rampa hariç numaralının tamamına beton atılır mı? atılırsa, eski açıkla birlikte biraz zorlanmayacak mı Çiçekler?

yeni bir demirci ve kalıpcı ekibi gelicek şu an o ekip kuruluyor...

Çevrimdışı Sedat_BJK

yeni bir demirci ve kalıpcı ekibi gelicek şu an o ekip kuruluyor...

Süper haber.. teşekkürler.. :)

Çevrimdışı CharlieChaplin

İşçiler sahada şakalaşıyor.. Demek ki iş güvenliği uzmanı işini yapmıyor kardeşim... Böyle lauvbalilik olur mu ya... :bandit:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı empisayn

iyide eski açık tribünüde gerçek bir tribün haline getirelim dedik her bağıran
yeni açığa giderse olmazki stadın her tarafının çoşması lazım eskiden eski açık diye
bir tribünümüz yoktu artık oradada bir tribün yaratmak lazım

Abi unibjk'yı yoksaymasaydın iyiydi , eski açık kapalı tarafında elimizden geleni yaptık :(
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet zamanın varsa bir son soru..
Dün gece kapalının içerisinde ne yapıldı? baya bi meraklandık ama bilgi edinemedik haliyle

Çevrimdışı sahinnd

Aklıma #şakalaşırken hamile kaldı# başlıklı haber geldi  :)....
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Etiketler: