Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

20 dk'den sonra baya bir detaylı anlatıyor. NatGeo imiş bu arada.. :S
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı sallapati

küçük plastik tutgaçlar var onları koyuyorlar kalıpla demir arasına

eyvallah abi aydınlattın

Çevrimdışı sallapati

bak resimlere dikkatli ufak ufak siyah noktalar görürsün onlar demiri kalıbın 2-3 cm daha ykarısında tutan minik pabuçlardır
beton demirle kalıbın arasına girer orda iki veya 3 cmlik bir pas payı bırakır
anladım abi , dikkatli bakacağım , sistemi anladım.. plastik mandallar betonun içinde kalıyor demek ki

Çevrimdışı eski inönü

Ah @Necmi abi ahh ağ dediğin seyin arasından nasıl sızmıyor şimdi kafaya bu takıldı :) bir de 1 kat yapılırken basamaklı kalıp şeklinde tahtalar bırakılıyor aralarından demirler geçiyor yanlarda kalın alanlar onlar nasıl birşey...!
aklımda 1000 soru var milleti korkutmayayım :)
resimdeki gibi aralara demir giriyor yanlarında kalıp var siyah onlar niye öyle
hocam bak bu tavandaki kirişleri elde etmek için
https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/479952599471636480/photo/1

Çevrimdışı ALI RIZA

hocam bak bu tavandaki kirişleri elde etmek için
https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/479952599471636480/photo/1
işte bu kaçırmısım mabet eline sağlık o kadar mabet çekmemiş demişim :) demek böyle oluyormuş biz alışmısız düz tavan görmeye ondan kafa canlanmıyor :)

Çevrimdışı brci

işte bu kaçırmısım mabet eline sağlık o kadar mabet çekmemiş demişim :) demek böyle oluyormuş biz alışmısız düz tavan görmeye ondan kafa canlanmıyor :)

haha bu çok iyi olmuş şu forumun canını yiyim :)

Çevrimiçi Necmi

o aslında kafes sistemdir bütün kolonlar kirişlerle birbirine bağlanır buda
yapının dayanıklılığını onlarca kat arttırır kolon ve kirişlerin kalınlığı içersindeki demirin kalınlığı ve sıklığı
statik hesaplarla yapılır yapının taşıyacağı yük rüzgar kar gibi etkenler depremler artı bizim
stadımızda ses titreşiminin etkileri hesaplanıp kalınlık ve malzeme belirlenir sonrada imalat başlar
statik hesaplar asla hata kabul etmez ufacık bir hesap hatası bile büyük facialara sebep olur
çalışan asansör bile bir binayı yıkabilir veya çatının tepesine konan su deposu veya ses bunlar kontrolü olmayan
ters kuvvetlerdir

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kapalının içinde ne yapıldı öğrenebilseydik güzel olurdu. bakalım yarın olsun hayrolsun...
Cümleten iyi geceler, iyi sahurlar..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Kapalının içinde ne yapıldı öğrenebilseydik güzel olurdu. bakalım yarın olsun hayrolsun...
Cümleten iyi geceler, iyi sahurlar..
iyi geceler

Çevrimdışı karakartalım

İyi geceler arkadaşlar merak ettim bi konu var bilen varsa açıklarsa sevinirim. bizim stad eskiye göre 9 metre altta ve belli bi miktar denizinde altında olası bir yüksek yağıış uzun süreli yağışta suyla dolma ihtimali var gibi geliyo hep bana ama tabi onu düşünmüşlerdir mimarlar mühendisler işte birden gelen suyu stadı basmasın diye nasıldenize veya başka bir yere aktaracaklar bilgisi olan varmı acaba ???
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

İyi geceler arkadaşlar merak ettim bi konu var bilen varsa açıklarsa sevinirim. bizim stad eskiye göre 9 metre altta ve belli bi miktar denizinde altında olası bir yüksek yağıış uzun süreli yağışta suyla dolma ihtimali var gibi geliyo hep bana ama tabi onu düşünmüşlerdir mimarlar mühendisler işte birden gelen suyu stadı basmasın diye nasıldenize veya başka bir yere aktaracaklar bilgisi olan varmı acaba ???
Bildigim kadariyla drenaj kuyulari bu yuzden yapiliyor,dikkat edersen simdi numaralida ki temelde boyle bisey var:

Çevrimdışı karakartalım

Bildigim kadariyla drenaj kuyulari bu yuzden yapiliyor,dikkat edersen simdi numaralida ki temelde boyle bisey var:
tamam teşekkür ederim. ama merak ettim şey şu zaten denizin altında bizim stadımız denizin altından daha nereye atabilirlerki kuyuyla i.b.b nin daha aşşağıda lağımları falan mı var acaba suyu yollayabilecekleri bide kuyu bi yere bağlanıyomu sadece belli bi derinliğemi açıldı ???
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı EagleForce

Gerekli onlemler aliniyordur elbet ama sizintinin oldugu yer kotu gozukuyor.

Çevrimdışı CanEmre

Herkese günaydın,
Yeni açık numaralı arasından hafriyat alınıyor. Günlerdir sıraya girmiş kamyonları görmemiştim. Özlemişim valla  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı CanEmre

Eski açığın oraya ambulans mı geldi?

ben de öyle gördüm??? bir anda herkes oraya gitti sonra da... Umarım ciddi bir tatsızlık yoktur...

Çevrimdışı Zoro

Evet ambulanstı galiba. Ama çok yavaş gitti. Öyle çok acil bir havası yoktu.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ramazan ayı, hava sıcak, iş ağır. Aman diyelim dilimizi ısıralım. Mabet bir hayırlı haber ver bize.

Çevrimdışı serti67

su sıcak havalarda oruc tutan tutmayan emekcılerımıze allah kolaylık versın bı hastalık saaktlık olmadan calsıınlar ınsalah
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

masaalh sabah sabah guzel harfıyat alınıyoo sanırım bugun ıı betonlamada olurr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Gördügum kadariyla yeni acikla numarali birlesiyor artik son hafriyat kaliyor eski acik numarali birlesimi :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Hafriyatı saha içine boşaltmaya başladılar???  :alala: Kantarın yanına. Kantarın kepçesi saha tarafına mı geçecek acaba?

Çevrimdışı Efe

Numralida temel orme isleri suruyor eski acikta betonlama baslamamis heralde bugun baslayacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hafriyatı saha içine boşaltmaya başladılar???  :alala: Kantarın yanına. Kantarın kepçesi saha tarafına mı geçecek acaba?
Hızlı bitsin diye o sekilde yapiyorlar sonrada bosalttiklari yerden tasiyorlar sabah trafiginde cok kamyon disari cikartamiyorlar zaten az kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Hızlı bitsin diye o sekilde yapiyorlar sonrada bosalttiklari yerden tasiyorlar sabah trafiginde cok kamyon disari cikartamiyorlar zaten az kaldi
Saha içine dökmeleri bana enteresan geldi ama tabi hafriyatı bitmeyen yer pek kalmadığı için artık oraya atmış olabilirler...  :iscrewy:

Etiketler: