Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355400 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ah ulan bako .... bir de fevzi tuncay var.. yediniz çocukluğumuzu :D bu travmalar unutulmuyor :D

kalecemizin kazandırdığı tek maç olarak 1 haziran 1986 trabzon:0 bjk:1 gol dk :19 gökhan bu maçta zafer müthiş oynamıştı resmen şampiyonluğu getirmişti bu maçı bilirim
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı eski inönü

sanmıyorum fazla inmeyecek yol zaten yukarıda şimdiki rampayı tatlı bir meil vererek yolla
birleştirirler tahminime göre 4-5 metrelik bir rampa olacak orada
abi yol dedigin numaralının arkasındaki yol mu?

Çevrimdışı eski inönü

ulan keşke şort sponsorumuz Çiçekler inşaat olsa.. ne güzel olur be :D
çok iyidi :)))

Çevrimdışı sallapati

evet bu maçı hatırlıyorum hep geseden ilk 10 dakikada gol yer yenik başlardık malesef maçlara

92-93 sezonuymuş bu da bak... iğrenç 8-0 lık a.gücü maçından 1-2 ay öncesi.. bu sezon şampiyon olup şampiyonlar ligine gittiler.. Beşiktaş tarihinde kırılma sezonudur.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

92-93 sezonuymuş bu da bak... iğrenç 8-0 lık a.gücü maçından 1-2 ay öncesi.. bu sezon şampiyon olup şampiyonlar ligine gittiler.. Beşiktaş tarihinde kırılma sezonudur.
o sene aslında son maça kalmazdı aydın maçında hasan ceylan madidanın karşıyaka maçında erman toroglu şifonun  0-0 biten konya deplasmanında serdar çakman sergenin nizami gollerini vermemişler resmen üstüste 4. şampiyonluğu çalmışlardı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

çiçeklere verdiğimiz parayı geri alalım diyorsun yani :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı sallapati

abi düşünsene sırt sponsoru obitaş olsa.. forma da almazsın sen değil mi? :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şaka bir yanda tribün sponsorları kaldı galiba sponsor bulunsa kombinelerden önce olurdu galiba:(

Çevrimiçi Necmi

abi yol dedigin numaralının arkasındaki yol mu?
şu anki rampadan bahsediyorum yukarda anayola bağlanmıyormu
dolmabahçe caddesi yukarda kalıyor yani orda bir rampa olacakeski açık köşeden itibaren rampa yukarı doğru çıkacak
gaziler büfenin yanından dolmabahceye bağlanacak

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Vodafone Arena 10 Mart 2014 Kapalıda loca katına beton atıldı. Yeni açıkta çalışmalar başladı.

Çevrimdışı Anıl

abi ben 300 falan espri yaptım kimse ciddiye almasın.. kendi aramızda eğlenelim Anılcım. 5-10-15-20 tl civarı oynayalım... fazlası zarar.. 2.90 oranlı 2 maçlık bir tane paylaştım
Öğrenci adamız zaten abi 300 lira iddaaya yatırır mıyım :) Şöyle 4-5 oranlık kuponlar iş görür :D

Çevrimdışı Anıl

Neden 13 temmuzdan sonrada başka birileri tatilde olur onlarda ertele der :)
mabete görüşmemiz lazım o ne zaman müsait olursa toplantıyıda o zaman yaparız
kaçırırsan senin için tekrar yaparız :D

Necmi abi toplantı detaylarını öğrensem kafi :) Tabi 13 ünden sonra olursa gelirim o ayrı :evillol:

Çevrimdışı Efe

valla zamanında bitirirlerse başkan bi güzellik düşünür belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

obitaşa o kadar takıntım yok ama formada zaten sırt reklamını sevmiyorum
ülkerden nefret ediyordum ama beko yu zevkle taşırım
nefret etmektede haklıymışım fenere oluk gibi para akıtan bir firma GS yede öyle
Beşiktaştan bir sırt reklamını çok gördü eskidende ülker ürünü pek almazdım
ama reklam veriyor diye genede tek tük alırdım ama artık asla almıyorum

Çevrimdışı Oktay

Necmi abi çiçeklerin numaralıyı almasında senin ciddi bir katkın var muazzam bir kamuoyu oluşturdun şu forumlarda gerçi benim gibi obitaşcıları zor ikna ettin ama sonunda senin dediğin çıktı abi;)

Çevrimdışı sallapati

sol alt köşede tahta ile çevrili 1 kat alanı betonlanıyor şu an..

Çevrimdışı sallapati

prekastların yavaşlaması ytongların nakliyesi ile ilgili mi? sanırım ytongları yerleştirmeyi bekliyorlar

Çevrimdışı Salih A.

Arkadaşlar canlı yayını ipad veya iphone den izleyebilen varmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ziyasevik

Necmi abi, gaziler büfe dedin aklıma geldi. malum projelerde gaziler büfe görünmüyor. Aynı yerde devam mı edecekler yoksa stadın içine mi geçecekler?

Çevrimdışı ALI RIZA

su beton atma işine aklım almıyor :) tahta oraya nasıl giriyor beton nasıl taşmıyor ondan kafaya takmıyorum taktım mı sistem hata veriyor...!
salla pati : Hayatıma fb olarak başladım ama özüme Bir bisiklet turuyla döndüm 6-7 yaşlarında idim beni bjk yapan kişi 15-20 yıla yakın yıl sonra face de ekledik ilk sorduğu soru buydu Hangi takımlısın...! bende bıraktığın gibiyim özümdeyim...! dedim... ŞEFER'tir bizi biz yapan...

Çevrimdışı sallapati

obitaşa o kadar takıntım yok ama formada zaten sırt reklamını sevmiyorum
ülkerden nefret ediyordum ama beko yu zevkle taşırım
nefret etmektede haklıymışım fenere oluk gibi para akıtan bir firma GS yede öyle
Beşiktaştan bir sırt reklamını çok gördü eskidende ülker ürünü pek almazdım
ama reklam veriyor diye genede tek tük alırdım ama artık asla almıyorum

+1 abi , ben de sırt reklamını sevmiyorum,, keşke sırta isim yazılsa da , reklamlar futbolcu isminin yazıldığı yere alınsa.. bel kısmına yani.. Ülker konusuna da katılıyorum abi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

herkese iyi geceler sahur sofrasına oturmak lazım vakit yaklaştı

Çevrimiçi murat

Daha önce açıklandı mı bilmiyorum (açıklandıysa affola) eski statda yeni açığın arkasında bulunan ambulans, itfaiye vs gibi araçların giriş çıkışının yapıldığı alan yeni stadımızda hangi alanda olacak ve giriş çıkışlar nasıl sağlanacak?
Ziya sevik hoşgeldin aramıza.fotolarınla tanıyorduk seni.eline sağlık

Etiketler: