Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356102 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

Bir kaç gündür hiç takip edemedim forumu. Son gelişmelerden hiçbir bilgim yok açıkçası. Numaralıda ilk temel atılmış sanırsam. Çiçekler mi yapacak, obitaş mı? Belli oldu mu?
Yusuf abi ellerine sağlık resimler için.
çiçekler yapacakmış.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Atakan Uzun

eski açıkta bugün tablo betonu atılacak emekçiler son kontrolleri yapıyorlar. yarından itibaren bir alt katın demir işleri başlar. numaralıda da temmuz ayı gelmeden ilk temel betonunu göreceğimizi düşünüyorum. temmuza daha 3 gün var. yeni açıktada üçgenin radya temellerine başlanmış.

Çevrimdışı yigitcan1903

Passolig zırvasına benden ya da kulübümden para çıkmış ne fark eder? Gidecek mi o para onlara gidecek!

Ben bu rantçı(küfür yok) para kazanmasını istemezdim,buna mecbur kaldığım için kafayı yiyorum.

Evet,gidip mecbur olduğum için o passo kartı alıcam.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün ne kadar kazancı varsa bu işten helal-i hoş olsun.

Aktif maktif milleti tek seçeneğe mecbur bıraktıkları için aktife giden verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun,boğazlarından geçmesin,yemek nasip olmasın!

Yusuf Abim sen de hiç canını sıkma!Ben Ankara'da yaşadığım için her maça gelemeyecem gelemediğim maçları sana paslarım güzel abim.Sen üzülme yeter!

Başkaları da hala Beşiktaş taraftarının yanında olmak yerine sistemin adamı olsun,rantçı (küfür yok) desteklesin!

Lafa gelince en kral Beşiktaşlıdır sorsan!
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 13:47:22 Necmi ]

fatihalhan

• Ziyaretçi

herkese hayırlı ramazanlar.son 5 sezondur aralıksız kombine aldım bu senede alacağım büyük ihtimal.ama beraber aldığım 4-5arkadaşım vazgeçtiler.açıkçası geçen sene tutulmayan bazı sözler var.biz geçen sene o şartlarda kombine aldık topu topu 3-4 maça gittik.Anadolu yakasında oturanlara olimpiyat bir zulüm.geliş gidiş 5-6 saati buluyor.stadın ikinci yarıya yetişmemesinden endişeleniyorum.
Tabii transferlerin gecikmeside ayrı bir sıkıntı.Artık başkan için risk zamanı gelmiştir.ş.ligi şansı ayağımıza geldi bütçeyi artırarak kaliteli isimler lazım.transfere göre mi alıyorsun diyenlere de artıl başarısızlığa tahammülümüz kalmadı.20 yılda 3 şampiyonluk artık herkesi bıkma noktasına getirdi.bu sene şampiyonluk zorunludur.

Çevrimdışı Emre.Guler

6 aylık değişime bakarsak ocak ayına kalmadan kaba inşaat bitebilir. Ocakta daha kapalının alt katı bitmemişten 6 ay sonra kaba inşaatın %50 si bitmiş görünüyor

Çevrimdışı Deniz

gelecek sene yurt dışında yaşamayacaksam ben de kombine alacam.Türkiyede olsam bile sadece 3-4 maça gelebilirim.gelemediğim maçları gidemeyen bir arkadaşa veririm.

Müşteri değil taraftarız.Ama sırf Beşiktaş aşkı için çıkarttık şu kartı.30 lira bizi fakir etmez ama birilerini pek güzel zengin eder.ediyor da.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CharlieChaplin

Passolig zırvasına benden ya da kulübümden para çıkmış ne fark eder? Gidecek mi o para onlara gidecek!

Ben bu rantçı köpeklerin para kazanmasını istemezdim,buna mecbur kaldığım için kafayı yiyorum.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün ne kadar kazancı varsa bu işten helal-i hoş olsun.

Aktif maktif milleti tek seçeneğe mecbur bıraktıkları için aktife giden verdiğim her kuruş haram zıkkım olsun,boğazlarından geçmesin,yemek nasip olmasın!

Yusuf Abim sen de hiç canını sıkma!Ben Ankara'da yaşadığım için her maça gelemeyecem gelemediğim maçları sana paslarım güzel abim.Sen üzülme yeter!

Başkaları da hala Beşiktaş taraftarının yanında olmak yerine sistemin adamı olsun,rantçı köpekleri desteklesin!

Güzel kardeşim eyvallah düşünmen yeter... Beni anlayan bir kardeşim olması çok güzel...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

6 aylık değişim gif'inde obitaş hiçte yavaş görünmüyor çok az bir geri kalmışlık görülüyor hepsi o zaten son 1 hafta da önceki zamanlara göre obitaş daha da hızlandı ve yeni açığa yayılmaya başladı.

Çevrimdışı Anıl

Araya girmek gibi olmasın da şu passolig muhabbeti konu içinde çok uzadı. Passolig konusunda var hali hazırda oradan devam ederseniz konu da bölünmemiş olur :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Araya girmek gibi olmasın da şu passolig muhabbeti konu içinde çok uzadı. Passolig konusunda var hali hazırda oradan devam ederseniz konu da bölünmemiş olur :ok:

Tamam kardeşim kusura bakma

Çevrimdışı Deniz

------------------------Tolga-------------------

Necip----------Franco--------Ersan-------Uğur Boral

---------------------Veli------Atiba----------------------

Holosko----------------------------------------Olcay

--------------------Oğuzhan-----------------------

_-------------------Eneramo---------------------

şampiyonlar ligine gider miyiz :D :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı saricasi

------------------------Tolga-------------------

Necip----------Franco--------Ersan-------Uğur Boral

---------------------Veli------Atiba----------------------

Holosko----------------------------------------Olcay

--------------------Oğuzhan-----------------------

_-------------------Eneramo---------------------

şampiyonlar ligine gider miyiz :D :D :D

on elemeye kadar transferlerin cogu biter heralde kalp hastası olmamızı istemiyorlarsa.kamp kadrosu acıklandı eneramo,sezer,ibo alınmadı
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Oktay

Ben bu rantçı(küfür yok) para kazanmasını istemezdim,buna mecbur kaldığım için kafayı yiyorum.

Başkaları da hala Beşiktaş taraftarının yanında olmak yerine sistemin adamı olsun,rantçı (küfür yok) desteklesin!

sakın cebinde  herhangi bir bankanın kredi kartını taşımıyosundur inşallah eğer kredi kartı taşıyosan yazdıklarından dolayı komik duruma düşmeni istemem

Çevrimdışı Deniz

çiçeklerin ilk vinci ne zaman sökülecek?

Çevrimdışı cagdas44

@Charlie Chaplin (Yusuf abi) fotoğraflar için teşekkürler

Çevrimdışı yigitcan1903

sakın cebinde  herhangi bir bankanın kredi kartını taşımıyosundur inşallah eğer kredi kartı taşıyosan yazdıklarından dolayı komik duruma düşmeni istemem

Cevabı passolig konusundan yazıcam ordan devam edelim burdan rahatsız oluyorlar haklılar da

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Normalde bu hafta içerisinde sökülecekti ama haftaya kaldı sanırım.Yani en erken haftaya sökülür.

Çevrimdışı Oktay

Cevabı passolig konusundan yazıcam ordan devam edelim burdan rahatsız oluyorlar haklılar da

güzel arkadaşım ben sana yakıştıramadım beşiktaşlıları sistemin adamlıgıyla itam edip ve sinkaflı benzetme yapmanı

Çevrimdışı Deniz

Normalde bu hafta içerisinde sökülecekti ama haftaya kaldı sanırım.Yani en erken haftaya sökülür.
o sökülünce numaralıya kurulacak muhtemelen

Çevrimiçi Rasim

Forumun yeni hali süper olmus 2 gün foruma giremeyince hayatimda Bir bosluk hissettim Valla...
Beşiktaş!

Çevrimdışı eski inönü

6 aylık değişime bakarsak ocak ayına kalmadan kaba inşaat bitebilir. Ocakta daha kapalının alt katı bitmemişten 6 ay sonra kaba inşaatın %50 si bitmiş görünüyor

hocam bu gifteki fotoları ayrı ayrı gonderebilirmisin acaba

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

o sökülünce numaralıya kurulacak muhtemelen

Evet ben de öyle düşünüyorum.Sonuçta numaralıyı aldıklarına göre oraya taşırlar.

Çevrimdışı yigitcan1903

güzel arkadaşım ben sana yakıştıramadım beşiktaşlıları sistemin adamlıgıyla itam edip ve sinkaflı benzetme yapmanı

Passolig konusundan yazışalım genel sohbet bölümünde
Burda çok dağılıyor konu

Çevrimdışı CanEmre

kapalı üstteki 3. çıkışın betonu dökülmüş. Kalıpları söküldükten sonra vinci de sökerler herhalde...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ZEKI

Yusuf fotograflar icin tesekkurler artik stad yavas yavas sekillenmeye basladi. Numaralida ortaya cikinca cok guzel bir goruntu olusacak.
Passolig ve taksitlendirme ile ilgili olarak Oktalg arkadasimizin soylediklerine katiliyorum. Bende tek cekim magudrlarindanim. Ama iki is gunu icerisinde ve kart hesap kesiminden once bankayi arayarak islemimi taksitlendirdim 9 taksit yaptim. Simdi rahatim :D

Etiketler: