Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8365882 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfunyasar

loca kapasitesi 1847 eskiden ekteki excel paylaşılmıştı.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı poedr

stad bittiğinde stadta çalışan tüm emekçilerin adının basılı olduğu forma istiyorum ben. 100. yılda forma giymiş tüm futbolcuların adının olduğu forma vardı onun gibi. beşiktaş formasına emekçiler çok yakışacak.
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı SDemirsoy

sadece bende öyle sanıyordum demek ki genel bi yavaşlıkmış, ekskavatör hafriyatı alıp kamyona dönene kadar aynı sürede dünya kendi ekseni etrafındaki turunu tamamlıyor :)
Hocam senin küçük eniştenin durumu nasıl iş yapıyormu şuan  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

çiçekler eski açıkta şuan içtima alıyor galiba  :bandit:

Çevrimdışı tayfunyasar

Iyı geceler herkese... Malum haberlerde muhtesem stad geliyor diye haberler basladı. Tribun isimleri yavas yavas satisa cikmaya baslar diye dusunuyorum. Hatta bence gec kalindi en buyuk reklam kombine satislarinda olur. Direkt stad konusu olmasa bile ilintili diye buraya yaziyorum.. En yakin tarihli yapilan stad olmasi nedeni ile TOKİ Arenanın fiyatlarini yazicam bizim anlasmamizla kiyaslamak acisindan.

Pegasus Tribünü yıllık 4.000.000  Dolar

Ulker Aile Tribunu ( Numaralı ust gıbı dusunebılırız ) Yıllık 2.000.000 Dolar

Opel Trıbunu ( Skorboard ve Trıbun ısmı olarak anlasılmıs skorboard odemesınıde bu fırma yapmıs belkı bıze 360 ıcın sponsor olacak bır Besıktaslı buyugumuzde aynı anlasmanın benzerını yapar  :D) Yıllık 4.000.0000 Euro

Odeabank Trıbunu yıllık 2.000.000 Euro

Denızbankla bır anlasmaları var ama o daha kapsamlı yıllık fıyata ulasamadım yanlız bızdekı 1903 trıbunu ve loca konusunda kapsamlı bır anlasma bızımle ısletme anlasması yapan IMG nın yan kurulusu vasıtasıyla olmus yıllık 10.000.000 dolar cıvarı bır para konusuluyor ama bu net degıl. Sanırım stad ılk acıldıgında yapıldıgı ıcın bıraz dusuk kalmıs.

Dıkkat edersenız bır cok gs li is adamı loca harıcinde klube destek olmus insallah bizde daha iyi olur

Fikret Orman yine pazarlama dehasını kulllanıyor. 20 bin kombine satılsa, tribünlere sponsor almak daha kolay olacaktır. SPonsora bak bu 10 bin kişilik isim listesi. Gelir seviyeleri bunlar vs vs bir sürü değerli datada yanına bonus diyerek gidersen daha cazip olur diye düşünüyorum. Pazarlamadan hiç anlamam :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

küçük enişte mahallenin sevimli küçük çocugu gibi .:) kimse karışmıyo istediği gibi geziyor ...

Çevrimdışı mert_

@İrtibat3 samet hocam şu an ortalarda görünmüyor ama dün epey koşuşturdu :)

bu da şimdiye kadar mustafa hocamın objektifinden yansıyan vodafone arena halleri;

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu da şimdiye kadar mustafa hocamın objektifinden yansıyan vodafone arena halleri;

hahaha çok iyi ya çok sempatik bi makine :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Hocam çok iyi ya Küçük Eniştenin Asklerleriyiz  :D

Çevrimdışı baro19

Günaydın ... 2 ay 23 Günlük Eski Açık Karşılaştırması

Çevrimdışı SDemirsoy

kardeşim eline sağlık güzel çalışma devamını da bekliyoruz senden  :ok:

Çevrimdışı tayfun

maşallah maşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfunyasar

Günaydın ...  :evillol:2 ay 23 Günlük Eski Açık Karşılaştırması

iki ayda gelinen nokta içler acısı ama çiçekler için değil, obitaş için.  :evillol:

Çevrimdışı tayfun

loca kapasitesi 1847 eskiden ekteki excel paylaşılmıştı.
çok güzel çalışma,tek tek inceledim,kaydettim bilgisayara canım sıkıldıkça bakarım:9
sarı renkler nedir üstat,satılanlar falan mı?

Çevrimdışı ZEKI

hazirani ne guzel kapatip ramazani karşılıyoruz, kombineer cikti, numarali basliyor.
Kurban bayramina kadarda kaba insaat biterse dugun dernek olur. Catı isleri ile saha ici calismalari ile isi taçlandırırız.

Çevrimdışı tayfun

hazirani ne guzel kapatip ramazani karşılıyoruz, kombineer cikti, numarali basliyor.
Kurban bayramina kadarda kaba insaat biterse dugun dernek olur. Catı isleri ile saha ici calismalari ile isi taçlandırırız.
kombine rakamları can sıktı abi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı yigitcan1903

benim beklentim daha yüksekti şahsen.
Kaç adet satıldığını biliyor musunuz?

Çevrimdışı tayfun

Kaç adet satıldığını biliyor musunuz?
genele konu açtım,yalnış saymadıysam eski açık+yeni açık alt katlar,yani 7.kategori toplam 180 tane...
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 09:59:20 tayfun ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yeni açık üst kat 28 sıra, eski açık üst kat 15 sıra gözüküyor, görüntü olarak nasıl gözükecek stad içi çok kafamı kurcalıyor.   :iscrewy:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ZEKI

kombine rakamları can sıktı abi.
Bence ilk gun icin guzel rakkamlar, daha millet passo  icin bile basvurmadi ve buna ragmen satislar guzel. Eger kombineleri almiyorsak bu sene stadin bir an once acilmaisni da bekleme hakkimiz olmaz. Bir tuglada biz koymaliyiz stada. Necmi abi ne guzel demisti. "Olimpiyatta hic bir futbolcuyu tanimiyorum ama orda takimi yalniz birakmamak adina gidiyorum" diye. Bizde kombinelerimizle klube destek olmaliyiz.
Dahada satıslar artacak. Benim inancim o yonde

Çevrimdışı tayfun

inşallah.ben kamikaze gibi atlıyorum zaten,takım nerede oynayacakmış,kim gelmiş,oymuş buymuş benim için hikaye.

Çevrimdışı yigitcan1903

genele konu açtım,yalnış saymadıysam eski açık+yeni açık alt katlar,yani 7.kategori toplam 180 tane...
Sezon açılışına kadar büyük çoğunluğu biter,daha ilk gündü bu bizim taraftar son dakikaya bırakmayı sever :)

Çevrimdışı mert_

tayfun hocam sıkma canını o ilk gün rakamları kombine için iyi sayılır, çıktığı gibi büyük bölümü tükenen tek maç derbi ya da avrupa kupası biletleri gibi düşünmemek lazım kombine satışı biraz daha uzun soluklu bir iş.

Etiketler: