Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aykutt

Zaten bu bilindik bir haber :D göz var nizam var eski açığın soluna atılan betondan belliydi her şey. :)

Çevrimdışı Salih A.

haber1903 ten takip ediyorsam küllen yalandır o kadar yazdım sitenin ismini kolpahaber diye değiştirin diye ama engellediler :)  sadece bu forumdan kombine alan 100 adam çıkar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar kombine satışıyla sportif başarı arasında doğru bir orantı var doğrudur. Öyle de olması gerekir. Hayat standartlarının, kişi başı yıllık gelirin yüksek olduğu bir ülkede yaşıyor olsaydık her sene full çekerdi bu stadyum. Ama insanlar çoluğunun çocuğunun giderinden, öğrenciler yediği yemekten kısarak kombine alıyor. Dolayısıyla yeşil sahaya baktığında karşılığını görmek istiyor, sonuna kadar da hakkı. O yüzden ülkemizde, özellikle Beşiktaş için geçerli olarak insanlar sahada göreceklerine göre kombine bilete para ayırıyor.
Yalnız özellikle bu yıl satışa sunulan kombinelerin şöyle bir özelliği var:
Kombine bilet için verdiğiniz her kuruş bu stadın yapımında bir tuğla, beton, demir vs. olarak değerlendirilecek ve yapımında katkı sağladığınız bu stattaki o koltuğunuza(Allah daha çok para versin de hep alın) hayatınız boyunca siz oturacaksınız. Yani bu seneki kombineler için imkanı olduğu halde bahane üretenler tekrar düşünsün.
Stadyumun bitmesine 1 yıl varken kombine satmak normal mi? Hayır.
Peki neden bu kadar önceden bilet satılıyor? Stadyumu yapmak için.
Bunun endüstriyel futbolla, sportif başarıyla alakası yok. Yeni mabedimizin yapımına katkı yapmakla alakası var.

Çevrimdışı Deniz

Deniz kırılacak bir şey yok söylediğimde Beşiktaşlı olmanın değerlerinden bahsettim
burdaki genç arkadaşlarımızda o değerleri taşıyor gerek burda tanıdıklarım gerekse
yüz yüze tanıştığım arkadaşlar hepsi ışıl ışıl parlıyor transfer tabiki önemli o formayı
hakeden giymelidir isim değil hala dany adını duyduğumda karnıma kıramp giriyor
yönetim eleştirebiliriz kaliteli Beşiktaşımıza yakışan bir takımda isteriz bunun yaşla
ilgisi yok ama yıldız değil Beşiktaşımın formasını hak eden oyuncu isterim ibrahimoviçi
istermisin ben istemem çünkü hak etmiyor o yüzden yıldız değil hak eden demeliyiz
yıldız olur futbol emekçisi olur hak etsin yeter bu takımda en çok sevilen malzemeci
süreyyadır millet malzemecisinin adını bilmez biz son üçlüyü çektiririz. Kardeşim
Beşiktaşlı olmak böyle birşey ben genelde çeşitli forumlarda sallayan yazdıkları her
üç kelimeden ikisi küfür olan Beşiktaşı anlayamamış kişilerden bahsettim tribün
geleneğinden gelen insanın eleştirisi bile takımı bir adım yukarı çıkarır.
Necmi abi özünde aynı şeyi diyoruz ama farklı ifader ediyoruz anlaşılan.Benim kızdığım insanlar adam gibi futbol edebi olan Beşiktaş formasına yakışır oyuncu isteyince direk "yıldız sever " etiketi yemesi.Yahu her yıldız edepli ahlaklı mı sanki.Melo gibi karaktersiz isterse 30 gol atsın kulübün kapısından sokmam.Ama bugün geldiğimiz durumda bu tarz adamlar da artık kulübe girmeye başlıyor.Geldiği 3. gün kavga edip kadro dışı kalan gökhan süzeni mi desen,onun bunun ağzını burnunu dağıtmayla ünlü sezer öztürk mü desen,galatasaray ikinci olsun diye idmana çıkmayan dany si mi denen.hepsi kulüpte kol gezmeye başladı.

Biz ses çıkartmadıkça da bu adamlar artmaya devam edecek.Ben hiçbir isimi kötü körüne desteklemem.Babam Beşiktaşa zarar versin ona da cevabını veririm acımam.Ama bugün geldiğimiz noktada insanlar kişileri savunmak için onun bunun Beşiktaşlılığını sorgular olmuş işte buna dayanamam(lafım kesinlikle sana değil sen asla bunu yapmazsın).Demirören de 8 sene bu yüzden o koltukta oturabildi.Körü körüne savunucuları var diye.Bu mantıktan çok dilimiz yandı hala da yanıyor ama bizim taraftar hala kişileri desteklemekten bıkmıyor.Bir insan yanlış yaptı mı söyleyeceksin o kadar.Beşiktaşlılık asıl bunu gerektirir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar kombine satışıyla sportif başarı arasında doğru bir orantı var doğrudur. Öyle de olması gerekir. Hayat standartlarının, kişi başı yıllık gelirin yüksek olduğu bir ülkede yaşıyor olsaydık her sene full çekerdi bu stadyum. Ama insanlar çoluğunun çocuğunun giderinden, öğrenciler yediği yemekten kısarak kombine alıyor. Dolayısıyla yeşil sahaya baktığında karşılığını görmek istiyor, sonuna kadar da hakkı. O yüzden ülkemizde, özellikle Beşiktaş için geçerli olarak insanlar sahada göreceklerine göre kombine bilete para ayırıyor.
Yalnız özellikle bu yıl satışa sunulan kombinelerin şöyle bir özelliği var:
Kombine bilet için verdiğiniz her kuruş bu stadın yapımında bir tuğla, beton, demir vs. olarak değerlendirilecek ve yapımında katkı sağladığınız bu stattaki o koltuğunuza(Allah daha çok para versin de hep alın) hayatınız boyunca siz oturacaksınız. Yani bu seneki kombineler için imkanı olduğu halde bahane üretenler tekrar düşünsün.
Stadyumun bitmesine 1 yıl varken kombine satmak normal mi? Hayır.
Peki neden bu kadar önceden bilet satılıyor? Stadyumu yapmak için.
Bunun endüstriyel futbolla, sportif başarıyla alakası yok. Yeni mabedimizin yapımına katkı yapmakla alakası var.
Her soyledigine katiliyorum @nannan

Çevrimdışı tayfun

haber1903 ten takip ediyorsam küllen yalandır o kadar yazdım sitenin ismini kolpahaber diye değiştirin diye ama engellediler :)  sadece bu forumdan kombine alan 100 adam çıkar
bazen bi haberler yapıyorlar yönetim batsa kına yakılacak sanki ama mecbur takip ediyoruz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Necmi

Benim yazdığımdan bunu anlıyorsan ciddi bir problemin var bence
Güzel güzel anlatıyoruz tane tane hala yıldız bilmem ne diyor gel de yeme kafayı,evi damı yıkıcam sinirden
Git körü körüne destekle en büyük zarar zaten böyle destekleyenden geldi Beşiktaşa
Sabır kardeşim evden ne istiyorsun :D transferler olsun takımı bir görelim
eleştirilecek bir şey varsa burda birlikte eleştiririz o zaman ama şimdi
çok erken eleştirmek için bu işler elini çırpmakla olmuyor. Dünya kupası oynanırken
transfer olmazki herkes oraya odaklanmış sabredelim biraz

MMA

• Ziyaretçi

selamğn aleyküm
ALLAH neşenizi arttırsın :) çiçekler almış numaralıyı yarın mabet abiden numaralıda grobeton resmi istiyorum ayın 26 ona göre :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çiçekler inşaata başarılar dileriz :)
fair play anlayışına hayranım abicim fırmalara saygından dolayı :D benı ortadoğuya sürüyomuşsun samet soyledı :) :busted_cop:

Arkadaşlar bu haber 1903 haberleri doğru yazıyor mu ? 30 dkkda 100 kombine gibi bir rakam çıkardı.Kendilerinin Fikret Orman yönetimini sevmediğini biliyoruz o yüzden bi kötü niyet olabilir mi ?

Çevrimdışı sahinnd

pazartesi gününden beri aynı sorunla karşı karşıyayım.Defalarca aramama ve sert yapmama rağmen çözülmedi.Çözüm yolunu bulursan haberdar eder misin?
Tabikiii aradım ilginelicez dedi bakalım..
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Salih A.

bazen bi haberler yapıyorlar yönetim batsa kına yakılacak sanki ama mecbur takip ediyoruz.
abi aynen haklısın biri beşiktaş camiasına ana avrat küfür etse (Hakaret Yasak)₅ haber yapıyor. tamam başkanı ve yönetimi beğebmezsin ama bu kadar alçaklığa gerek yok

Çiçeklere Başarılar Yardımı esirgemeyiz hertürlü değil mi ismail abi  :D @aktar_ismail

Çiçeklere varsa bir karışan söylesin yeter dimi El İrtibat  :lol:

Çevrimdışı Oktay

Çiçekler inşaata başarılar dileriz :)

Aktar sanki içinde yinede bi burukluk kalmış gibi;)

Çevrimdışı keremfrat1

Vaybe :) daha dun numaralıda eskavator kamyonlar vardı vızır vızır şimdi pompa mıkser vızır vızır :) 

Çevrimdışı kaankartal

beşiktaşlı kardeşlerim merhabalar,ben internetten passolig siparişi vericeğim ama belli bir ücret var.bu ücreti internetten aldığım zaman da kulüp karşılıyor mu ? teşekkürler.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı yigitcan1903

Sabır kardeşim evden ne istiyorsun :D transferler olsun takımı bir görelim
eleştirilecek bir şey varsa burda birlikte eleştiririz o zaman ama şimdi
çok erken eleştirmek için bu işler elini çırpmakla olmuyor. Dünya kupası oynanırken
transfer olmazki herkes oraya odaklanmış sabredelim biraz

Hayır Necmi abi yıldız değil doğru transferler yapılsın diyorum armayı taşıyacak doğru adamlar olsun diyorum
Biz armayı tutarız siz yıldızları tutun diye cevap gelince kan beynime sıçrıyor
Yıldız alınca takım gelip bizim evde kalıyo sanki tatillerde
Hayır okumadan ezbere mi cevap yazılıyor anlamıyorum
Neyse yıldız sevdalısı yaftası yiyince dayanamadım kusura bakmayın gerginlik için
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 23:41:19 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çiçeklere varsa bir karışan söylesin yeter dimi El İrtibat  :lol:
aynen abi sıkıntı yok :)

Çevrimdışı melih

Kapalı / Eski Açık / Numaralı mı daha önce biter?
Yeni açık mı ?
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar bu haber 1903 haberleri doğru yazıyor mu ? 30 dkkda 100 kombine gibi bir rakam çıkardı.Kendilerinin Fikret Orman yönetimini sevmediğini biliyoruz o yüzden bi kötü niyet olabilir mi ?
o saatlerde insanlar ya trafikte, ya iş yerinde. akşam 7-8'e kadar sadece bu başlıkta 15-20 kişi kombine almıştı. 30 dakikada 100 bilet satılmış olabilir ama hem mesai-iş çıkışı hem de ay sonu olduğu için insanlar henüz almamış olabilir. biraz beklemek lazım satış rakamlarını sağlıklı bir şekilde görmek için.

Çevrimdışı Salih A.

ayrıca site yönetimine bir önerim var hazır bir sinerji yakalanmışken forum ile birlikte ŞEREF'i ile haber yapacak bir web gazete ye öncelik verilmesi gerekir

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Aktar sanki içinde yinede bi burukluk kalmış gibi;)

herşeyden önce Beşiktaşlıyız ha Obitaş ha çiçekler bizim için sadece bir firma Aslolan Beşiktaş statda baya kalabalık olacağız bütün forum eski açıkta :)

Çevrimdışı drmmm

temmuz ve ağustos çiçekler ile daha neşeli geçecek.. :super:

en azından takip edebileceğimiz yer sayısı arttı..  :ok:

artık 30 ağustosa yeni açık biter heralde  :s20:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

armayı tutmak için kongre üyeisimi olmak gerekiyor ?
yok ben sadece bir soru sordum.Cevabını da aldım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: