Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Akcatas45

Çevrimdışı gurmeninoglu

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop: çiçekler inşaat - numaralı  :busted_cop:

NUMARALI İÇİN ÇOK BEKLEDİK, FORUM KARIŞMIŞ .. HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN..

:super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Arma yalnız başına durmuyor,o geçiciler armanın temsilcileri ve en doğru şekilde temsil etmek zorundalar
Yanlış futbolcu geldiğinde ben armaya aşığım banane diyoruz ama o futbolcu rezil ediyor seni sahada kah sportif açıdan kah ahlaki açıdan
Bunun da zararı Beşiktaşa
siz yıldızları tutun ben armayı tutarım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı melih

bjk_mabet @bjk_mabet  ·  9 sn.

Numaralida çalışmalar başladı...Çiçekler inşaata numaralıda başarılar dilerim...
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Efe

en sonunda beklediğimiz haber geldi çiçekler inşaat var gücüyle bu işi en kısa sürede bitirecektir metin beyede burdan hayırlı olsun dileklerimi ileteyim  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Hayırlı olsun çiçekler  :ok: numaralı da çalışmalar başladı derken ne çalışması başladı arkadaşlar??? Gro beton mu?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı mert_

ve numaralıda mutlu son :) pardon mutlu başlangıç :)

Çevrimdışı Efe

Hayırlı olsun çiçekler  :ok: numaralı da çalışmalar başladı derken ne çalışması başladı arkadaşlar??? Gro beton mu?

evt dünden beri hafriyat vardı ve en sonunda zemine geldi bi bölüm :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Darkeagle

Aha konser alanı, saha koruma için  sistem falan mı acep ??
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Necmi

ve numaralıda mutlu son :) pardon mutlu başlangıç :)
çiçekler başladıysa buna mutlu son demek lazım başladıysa bitirir. :D
ve eminim çok hızlı yapacaktır. Hayırlı olsun

Çevrimdışı Deniz

bu sitedeki taraftarların yaş ortalaması 28 -35 arası genel Beşiktaş taraftarıda böyle
genç arkadaşlarda hırs hava atma dürtüsü yüksek olduğu için böyle konuşmaları
normal zamanla Beşiktaşı Beşiktaş yapan değerleri anladıkça bu düşünceden uzaklaşacaklardır.
şimdi ne demek istediğimi anlamazlar biz onların yolundan geçtik ama onlar daha
bizim yolumuza gelmediler. Arkadaşlar Beşiktaşlı olmak takım tutmak değildir
Beşiktaşlı olmak bir yaşam biçimidir. Hayata bakış açısıdır. Şimdi klişe laflar kullanmak
istemiyorum ama bizde bazı şeyler laf olsun diye söylenmez ben şu forumdaki
arkadaşlara baktıkca Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum
Necmi abi eğer bizleri böyle görüyorsan açıkcası yanlış düşünüyorsun derim ve lafına da çokca içerlerim.Ben 21 yaşındayım 21 yıldır Beşiktaşla büyürüm Beşiktaşla yaşarım.Belki bu forumda birçok kimsenin sayamayacağı kadar geçmişteki değerlerimizi sayarım.Gözümle görmediğim onca maçı bile bilirim bu kulübün her değerini her anısını içimde yaşarım.

Söylenmez ama ;İstanbulda yaşamam kombine alırım.Her yıl en az iki forma tshirt vs alırım elimden geldiğince destek olurum.Elin memleketinde Brooklyn bridge de neredeyse tutuklanmak pahasına bayrak sallandırmışlığım,Yankee stadyumunda skorbordun altında arkadaşlarımla birlikte onlarca Beşiktaş pankartı açmışlığım vardır.

Beşiktaş formasını hak eden adamın giymesini istemekten doğal kimsenin hakkı olmaz sanırım.Bazı şeyleri açık konuşmak gerekirse kimsenin kişisel egolarını tatmin etmek için transfer yapmasını kaldıramıyorum.Kaldıramam da burası Beşiktaş.Bu kulübün 2. sinif oyunculara para yedirmesinden kimse memnun olmaz.Fark ettiysen yıldız demiyorum.Yıldız oyuncu bir kenarda dursun biz 1. sınıf topçu alalım da.

Endüstriyel futbol deniyor.60 küsür yıllık mabeti yıkmışız bu endüstriyel futbol uğruna.Buna uyulacaksa madem onun şartlarına göre işler yapılmalı.Yapılmak zorunda.Yoksa neden 9000 kombine satıyoruz demeyecek kimse.

Millet ahkam kesmesini iyi biliyor.Çarşı passoyu boykot etti diye yerin dibine soktular.Hangi biri kasımpaşa maçına gitti.108 bilet satılmıştı o maça.Bazı şeyler söylemekle olmuyor.Tutarlı olunmalı.madem endüstriyel futbola uyum sağlayacaz o futbola uygun transferler yapılmalı.Beşiktaşın forması şampiyonluğa oynar.Yeter ki o formanın içini biraz doldurmayı bilmeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

başkan ilk kapalı ihalesini çiçeklere verince başkanın yakınlığından acaba ! soruları olanlar artık çiçekler aldı diye seviniyor :))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı İrfan

Gözümüz aydın hayırlısı olsun tez başlasın tez bitsin inşallah..  :hiho:
We are Electric..!

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop: 30 ağustostaki numaralı görünümünü bu akşamdan yayınlıyorum  :busted_cop:

:super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:  :super:

Çevrimdışı EagleForce

Hayirli olsun. Numarali da en kisa surede yukselir umarim.

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı yash26

mabet bu kararin neden alindigini ogrenebilirmiyiz. sikayetimiz yok memnunuz tabiiki. Sadece merak ediyorum
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Etiketler: