Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360735 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Sen artık futbol sanayiinin her türlü şartına uyup taraftarından yeri geldiğinde müşteri olmanın gereklerini yerine getirmesini istiyorsan sportif başarısızlık ortaya çıktığında yarattığın müşteri profilinin tepkisini ya da beklentisini karşılayabilmelisin.
Maalesef artık durum bu
Her nevi desteği alayım taraftarımdan ama başarısız olduğumda sineye çeksinler diye bir şey kalmadı
Beşiktaş başarılı olmak zorundadır

Çevrimdışı Deniz

Sen artık futbol sanayiinin her türlü şartına uyup taraftarından yeri geldiğinde müşteri olmanın gereklerini yerine getirmesini istiyorsan sportif başarısızlık ortaya çıktığında yarattığın müşteri profilinin tepkisini ya da beklentisini karşılayabilmelisin.
Maalesef artık durum bu
Her nevi desteği alayım taraftarımdan ama başarısız olduğumda sineye çeksinler diye bir şey kalmadı
+1903
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Maalesef artık durum bu
başarıda destekle gelir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mert_

yıldız oyuncu ve kombine olayına iki soruyla dahil olayım;

1) üzerinde Beşiktaş formasının olmadığı bir yıldız futbolcu bizim için ne ifade eder?

2) içinde yıldız olmasa da Beşiktaş forması ve Beşiktaşlı dostlarımızla omuz omuza olacağımız stadımız bizim için ne ifade eder?

bu sorulara araya ama bağlacını koymadan verilecek cevaplar aynı zamanda Beşiktaş sevdalılarını koşulsuz kombine almaya götüren nedenlerdir ...

Çevrimdışı Efe

Efe şok oldun demi görünce  :biggrinking:

zaten dün gece tahmin ettim ama yinede bu kadar çabuk olması mutlu etti herkeste bi oh çekmiştir numaralı inşaatı başlıyor artık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

başarıda destekle gelir

Başarı doğru yönetmekle gelir,destek zaten vardır,doğru yönetimi gördükçe katlanarak artar
Yanlışlar yapıldığında dahi desteklemeye çalışmak ise en büyük kötülüktür
Beşiktaş'ı  koşulsuz desteklemekle yönetenleri koşulsuz desteklemek çok karışıyor birbirine

Çevrimdışı bjk_mabet

Biraz erken geldi haber son 9 dk diyelim

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

yıldız oyuncu ve kombine olayına iki soruyla dahil olayım;

1) üzerinde Beşiktaş formasının olmadığı bir yıldız futbolcu bizim için ne ifade eder?

2) içinde yıldız olmasa da Beşiktaş forması ve Beşiktaşlı dostlarımızla omuz omuza olacağımız stadımız bizim için ne ifade eder?

bu sorulara araya ama bağlacını koymadan verilecek cevaplar aynı zamanda Beşiktaş sevdalılarını koşulsuz kombine almaya götüren nedenlerdir ...
kimse yıldız oyuncu demiyor hocam.Beşiktaş formasını hak eden oyuncu diyor.Aradaki dağlar kadar fark var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı melih

Şu fotoya baktımda kapalı üst mü çok yavaş yeni açık mı hızlı anlayamadım  :alala:
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Başarı doğru yönetmekle gelir,destek zaten vardır,doğru yönetimi gördükçe katlanarak artar
Yanlışlar yapıldığında dahi desteklemeye çalışmak ise en büyük kötülüktür
Beşiktaş'ı  koşulsuz desteklemekle yönetenleri koşulsuz desteklemek çok karışıyor birbirine
ben gecici olanları değil kalıcı olanları destekliyorum ben armanın derdindeyim yönetici futbolcu değil
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Necmi

beşiktaş 70 li yıllarda aldırma kartal tezahüratının söylendiği sıralarda küme düşmemeye oynarken kapalı gişe oynardı yıldız yoktu toschak zamanaında rizeye 5-1 yenilince ertesi hafta adanaspor maçı full çekmişti başarıda değil başarısızlıkta daha çok sahiplenen kitlemiz yavaş yavaş değişiyor borçlardan çok bu profil daha büyük tehlike bence
ben necmi abinin dediği gibi içinde kim olursa olsun ben o formanın peşinde her yere her branşta gider izlerim yıldız futbolcu önemli değil
bu sitedeki taraftarların yaş ortalaması 28 -35 arası genel Beşiktaş taraftarıda böyle
genç arkadaşlarda hırs hava atma dürtüsü yüksek olduğu için böyle konuşmaları
normal zamanla Beşiktaşı Beşiktaş yapan değerleri anladıkça bu düşünceden uzaklaşacaklardır.
şimdi ne demek istediğimi anlamazlar biz onların yolundan geçtik ama onlar daha
bizim yolumuza gelmediler. Arkadaşlar Beşiktaşlı olmak takım tutmak değildir
Beşiktaşlı olmak bir yaşam biçimidir. Hayata bakış açısıdır. Şimdi klişe laflar kullanmak
istemiyorum ama bizde bazı şeyler laf olsun diye söylenmez ben şu forumdaki
arkadaşlara baktıkca Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum

Çevrimdışı melih

bjk_mabet @bjk_mabet  ·  41 sn.

Haber erken geldi son 8 dk...
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı dj_dellyy

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  59 sn.
Haber erken geldi son 8 dk...

Çevrimdışı Deniz

Biraz erken geldi haber son 9 dk diyelim

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
KAP' a bildirim geliyor bence.NUMARI ÇİÇEKLERE GİDİYOR  :super: :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu sitedeki taraftarların yaş ortalaması 28 -35 arası genel Beşiktaş taraftarıda böyle
genç arkadaşlarda hırs hava atma dürtüsü yüksek olduğu için böyle konuşmaları
normal zamanla Beşiktaşı Beşiktaş yapan değerleri anladıkça bu düşünceden uzaklaşacaklardır.
şimdi ne demek istediğimi anlamazlar biz onların yolundan geçtik ama onlar daha
bizim yolumuza gelmediler. Arkadaşlar Beşiktaşlı olmak takım tutmak değildir
Beşiktaşlı olmak bir yaşam biçimidir. Hayata bakış açısıdır. Şimdi klişe laflar kullanmak
istemiyorum ama bizde bazı şeyler laf olsun diye söylenmez ben şu forumdaki
arkadaşlara baktıkca Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum
+1903

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Numaralı tribün imalatını çiçekler inşaat aldı diyeceksin dimi @bjk_mabet  abi :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

merhaba arkadaşlar ..

keyifler nasıl.

numaralıda bi hareketlenme var sanki :)

Çevrimdışı mert_

kimse yıldız oyuncu demiyor hocam.Beşiktaş formasını hak eden oyuncu diyor.Aradaki dağlar kadar fark var.

ben kişiye özel yazmadım hocam, genel olarak yıldız olmazsa kombine satılmaz düşüncesine yönelik yazdım üzerine alınma.

ek olarak bir futbolcunun Beşiktaş formasını hak edip etmediği sahada belli olur transfer sezonunda değil.

Çevrimdışı harunmustak

Numaralı çiçeklere gidecek ve 9 dk sonra ilk grobeton atılacak :)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı yigitcan1903

ben gecici olanları değil kalıcı olanları destekliyorum ben armanın derdindeyim yönetici futbolcu değil
Arma yalnız başına durmuyor,o geçiciler armanın temsilcileri ve en doğru şekilde temsil etmek zorundalar
Yanlış futbolcu geldiğinde ben armaya aşığım banane diyoruz ama o futbolcu rezil ediyor seni sahada kah sportif açıdan kah ahlaki açıdan
Bunun da zararı Beşiktaşa

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

@bjk_mabet Numaralida çalışmalar başladı...Çiçekler inşaata numaralıda başarılar dilerim...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: