Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Kombineyi staddan çok takım sattırır.İyi transferler+ sportif başarı = kombine getirir.Kötü transferlerle,bitime 5-6 hafta kala havlu etmalarla dünyanın en iyi stadını da yapsan taraftar zor gelir..
Beşiktaşlı alır Deniz biz renkli değilizki başarıya göre takım tutalım
forma sahaya çıktımı benim için gerisi önemli değil hele olimpiyatta hiç
değil o mesafeden sahaya babam çıksa tanımam topu bile görmüyorum
birileri ortada koşuşturuyor maç seyretmenin hiç zevki yok ama sırf
takımı yanlız bırakmamak için gitmek lazım diyorum

Çevrimdışı ekesicil

ya benim mesajlar gözükmüyormu? simdiye kadar hic bi soruma cevap gelmedi?

yine bi deneyim bari, numarali bölümü sanki yeni acik bölümünden biraz daha havadami??

Çevrimdışı Necmi

ya benim mesajlar gözükmüyormu? simdiye kadar hic bi soruma cevap gelmedi?

yine bi deneyim bari, numarali bölümü sanki yeni acik bölümünden biraz daha havadami??
numaralı daha başlamadıki havada olduğunu nerden gördün :alala:

Çevrimdışı saricasi

Stad bittiğinde en az 30 bin satılmış olur,şu anki kombineler 15 20 bin bulursa iyidir tabi şuanki transferede bakıyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı If Else

ne yalan soyleyeyim forzadan aldigim tepkilere gore.. kimse ibrahim toramani sezeri eneramoyu izlemek icin kombine almaz. dogru hareketmidir? yanlis harekettir. Ama yonetiminde artik adimlar atmasi bazi riskleri goze almasi lazim yoksa yine ligin ikinci haftasinda dany tadinda adamlar gelir buda direkt olarak kombine satisina yansir.

Kusura bakmasınlar ama Cihat Dayı(@siyahiforvet) 'dan direk alıntı yapıyorum!  :akuma:
"
"şu şöyle olduğu sürece kombine almam, o orda olduğu sürece maça gitmem." diyenlere Beşiktaş'ı da tutma o öyleyken, o oradayken, şu şöyleyken?
Beşiktaş'ı cezalandırdığını mı sanıyorsun? Beşiktaş sana mı muhtaç? Sen kimsin?
"
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 22:22:25 ComeOn_GiveMeaBreak ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı serti67

abı yenı nesıl endustrıyel futbol senın anlattıgın degerlerı azalttı artık mıllet forma ıcın degıl onun ıcındekıler ıcın gelıyo cogalmaya basladı bızım trubundede maleseff hee benım ıcın ısmı degıl formasına verdıgı deger onemlıdırr ama ısın aslı ole degıl maleseff artıkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ekesicil

numaralı daha başlamadıki havada olduğunu nerden gördün :alala:

yani havada derken biraz daha yüksekte gibi geldi bana

su iki resimde öyle gözüküyor, göz yanilmasida olabilir ama dikkatimi cekti iste  :)

Çevrimdışı saricasi

abı yenı nesıl endustrıyel futbol senın anlattıgın degerlerı azalttı artık mıllet forma ıcın degıl onun ıcındekıler ıcın gelıyo cogalmaya basladı bızım trubundede maleseff hee benım ıcın ısmı degıl formasına verdıgı deger onemlıdırr ama ısın aslı ole degıl maleseff artıkk
Zaten futbol endüstrisi değişmese Stad yapmazdık her şeyin bir amacı var.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi ben öyle düşünmüyorum geçmişte sattığımız kombineler de bu doğrultuda gösteriyor.İnsanlar neticede yediğinden içtiğinden ayırıyor kombine alıyor.Danyi Sezeri Serdarı izlemek için o parayı vermiyorlar.O stada geldiler mi futbol adına güzel şeyler görmek istiyorlar.Daha ilk turdan avrupa kupalarına,Türkiye kupasına veda edip,az maç oynar,ligde de bitime 2 ay kala havlu atarsak haliyle insanlar da kombine almaktan çekinir olur

Bir yerde insanlar da haklı.Tabiki Beşiktaş arması olan her yerde şartsız destek vermeliyiz ama insanları kombineye teşvik etmek lazım.Bak geçen sezon 9 bin kombineyi zar zor satabildik .Tamam stad falan yoktu ama neticede Beşiktaş sokakta oynasa kaldırımda desteklememiz lazım.

Dediğim gibi Beşiktaş her zaman ve her yerde desteklenmeli ama taraftarları da kombineye teşvik edecek transferler ve sportif başarılar şart
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ekesicil

yani havada derken biraz daha yüksekte gibi geldi bana

su iki resimde öyle gözüküyor, göz yanilmasida olabilir ama dikkatimi cekti iste  :)

pardon linkler yalnis olmus

Çevrimdışı Hakan Bilgin

beşiktaş 70 li yıllarda aldırma kartal tezahüratının söylendiği sıralarda küme düşmemeye oynarken kapalı gişe oynardı yıldız yoktu toschak zamanaında rizeye 5-1 yenilince ertesi hafta adanaspor maçı full çekmişti başarıda değil başarısızlıkta daha çok sahiplenen kitlemiz yavaş yavaş değişiyor borçlardan çok bu profil daha büyük tehlike bence
ben necmi abinin dediği gibi içinde kim olursa olsun ben o formanın peşinde her yere her branşta gider izlerim yıldız futbolcu önemli değil
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı serti67

Zaten futbol endüstrisi değişmese Stad yapmazdık her şeyin bir amacı var.
stat yapımında tek amac para kazanmak olmamalı traftarına saglıklı guvenlı bır ortam ve takımın sureklı basarıları yakalamsı ıcın bı arac olarak yapılmalı stat ama dogru ısın onemlı kısmı gelırlerı artırmak
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı mert_

hocam temel atılan kısımların arasında henüz alınmamış toprak bölümler olduğu için sanırım göz yanılmasına neden oluyor.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-25.06.2014-020-620x465.jpg[/url]

soldaki alana grobetonmu dökülmüş ?

Çevrimdışı Necmi

numaralı tribün biraz havalı olsun :D
kod alınmıştır yüksek olmaz göz yanılmasıdır :ok:

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Deniz

beşiktaş 70 li yıllarda aldırma kartal tezahüratının söylendiği sıralarda küme düşmemeye oynarken kapalı gişe oynardı yıldız yoktu toschak zamanaında rizeye 5-1 yenilince ertesi hafta adanaspor maçı full çekmişti başarıda değil başarısızlıkta daha çok sahiplenen kitlemiz yavaş yavaş değişiyor borçlardan çok bu profil daha büyük tehlike bence
ben necmi abinin dediği gibi içinde kim olursa olsun ben o formanın peşinde her yere her branşta gider izlerim yıldız futbolcu önemli değil
yıldız futbolcu tabi ki önemli falan değil.Bu formayı hak eden adamlar giysin yeter.Metin,Ali,Feyyaz ların ,Şifoların ,İlhanların,Sebaların,ŞEREFLERİN giydiği formayı hak eden adama versinler yıldız da varsın olmasın.

Dediğiniz gibi futbol endüstrisi değişti.Eskiden küme düşmeme mücadelesi verirken kapalı gişe oynardık şimdi 9000 kombineyi zor satıyoruz.Taraftar profili ister istemez değişiyor.Zaten sırf bu endüstriyel futbola uyum sağlamak için 60 yıllık mabeti yıkıp yenisini yapmıyor muyuz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı saricasi

Hrkz senin gibi düşünmesi lazım abi yoksa ufak bir başarısızlıkta yeni stadda olsa koltuklar boş kalır,kemikleşmiş belli bir kitle olmak çok önemli bjk için maça gelen

Çevrimdışı sahinnd

cep telefonu numarasının başındaki sıfırı koymadan dene bir de...
Olmuyorr

Etiketler: