Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359768 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

ben oraya 6 aydır göz kestirmiştim :D
valla cok moralim bozuldu abii zonguldaktan geliyorum maçlara orda tanıdık yüzler özelliklede bu forummdan olanlar la olmak cok mutlu ederdi benii
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 20:53:27 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

istanbulda olup,maddi durumu elveren biri kombine almıyorsa taraftarım falan demesin.biz binlerce km öteden senede 3-4 maça gelsek bile almayı düşünüyoruz adam vapura binip gideceği yerde kombine almaya üşeniyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı harunmustak

Arkadaslar sponsor olunca bedava bilet veriyor kulüp gibi bir hava var. Orman onun kuruş kuruş almıştır kimse merak etmesin
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Necmi

valla cok moralim bozuldu abii zonguldaktan geliyorum maçlara orda tanıdık yüzler özelliklede bu forummdan olanlar la olmak cok mutlu ederdi benii

Passoligi ara yerini değiştir yanlış almışım de kolaylık gösterirler herhalde
olmazsa kulübü ara kulüp ilgilenir :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

abi benim hesaba özel bir sıkıntı herhalde.
Bir hal çaresi bulacağız artık...  :)
Senin kombine de hayırlı olsun...
olabilir abi sürekli dene teşekkür ederim saolasın  :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

neden çalık grup neden başkası değil tamamen rant tamamen peşgeş çekme hazmedemiyorum kabullenemiyorum. onun için almayacam. takımıma desteğimi forma alarak ve lisanslı ürünlerini alarak yaparım. maçıda tvden izlerim...
Anlamadığım, Çalık gurubu almamış olsa başka bir grup alırdı.. hangisi babamızın oğlu... ne farkeder.. Takımlara en fazla %'yi Çalık gurubu bırakmış olsa gerek ki, Çalık gurubunda kalmış ihale..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

121. bloktan güncel durum paylaşabilecek olan var mı  :by2:

Çevrimdışı serti67

Passoligi ara yerini değiştir yanlış almışım de kolaylık gösterirler herhalde
olmazsa kulübü ara kulüp ilgilenir :ok:
olursa valla degıstırıım kafa yapma benlee:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

olursa valla degıstırıım kafa yapma benlee:)
Estafurla olurmu olmazmı bilmiyorum ama şansını dene istersen birde @bjk_mabet e
danış o yol gösterebilir

Çevrimdışı SDemirsoy

anılll yanıma gel16.sıra 8-9-12-13 boş  :icool:

Çevrimdışı sahinnd

Kombine alanlar hayırlı olsunn . Şu hayatta en imrendiğim şey odur belkide...
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı mert_

pek değişen bir şey yok hocam öncekine göre 4 5 koltuk daha satılmış.

Çevrimdışı Anıl

anılll yanıma gel16.sıra 8-9-12-13 boş  :icool:
Samet abi tatildeyim deli olucam mobilden o koltuk seçme ekranı gözükmüyor, mecbur cumartesi satış ofisinden alıcam  :s20:

Çevrimdışı serti67

Estafurla olurmu olmazmı bilmiyorum ama şansını dene istersen birde @bjk_mabet e
danış o yol gösterebilir
valla sabah arıcam passolıgı hepınız eskı acıga gıtmısınız suruden ayrılanı kurt kapar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet abi tatildeyim deli olucam mobilden o koltuk seçme ekranı gözükmüyor, mecbur cumartesi satış ofisinden alıcam  :s20:
olsun hayırlısı olsun Anıl  :ok:

Çevrimdışı Anıl

olsun hayırlısı olsun Anıl  :ok:
Aynen abi sizin oralardan almaya çalışıcam o yüzden çok kişiye söylemeyin hee  :evillol:

Çevrimdışı ekesicil

ahh ahh fazla kombine almayin, yazin gelince bana bilet kalsin en azindan

senede bir iki maca gidiyordum onlarada gidemezsem artik bilmiyorum :(

Çevrimdışı Necmi

pek değişen bir şey yok hocam öncekine göre 4 5 koltuk daha satılmış.
@kcptl  hocam özeline mesaj attım bakmadan sakın çıkma bir daha giremezsin
şifreni değiştirdim :D yeni şifren orda mail adresinde dandik bir daha ulaşamayız sana

Çevrimdışı keremfrat1

çok üzüldüm ama forumdakılerle aynı yerden alamadım babam aldığı için :) ama çok uzak değiliz :D gelırım yanınıza maç başlamadan :) necmi abicim

Çevrimdışı Necmi

çok üzüldüm ama forumdakılerle aynı yerden alamadım babam aldığı için :) ama çok uzak değiliz :D gelırım yanınıza maç başlamadan :) necmi abicim

önemli olan stadın içinde olmak gerisi önemli değil

Çevrimdışı İmansız26

Şuan 370 liram oldu kombineler satışa çıktığında 20 liram vardı 2 güne bitirmezseler Allah izin verirse alıcam bi kombine başka şehirde üniversiteye gitsem bile :) :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 21:21:09 İmansız26 ]
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı keremfrat1

önemli olan stadın içinde olmak gerisi önemli değil
kesinlikle abicim :) çok şükür aldık allah utandırmasın nice şampiyonluklara cuma gunu toplantı varmı inşallah

Çevrimiçi murat

anıl benim koltuğun yanı boş.21.sıra 18 numaradayım sana da 17 uyar.

Etiketler: