Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359801 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

orası da cazip evet :) herkes almaya başladıysa ben de alayım o zaman.
20 sıranın hemen altı ve üstü ve 20 sıra iyidir.arkadaştan haber bekliyorum.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Anıl

İyi iyi Eski Açık çok göz önünde olmasın da Cumartesi alayım bende  :lol:

yeni açık 407. blok :) İzmitten nasıl sık sık geç saatte gelip gidicem bilmiyorum ama aldık bakalım :)

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi murat

121 e 20 sıraya 7 kişi dizilmişsiniz yanınıza mı alayım varsa bir iki kişi hemen üstünüzden alacam.ekranı açtım haber bekliyorum.

Çevrimdışı Anıl

Bizim arkadaşımızla hedefimiz 119. blok ama eğer orası olmassa 121 de işaretlenen bölümden alacağım  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

121 e 20 sıraya 7 kişi dizilmişsiniz yanınıza mı alayım varsa bir iki kişi hemen üstünüzden alacam.ekranı açtım haber bekliyorum.
Murat abi bence 1 alt yada 1 üst sıralarından al iletişim daha rahat olur öbür türkü uçtan uca zor olur  :)

21.sıra 18
19.sıra 18 alabilirsin Murat abi

Çevrimiçi murat

21.sıra 18
19.sıra 18 alabilirsin Murat abi
tamam 21. sıra alıyorum yanımı boş bırakmayın sürgün edilmiş gibi :evillol:

Çevrimdışı Yakup

121'de son durum ve hedefimizdeki bölge :)

Necmi abilerin arada boşluk vardi orayida ben doldurdum.devlet kurumunda calistigimizdan sadece takip edebiliyordum ama artik arenada beraber oluruz. Diger formlardan ve buradan ilhaNouma
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı celiker1

Sadece blok ve sıra mı seçebiliyoruz?Yoksa blok ve sıradaki istediğimiz koltuğu da seçebiliyor muyuz?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi murat

7.Kategori    121    21    18    hallettim.

Çevrimdışı mert_

Sadece blok ve sıra mı seçebiliyoruz?Yoksa blok ve sıradaki istediğimiz koltuğu da seçebiliyor muyuz?

istediğin koltuğu seçebiliyorsun hocam.

Çevrimdışı dogu1903

beşiktaş ısınmayı sizce hangi tarafta yapar

Çevrimdışı TURKahvesi

kcptl küçük eniştene de kombine aldın mı  :lol:
bak sonra küsüp terk etmesin seni  :evillol:

Çevrimdışı mert_

bugün bir arkadaş kapalı yeni açık köşede kirişin üzerinde yan yatar şekilde duran çelik parçayı ne yapacaklar diye sormuştu, o köşedeki kolonlardan birinin içine yerleştirmişler. yeni açık üstün alt bölümü alttan desteksiz öne doğru epey bir çıkıntı yapacağı için mukavemete yönelik bir çalışma sanırım.

Çevrimdışı Necmi

beşiktaş ısınmayı sizce hangi tarafta yapar
yeni açık tarafında yapıyor olimpiyattada kuzey tribünü :)
yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı mert_

kcptl küçük eniştene de kombine aldın mı  :lol:
bak sonra küsüp terk etmesin seni  :evillol:

zaten onun eski açığın altında yuvası var hocam :) yok terk etmez, bizim onla arkadaşlığımız kardeşliğimiz bakidir :)

Çevrimdışı Sezai

121'de son durum ve hedefimizdeki bölge :)

Üstad o ortada bi tek kırmızı var , o da benim 121 17. sıra :) biraz acele ettim heyecandan :D

Çevrimdışı Deniz

beyler takip edemedim tüm gün hangi tribünler iyi satmış?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

zaten onun eski açığın altında yuvası var hocam :) yok terk etmez, bizim onla arkadaşlığımız kardeşliğimiz bakidir :)

aklıma ne geldi biliyormusun
hani bu Pixar animasyon şirketi var ya
işte o kalitedeki animasyon ile sen ve küçük eniştenin Şeref bey (Vodafone Arena) stadındaki yeni hayatınızı konu alan bir film yapsalar  :)
ne gülerdim ama var ya  :kop:

Çevrimdışı mert_

Üstad o ortada bi tek kırmızı var , o da benim 121 17. sıra :) biraz acele ettim heyecandan :D

hayırlı olsun, merak etme hocam yakında o bölümü komple doldururuz inşallah :)

Çevrimdışı Oktay

Necmi abi çiçekler şu anda 121 İ yogun bişekilde yapıyo stadın enson yapacak bölümüde 124 gözüküyor kısmette Ensona kalmakta varmış;)

Etiketler: