Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8358137 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı frkndgnr

Kapış kapış gidiyo la

Tapatalk ile gönderildi(Note 3)

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 18:26:09 frkndgnr ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ilbuono

119 dan almaya çalışıyorum, açtılar tükendi mi? yoksa hiç açmadılar mı ? saygılar
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 18:24:36 ilbuono ]

Çevrimdışı Efe

kceptel kapalı üst 415 ve yeni açık üst orta taraftan ve yeni açık alt taraftan birer resim stadın herşeyini bitirecek  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Arena kombine satışları başlamıştır. Gurur-lanmak için hemen siz de satın alın

Çevrimdışı tunckuyucu

1- Köşelerden seçim yapılamıyor,
2- Misafir tribün nerede hale belli değil.

:/

Çevrimdışı tayfun

119 dan almaya çalışıyorum, açtılar tükendi mi, yoksa hiç açmadılar mı,,,saygılar
açmadılar üstat,bizim gibi sazanlar bitsin satarlar :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı serti67

119 dan almaya çalışıyorum, açtılar tükendi mi? yoksa hiç açmadılar mı ? saygılar
acmadılar aradım kulubu oralar  cumadan sonra falan dedı ama rezarvasyonlu olabılır kulpten satılabılır  dedıı twtrda bı abım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Anıl

Bazı bölümleri sadece satış ofisinden satabilirler çünkü atıyorum öğrencilerin öğrenci indirimi sadece eski açık altta geçerli ve satış ofisine gidince ancak öğrenci indirimi uygulanıcakmış. O yüzden bazı bölümleri saklamış olabilirler satış ofisi için :ok:

Çevrimdışı mert_

dostlar yeni açık üst orta bölüm 408 numaralı blokta durum şimdilik sakin görünüyor :) ayrıca 28 sıra saydım @İmansız26
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 18:28:21 kcptl ]

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı denizaydogdu

Benim gibi soruları olan arkadaşlara cevaplar buldum :)
Soru 1- bir kişinin pasooligi var 2. kişi passoligi mecbur almak zorunda
Soru 2- passolig kart olmadan hiç bir türlü passo sitesine uye olunamıyor , ancak uye olan bir arkadasınız varsa o kendi adına kombineyi alıp ilerleyen tarhilerde sizin passolig kart aldğınız zaman üstünüze aktarabiliyor o kombineyi
Soru 3- bu akşam passolig kartına bşasvurduğunuzda en erken yarın sabah hesaplarına yansıyacağı için sabah kombine kart işlemi yapabiliryosunuz.
Kartal

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada çArşı nereyi mesken tutacak bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
umarım yeni açık tribünleridir.

Çevrimdışı ilbuono

acmadılar aradım kulubu oralar  cumadan sonra falan dedı ama rezarvasyonlu olabılır kulpten satılabılır  dedıı twtrda bı abım

Eyvallah kardeşim, sağol bilgilendirme için :tabe:

Çevrimdışı frkndgnr

salla pati bi alevli top gönder ya satışlar başladı diye  :muhaha:

Çevrimdışı Efe

yeni açık üst 28 sıra olarak kesinleşti :icool: üst katlarda normalde görünen 1 sırayı koymamışlar byük ihtimal düşmesinler diye korkmuş olabilirler en alttaki sırayı çıkamışlar büyük ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu arada çArşı nereyi mesken tutacak bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
başkan kapılda olmak isteyenler olabilir o yüzden kapalı üstüde uygun tuttuk demişti bakalım nerede olacaklar
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

ÇARŞI BENCE 407 , 408 , 409 DA OLACAK

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TURKahvesi

başkan kapılda olmak isteyenler olabilir o yüzden kapalı üstüde uygun tuttuk demişti bakalım nerede olacaklar

o zaman benim moralim bozulur çünkü çArşıyı ben kapalıda görmek istemiyorum.

Çevrimdışı CanEmre

Numaralı köşe 124:)

Hayırlı olsun. benim de gözüm 124'te. Satılmışlık durumu neydi acaba? Cuma günü stattan almayı düşünüyorum. Çok mu geç kalırım sence???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilbuono

104 te köşede küçük enişte pozisyonunda, saldırın kapatalım orayı :)
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 18:34:39 ilbuono ]

Etiketler: