Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Evet siteyi patlattık :D
arkada uğraşırken :by2:
bende kedi girdi sandım meğer kartalmış
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı izorlu85

Evet siteyi patlattık :D
arkada uğraşırken :by2:

Ekrana hafif bi duman gelmişti bende inşaattan kamyon geçti de onun tozu sanıyordum meğer sizin patlatmadan geliyormuş :D :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Ben de bir bir bölümünde hafriyat bitti diye düşünüyordum fakat fore kazığa yakın bölgelerde hafriyat kalmış, orayı tamamen almamaları extra bir kuşak daha atılacağı için olabilir.

Efe hocamı bilmem ama El İrtibat'dan bize zarar gelmez  :lol:

yok zarar vermem canım ama bi el irtibatla görüşeyim yinede ne diyecek bakalım uçur derse uçururuz :lol: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Ben de bir bir bölümünde hafriyat bitti diye düşünüyordum fakat fore kazığa yakın bölgelerde hafriyat kalmış, orayı tamamen almamaları extra bir kuşak daha atılacağı için olabilir.

Efe hocamı bilmem ama El İrtibat'dan bize zarar gelmez  :lol:

o kısımda az bi hafriyat var son kuşak botunun atılacağı kısımda ama daha aşağıya inilmeyecek ve o kuşak son kuşak... yarısı yapıldı yarısı devam ediyor..

El irtibattan değil zaten militanarından kork bence  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: Tekbir çekerek geliyorlar bak  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

artık alıntıda son alıntımı alınıyor.deneyelim :icool:
sayfa uzuyor diye onunla ilgili bir ayar çektik oldumu bilmiyorduk :D
bu arada sol tarafa beğen butonu geldi :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

valla iyi olmuş sayfayı fena uzatıyordu.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

olmuş olmuşş :D

Kemal sunalın bi filminde spiker amca tvyi patlamıştı o aklıma geldi  siz arkada uğraşırken siteyi patlattık deyince sesli güldüm : :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi Abi Bu Patlatma işini bana verseydin abi  :bandit: @aktar_ismail

Çevrimdışı Hakan Bilgin

beğen butonu yorumun altında olamazmıydı bir daha patlatsan siteyi abi;)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı quentine83

eski açıkta halen devam 2.kat loca katı ne durumda ?oradan resim alma şansımız yok sanırım yükseklikten dolayı. gören kardeşlerimiz durumu aktarabilir mi?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı izorlu85

necmi abi siteye arkaya fon ekleyemez miyiz marşlarımızı çalsa isteğe bağlı olarak...

Çevrimdışı Efe

şuan kameradan numaralıya dikkatlice baktım açık ve net görüyor kuşak önündeki bölümler haricinde obitaşın vincine doğru olan bölümlerde dün temel seviyesine inilmiş kuşak işlemi bölüm bölüm bitiyor biten bölümlerden de bu geceden itibaren son toprak yığınları  alınmaya başlanır ay başı temel için bi sıkıntı kalmayacak belirli bölümlerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

eski açıkta halen devam 2.kat loca katı ne durumda ?oradan resim alma şansımız yok sanırım yükseklikten dolayı. gören kardeşlerimiz durumu aktarabilir mi?

eski açıkda betonlama  var şuan kulenin önünde en alt kattın bi kısmı betonlanıyor resmi sitenin fotosunda görmüştüm..

Çevrimiçi murat

son iki alıntı alınabilirmi? :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

çiçekkler eski açıkta kalıplarla uğraşıyor baya emekçi var tabla betonları ay sonu gelmeden atılır o bölümlerin ordan sonrada numaralıya ağırlık verirler inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

beğen butonu yorumun altında olamazmıydı bir daha patlatsan siteyi abi;)
o buton yüzünden patlattık zaten :bandit:
sunucu değiştirirken template değiştireceğiz büyük ihtimal o yüzden
burda yaptığımız her şey boş çalışma oluyor esas düzenlemeler yeni
template de olacak  :tabe:
bu yorum beğenme değil aldığı puanlar toplanarak o kişinin forumdaki
olumlu aktivitesini gösterecek  :D
bana bol bol puan verin karışmam :bandit:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

canlı yayın kamerasında da bir netleşme var sanki.

Çevrimdışı quentine83

şuan tam önümüzde sayabildiğim kadarıyla 18 çiçekler çalışanı var .arı gibi çalışıyorlar maşallah.

acaba temel seviyesinde köşede çalışma var mı? demirler kalıplan dı mı? merak ediyorum...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

son iki alıntı alınabilirmi? :D
şimdi bir şey diyeceğim ceza alacağım demeyeyim :D
sen anladın onu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

canlı yayın kamerasında da bir netleşme var sanki.
o patlatma sonrası duman dağılmasıdır :evillol:

Çevrimdışı Efe

hafriyat kamyonları tekrardan doluyor numaralıda temel yaklaşıyor  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: