Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354107 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

bu tribünlerde duran demir nedir bilen varmı? @Necmi @bjk_mabet
Bilmiyorum ama yeni açık üst kat tribün çıkıntısına destek olabilirmi testere kirişlerinin içine  :alala:

Çevrimdışı izorlu85

yok kanka otobüs şöförü :) cevap veremedim video çekiyorum diye.

hayır arkadaş ona ne ise.. Ne meraklı bi milletiz yavv :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Bilmiyorum ama yeni açık üst kat tribün çıkıntısına destek olabilirmi testere kirişlerinin içine  :alala:

bende öyle tahmin ettim sonradan, zaten oradaki çalışmayı durdurdular gibi şimdilik, sanırım o malzemeler bekleniyor.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

bu eski açıktaki araç giriş çıkış yeri neden yeni açık rampa yerindeyken yapılıp bitirilmedi bilen var mı? eski açığa o köşeden başlayıp araç giriş çıkışı yapılsaydı sonra yeni açık rampa kaldırılsaydı tüm hafriyatı alma şansımız olacaktı. Şimdi giriş çıkış kesilecek alınırken rampa alamıyoruz tüm hafriyatı. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Bu konuda haklısın aylarca söyledik alınmaması için bir neden yoktu bırak teni açığı eski açık tarafı aktifken
bile duvar dibi düşürülebilirdi sonra geçiş ordan olurken eski açık düşürülen yere kadar alınırdı
bunun gibi bir sürü geciktirici plansızlık oldu diyoruz ya Beşiktaş AŞ de bu planları yapabilecek bilgi ve
tecrübeye sahip kimse oturmayınca başta böyle işler oluyor.

Numaralıdaki hafriyat göründüğünden fazla aslında, ayrıca bence 2 kuşak atılacak.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hayır arkadaş ona ne ise.. Ne meraklı bi milletiz yavv :D

Aynen öyle ilker sinir oldum bakma bugün video çekmiyorken yakalarsam söyleyecek iki lafım var :)

Çevrimdışı izorlu85

Aynen öyle ilker sinir oldum bakma bugün video çekmiyorken yakalarsam söyleyecek iki lafım var :)

Dikkat et kanka kendine iti kopuğu var he de geç bırak onlar kendini adamdan saysınlar...

Çevrimdışı SDemirsoy

ama polislere megafonla Beşiktaşım oleyy söylettirdiğimiz de oldu dimi Mustafa  :)@mustafa_(87)

Çevrimdışı izorlu85

Numaralıdaki hafriyat göründüğünden fazla aslında, ayrıca bence 2 kuşak atılacak.

senin ki tamamen göz  yanılması ismail hocam çok az  bi hafriyat kaldı düzeltip çıkılacak rampaya doğru ilerlenecek. fotoları inceledi isen o kısımda drenaj kuyusu açıldı ve zeminle aynı hızada artık...

Valla böyle çok fazla  hafriyat var felan deme  Efe hocam El irtibattan militan alıp havaya uçurur seni bak  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

arkadaşlar dün geceyi özetleyebilecek olan var mı ?
çok alkollüydüm hatırlamıyorum pardon yanlış yere yazdım:))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Serkan7738

o parça prekastları yerleştirmek için kurulacak vinçle ilgili olabilir mi acaba

Çevrimdışı izorlu85

necmi abiyi gören oldumu ben 2 gündür yorumlarına denk gelmiyorum buralardaysa bile...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

arkadaşlar dün geceyi özetleyebilecek olan var mı ?
hafriyat alımı iyidi hunharca daldılar yeni açığa ama sabah fotolarında pek ayırt edemedim
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

yüksekten gördüğün için öyle algılıyorsun.yüzeyden baktığında dha az olacaktır.birde zemin şu an aşağıda.

Çevrimdışı Efe

2.2.5 aylık bir sürede timsah arenanın çatısı bügün gerdirilmeye başlandı çelik iskelet yükseliyor görmek isteyenler www.bursa.bel.tr adresinden şehir kameraları stad içi kemeradan kaldırışı seyredebilirler bizimkiside aynı bu şekilde kaldırılacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

o çelik parçalardan bi kaç tane daha var saha içerisinde

Çevrimdışı izorlu85

hafriyat alımı iyidi hunharca daldılar yeni açığa ama sabah fotolarında pek ayırt edemedim

bilerek gece  alıyorlar gibi geldi bana kamyon ışıkları felan bayağı bi iş yapılmış gibi gösteriyorlar ama  sabah aynı değişen bişi yok gibi geliyo  :ebebe: :iscrewy:
Surya kafa yapıyo bizle  :biggrinking:
Şaka bi yana 2-3 ay önce numralıda bi dağ vardı bitti bişey kalmadı... :ok: :ok: :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ama polislere megafonla Beşiktaşım oleyy söylettirdiğimiz de oldu dimi Mustafa  :)@mustafa_(87)

:kop: :kop: Aynen kanka..

senin ki tamamen göz  yanılması ismail hocam çok az  bi hafriyat kaldı düzeltip çıkılacak rampaya doğru ilerlenecek. fotoları inceledi isen o kısımda drenaj kuyusu açıldı ve zeminle aynı hızada artık...

Valla böyle çok fazla  hafriyat var felan deme  Efe hocam El irtibattan militan alıp havaya uçurur seni bak  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Ben de bir bir bölümünde hafriyat bitti diye düşünüyordum fakat fore kazığa yakın bölgelerde hafriyat kalmış, orayı tamamen almamaları extra bir kuşak daha atılacağı için olabilir.

Efe hocamı bilmem ama El İrtibat'dan bize zarar gelmez  :lol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

site sizdede hata verdimi tema hatası diye giremedim iki dakika boyunca

Çevrimdışı quentine83

şu prekastçılar adamı orta yerinden çatlatır arkadaş.bari çıkışlara taktıkları prekastların arasını bi tane uzun koysalar da bi fikir sahibi olsak.ne olur yani...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

site sizdede hata verdimi tema hatası diye giremedim iki dakika boyunca
Evet siteyi patlattık :D
arkada uğraşırken :by2:

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bende kedi girdi sandım meğer kartalmış

Etiketler: