Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin arkadaslar,  prekastcilar bugun erkenden is basi yapmislar nazar degmesin. Bugun betonlama isi bitiyor herhalde ctesinden sonra calisma olmaz. herhalde. Persembe gunu mu, yoksa pazartesi gunumu tam kadro baslarlar calismaya ?

Çevrimdışı yavvuzz

Bana 10.gunde ulasti kart passolig com dan kuryeye verildi talimatini gorurseniz hemen geliyor gelip bulamadilarsa not dusuyorlar yerinde yoktu diyr passoligi ariyorsun ertesi gun icin talimat veriyorlar kuryeye benim oyle oldu 9.gunde beni bulamamislar 10.gun getirdiler
İnşallah bir arkadaş ile birlikte beklemedeyiz sonra kombinemizi alacağız allahın izniyle...

Çevrimdışı tayfun

Gunaydin arkadaslar,  prekastcilar bugun erkenden is basi yapmislar nazar degmesin. Bugun betonlama isi bitiyor herhalde ctesinden sonra calisma olmaz. herhalde. Persembe gunu mu, yoksa pazartesi gunumu tam kadro baslarlar calismaya ?
abi akşam madem %90 duracak çalışmalar dedi,başlangıç olayını söylemedi,söylediyse de ben çıkmıştım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CanEmre

4-8 ağustos arasında yeni ekepler sahaya gelmiş olucak...
kaynak: bjk_mabet
http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.msg34503#msg34503
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

4-8 ağustos arasında yeni ekepler sahaya gelmiş olucak...
kaynak: bjk_mabet
http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.msg34503#msg34503

Ay basinda ufaktan hareket baslar bir miktar isci gelir heralde tam toparlanmasi 1 haftayi bulur gibi gorunuyor sonra tam kapasite calisma olacak insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugün Fotolar @CharlieChaplin kardeşimizden hayırlı cumalar.  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Benim gözümde sadece kulübüne katkısı olan kişiler taraftardır, diğerlerine ister izleyici diyin ister takipçi diyin.

Türkiye'de ortalama;

200,000 Beşiktaş taraftarı
400,000 Galatasaray taraftarı
600,000 Fenerbahçe taraftarı  vardır.
Aktar yorumuna  kesinlikle katılıyorum. Tam rakamı bilemesek de buna yakındır. Ben ayrıca Türkiye de futbola ilginin de sanılandan çok düşük olduğunu görüyorum. Milyonluk Kayseri'ye 35 binlik stad yapıldı. Adamlar bir sezon sadece 5 kombine satmışlardı. :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Aktar yorumuna  kesinlikle katılıyorum. Tam rakamı bilemesek de buna yakındır. Ben ayrıca Türkiye de futbola ilginin de sanılandan çok düşük olduğunu görüyorum. Milyonluk Kayseri'ye 35 binlik stad yapıldı. Adamlar bir sezon sadece 5 kombine satmışlardı. :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı önde tutupta iki takım havası yaratmaya kalkarsan hiçbir stat dolmaz futbolada ilgi duyulmaz futbol sonucu tahmin edilemediği için güzeldir. Maalesef Türkiye de durum böyle değil.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaşlar bu passo lig olayı taraftarı çok vurdu , ben bile başvurdum hala gelecek. Napalım gelmeyen karta kombine mi yükleyeyim ? Bu arada musait olsam gidicem klüpten alıcam ama maalesef ...
Dün akşam şirket iftarında arkadaşımın eşi (fenerbahçe taraftarı) kombine başvurusunda bulundum kulupen dedi ama nasıl olacak bilmiyorum dedi passolig başvurum yoktu dedi nasıl ayarlayacaklar bilmiyorum dedi (acaba bu fb gs tarafından verilen kombine değerleri bu tarz (sanki ön başvuru gibi geldi bana) başvuru değerlerinin toplamımı ki?)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı tayfun

Dün akşam şirket iftarında arkadaşımın eşi (fenerbahçe taraftarı) kombine başvurusunda bulundum kulupen dedi ama nasıl olacak bilmiyorum dedi passolig başvurum yoktu dedi nasıl ayarlayacaklar bilmiyorum dedi (acaba bu fb gs tarafından verilen kombine değerleri bu tarz (sanki ön başvuru gibi geldi bana) başvuru değerlerinin toplamımı ki?)
fenerin kombinelerde sıkıntı var üstat,yerler falan değişiyor onlarda.

Çevrimdışı ilhan mansız

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı önde tutupta iki takım havası yaratmaya kalkarsan hiçbir stat dolmaz futbolada ilgi duyulmaz futbol sonucu tahmin edilemediği için güzeldir. Maalesef Türkiye de durum böyle değil.
maalesef bu çok büyük bir sorun ve bu iki takımın sürekli kayırılması Türkiye'de futbolu bitme noktasına getirdi birçok insanın bu işten soğuduğunu görüyorum

Çevrimdışı smtcglr

passolig kartına başvuralı 2 ay oldu kart daha dün geldi  :ebebe:

prekastcılar maşallah iyi çalışıyor ama mabet in dediği paletli vinç gelmedi bi türlü. Saha mı müsait değil diye mi acaba  :alala:

Çevrimdışı zafkan

Arkadaşlar günaydın;

Eski açık ile numaralı arasında yer alan hafriyatın nasıl kaldırılacağı konusunda bilgisi olan var mı? Ben bir türlü bulamadım. Hafriyatı kaldırsalar, yol seviyesinden stad temel seviyesine asansörle mi inecekler? Ya da metal bir rampa mı konulacak? Bir de tamamen ne zaman biter orada ki hafriyat.

Kolay gelsin.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tayfun

Bugün Fotolar @CharlieChaplin kardeşimizden hayırlı cumalar.  :ok:
@mustafa_(87) hazır yakalamışken sorayım,açıklamalardan okudum anlamadım resimlerde,kapalının üstündeki köşe betonlandı mı kalıplar mı kuruldu sadece.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) hazır yakalamışken sorayım,açıklamalardan okudum anlamadım resimlerde,kapalının üstündeki köşe betonlandı mı kalıplar mı kuruldu sadece.

Kalıplar kurulmuştu dün hocam bugün betonlanır.

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar günaydın;

Eski açık ile numaralı arasında yer alan hafriyatın nasıl kaldırılacağı konusunda bilgisi olan var mı? Ben bir türlü bulamadım. Hafriyatı kaldırsalar, yol seviyesinden stad temel seviyesine asansörle mi inecekler? Ya da metal bir rampa mı konulacak? Bir de tamamen ne zaman biter orada ki hafriyat.

Kolay gelsin.
duvar tarafında rampa kalacak. stadın girişi olacak orası. kalan hafriyat alınacak

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı CanEmre

Kalıplar kurulmuştu dün hocam bugün betonlanır.
Sabah betonlandı orası. Kapalı bitmiştir  :super:

Çiçekler inşaat bayram öncesi kapalıyı bitirerek bayram hediyemizi verdi, Kurban bayramı öncesi Obitaş da hediyenizi verecektir inşallah  :lol:

Çevrimdışı smhkcr

Kartal Yuvalarında 5 liraya bile ürün var, almak isteyen alır mazereti olamaz.
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi murat

Çiçekler inşaat bayram öncesi kapalıyı bitirerek bayram hediyemizi verdi, Kurban bayramı öncesi Obitaş da hediyenizi verecektir inşallah  :lol:
keşke ....

Çevrimdışı mehmetcan1903

KONU DIŞI: Vodafone Arenadan hariç yönetimin basketbol takımı içinde bi arena yapma planı varmı acaba bi ara vardı sanırsam öyle bi planları duymuştum fikret orman 20bin kişilik bi arena yapıcaz diyordu ama detaylı bilgi açıklanmadı tahminen sizce ne zamana yapılır yada planın görsel hali olanlar burda paylaşabilir  :alala:

Çevrimdışı FARUK

KONU DIŞI: Vodafone Arenadan hariç yönetimin basketbol takımı içinde bi arena yapma planı varmı acaba bi ara vardı sanırsam öyle bi planları duymuştum fikret orman 20bin kişilik bi arena yapıcaz diyordu ama detaylı bilgi açıklanmadı tahminen sizce ne zamana yapılır yada planın görsel hali olanlar burda paylaşabilir  :alala:
Mabet stat bittikten  en az 24 ay sonra demişti o konuda

Çevrimdışı ZEKI

Mabet stat bittikten  en az 24 ay sonra demişti o konuda
İnsallah kongre vadisi en fazla 5 seneye Besiktas vadisi diye adlandirilacak :D

Etiketler: