Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Herkese günaydın,
Kapalının son betonu dökülmeye başlamış  :claps: :claps: :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ByGoLD

Günaydın Arkdaşlar... Prekast montajı bile erkenden başladı çok şaşırdım çok :)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Efe

Herkese günaydın,
Kapalının son betonu dökülmeye başlamış  :claps: :claps: :claps:
yeni acik ve kapali bitti artik betonlama numralayla sonlanacak gibi gorunuyor sonrasi tatil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sarp

Beton sulayan eller dert görmesin kardeşim benim.
Herkeslere Günaydın

Çevrimdışı gokhanson

KARTAL YUVASI İNTERNET SİTESİNDE BİR SAYAC OLSA HANGİ FORMADAN KAÇ TANE SATILDIĞINI GÜNLÜK OLARAK GÖSTEREN , BEYAZ FORMA 101903 ADET, SİYAH FORMA 201903 ADET, KIRMIZI FORMA 301903 ADET DİYE.BÖYLECE SATIŞALARI ARTTIRICI REKABET VE MOTİVASYON YARATILMIŞ OLMAZ MI?

Çevrimdışı Sarp

Sadece bir kamera daha olsa çok şey mi istemiş oluruz  :tabe:

Çevrimdışı attila_metu

bence kaba çok sarkacak.. martı bulur gibime geliyor. Geçen mabet %50deyiz demişti... Necmi abi bugun  %40 bile olmadı dedi kafam karıştı

Hocam sen ne yaptın. kabası martta biterse önümüzdeki sene de yeni stadda oynayamayız.

Çevrimdışı CanEmre

KARTAL YUVASI İNTERNET SİTESİNDE BİR SAYAC OLSA HANGİ FORMADAN KAÇ TANE SATILDIĞINI GÜNLÜK OLARAK GÖSTEREN , BEYAZ FORMA 101903 ADET, SİYAH FORMA 201903 ADET, KIRMIZI FORMA 301903 ADET DİYE.BÖYLECE SATIŞALARI ARTTIRICI REKABET VE MOTİVASYON YARATILMIŞ OLMAZ MI?
Sanmam; yıllardır beklenen stadın yapılıyor olması kombine, forma,vd satışlarda motivasyon yaratmadıktan sonra...  :akuma:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı Sarp

Sanmam; yıllardır beklenen stadın yapılıyor olması kombine, forma,vd satışlarda motivasyon yaratmadıktan sonra...  :akuma:
Aynen katılıyorum. Hala neyi bekliyor benim güzel kardeşlerim anlamış değilim. Hep bir bahanemiz var.

Çevrimdışı Efe

Kombineyi anlarım durumu yoktur ama forma almamanin bi bahanesi yok bence 3 taksit 43 tl oduyosun bunu odeyebilecek 5 milyon bjkli vardir heralde ama 100 bin tanesi bile bunu yapmiyor suan inşallah düzelir ne diyelim :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Kombineyi anlarım durumu yoktur ama forma almamanin bi bahanesi yok bence 3 taksit 43 tl oduyosun bunu odeyebilecek 5 milyon bjkli vardir heralde ama 100 bin tanesi bile bunu yapmiyor suan inşallah düzelir ne diyelim :s20:

Benim gözümde sadece kulübüne katkısı olan kişiler taraftardır, diğerlerine ister izleyici diyin ister takipçi diyin.

Türkiye'de ortalama;

200,000 Beşiktaş taraftarı
400,000 Galatasaray taraftarı
600,000 Fenerbahçe taraftarı  vardır.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 10:16:40 aktar_ismail ]

Çevrimdışı yavvuzz

Benim gözümde sadece kulübüne katkısı olan kişiler taraftardır, diğerlerine ister izleyici diyin ister takipçi diyin.

Türkiye'de ortalama;

Arkadaşlar bu passo lig olayı taraftarı çok vurdu , ben bile başvurdum hala gelecek. Napalım gelmeyen karta kombine mi yükleyeyim ? Bu arada musait olsam gidicem klüpten alıcam ama maalesef ...
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 10:17:02 aktar_ismail ]

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar bu passo lig olayı taraftarı çok vurdu , ben bile başvurdum hala gelecek. Napalım gelmeyen karta kombine mi yükleyeyim ? Bu arada musait olsam gidicem klüpten alıcam ama maalesef ...

Kombine alabilmek için karta fiziksel olarak ihtiyacınız yok.
Passolig başvurunuz onaylandıktan (Onaylama işlemi de 3-4 saat içinde gerçekleşiyor) sonra, kimlik numaranız ile işlem yapabiliyorsunuz.

Çevrimdışı Efe

Passolige basvduysan passoya girip alabiliyorsun kombineni karta yuklu geliyor alacaksan hemen al derim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

Benim gözümde sadece kulübüne katkısı olan kişiler taraftardır, diğerlerine ister izleyici diyin ister takipçi diyin ne derseniz diyin.

Türkiye'de ortalama;

+1903
günümüzde böyle,endüstriyel futbol dedikleri...sattığı simidin parasıyla feda tsihrt ü alan gariban çocuk var bu ülkede(durumu olmayanları karıştırmıyorum).
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı gokhanson

ASLINDA BİR BAKIMA DOĞRU TÜRKİYE'DEKİ KALİTE VE TASARIM AÇISINDAN SON BİRKAÇ YILDIR EN İYİ FORMALAR BİZİMKİLER OLMASINA RAĞMEN SATIŞLARIMIZ DÜŞÜK..AMA GENE DE BİR MOTİVASYON LAZIM..BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM..2 FORMA BİRDEN ALANA İNDİRİM GİBİ..BİLMİYORUM

Çevrimdışı yavvuzz

Passolige basvduysan passoya girip alabiliyorsun kombineni karta yuklu geliyor alacaksan hemen al derim

TEşekkürler , o konuda bilgim var fakat bizim bir abiye kart iki aydır gelmedi aynı durumla karşılaşırsam kombineyi nasıl kullanıcam . Günlük paso kartlarla mı uğraşıcam kısacası demek istediğim eskisi gibi bir sistem olsaydı en az %30 daha yüksek satış olurdu.

+1903
günümüzde böyle,endüstriyel futbol dedikleri...sattığı simidin parasıyla feda tsihrt ü alan gariban çocuk var bu ülkede(durumu olmayanları karıştırmıyorum).
Kartal Yuvalarında 5 liraya bile ürün var, almak isteyen alır mazereti olamaz.

Artık hafriyat yok artık sadece beton var  :super:

Çevrimdışı yldrmaydn

öncelikle hoşgeldin sonrasında 360 skorbortun kaç paraya mâl olacağı konusunda bir fikrin varmı
acaba sadece istemekle olmuyor

tam fiyatı bilmek imkansız tabi ama parça parça ufak ledleri birleştirerek yapacakları varsayımından yola çıkarak (metrekare fiyatı 500-2500 dolar civarı - toptan alımda düşebilir ya da daha kaliteliyse yükselebilir) ortalama metrekare fiyatına en yüksek kalite vs. diyerek 3 bin dolar diyelim. panel uzunluğu yaklaşık 400 metre olacaktır (atletizm pisti ölçeğinde düşünerek ama yine de +-50 diyelim) yüksekliğine de 10 metre diyelim: yaklaşık 4000 metrekare ekran olacak demektir. 3000 dolar desek 12 milyon dolara iş tamam :) 1 milyon da kurulum sistem vs desek 13 milyon. bence olur  :biggrinking:
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

TEşekkürler , o konuda bilgim var fakat bizim bir abiye kart iki aydır gelmedi aynı durumla karşılaşırsam kombineyi nasıl kullanıcam . Günlük paso kartlarla mı uğraşıcam kısacası demek istediğim eskisi gibi bir sistem olsaydı en az %30 daha yüksek satış olurdu.

Bana 10.gunde ulasti kart passolig com dan kuryeye verildi talimatini gorurseniz hemen geliyor gelip bulamadilarsa not dusuyorlar yerinde yoktu diyr passoligi ariyorsun ertesi gun icin talimat veriyorlar kuryeye benim oyle oldu 9.gunde beni bulamamislar 10.gun getirdiler
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: