Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

İşler iyi gidiyor eski acik 121.bloktak bende kombinemi aliyorum bu gun hafta ici maclarina gelecegim stad acildiktan 1 sene sonraya kadar gecetli gelecek sezonun ilk yarisida dahil toplamda 1.5 sezonluk bi kombine olacak 900 tl feda Beşiktaşa :icool:
efe bursa belediyesi deniz uçagı seferinede başladı ucaga bindimmi yarım saate halice gelirsin artık :icool:

Çevrimdışı denizaydogdu

bişey sormak istiyorum.. köşeler kombineye açılınca ben aldığım kombineyi aynı fiyat kategorisindeki köşedeki bir koltukla değiştirebilir miyim acaba ne dersiniz?
kulüp hemen para kazansın diye satışa sunulduğu gün kombine aldık, bu sebeple köşeler yalan oldu..
ben misal kişisel olarak çok seviyorum köşelerden bir bütün halinde stadı izlemeyi..

ne yazıkki ole bir şey yok , kombineyi nereden alıyorsan orada , ama ancak passoligde tanıdığın filan olursa ole olur.
Kartal

Çevrimdışı denizaydogdu

@CharlieChaplin
pazar günü saat 2 de gaziler büfe olarak ayarladık  :ok:

necmi abi bizde gelebilirmiyiz :) ?
Kartal

Çevrimdışı tayfun

Sanırım tüm günler faal çalışacak. Ancak ciddi bir gelir kapısı olmaz. 
otopark maç günleri hariç isparkda.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 16:44:00
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
@CharlieChaplin
pazar günü saat 2 de gaziler büfe olarak ayarladık  :ok:
Ok... Necmi Abi Görüşürüz...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2014, 16:45:36
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.

Tabi ki Gelebilirsin... Herkese Açık Forum da toplantı...  :ok: İsteyen herkes gelsin arkadaşlar tanışırız kaynaşırız... :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı GkhnDsc1903

İşler iyi gidiyor eski acik 121.bloktak bende kombinemi aliyorum bu gun hafta ici maclarina gelecegim stad acildiktan 1 sene sonraya kadar gecetli gelecek sezonun ilk yarisida dahil toplamda 1.5 sezonluk bi kombine olacak 900 tl feda Beşiktaşa :icool:

benim okul yeni bitti yoksa ben de alırdım:D bursadan beraber giderdik abi maçlara :D
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Pençe1903

@Geovani pazar günü saat 2de gaziler büfe olarak ayarladık toplantıyı  :ok:
Abi herkese açık bir toplantı mı? gelebilir miyiz bizde?

Çevrimdışı murat

Abi herkese açık bir toplantı mı? gelebilir miyiz bizde?
süleyman sebada gelecekmi? :evillol: tabiki gelebilirsiniz.amacımız bu zaten.

Çevrimdışı berk_bjk

Kamera çok mu kirli aydınlık havayı kapalı gösteriyo hep

Çevrimdışı Pençe1903

süleyman sebada gelecekmi? :evillol: tabiki gelebilirsiniz.amacımız bu zaten.
Teşekkürler :biggrinking:
Keşke getirebilsek büyük başkanı....iki kere yemek yeme onuruna eriştim kendisiyle. Ben hayatımda bu kadar alçak gönüllü bir insan görmedim. Allah başımızdan eksik etmesin..

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serjo

Şu ana kadar 3000 kombine satılmış  :bawling:
salamaya gelince herkes "transfer yapamıyor,başkana salamalar ,çArşı'ya düşman"
destek olmaya gelince bu adamlar nerede acaba
bu iş böyle yürümez  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı murat

açıklarla beraber...
çok güzel olmuş .toplam kırmızı sayısını alabilirmiyim.

Çevrimdışı Oktay

açıklarla beraber...

burdan şimdiden söliyim içim okadar rahatki bu sdad ilk liğ macına en az 30  bin kombine ile oynamazssa ben bişey bilmiyorum...unutmayın seneyede bu zamanlar  kalan koltuklar satılacak

Çevrimdışı Pençe1903

açıklarla beraber...
Pahalı olan bölümlerin bu kadar kısa sürede satılması enteresan...Büyük bir bölümü sponsorlara ayrılmış olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Ne demek tabiki gelebilirsiniz forum istiyor diye toplantı yapıyoruz
yoksa benim ihtiyacım yok toplantıya :D

Çevrimiçi Necmi

burdan şimdiden söliyim içim okadar rahatki bu sdad ilk liğ macına en az 30  bin kombine ile oynamazssa ben bişey bilmiyorum...unutmayın seneyede bu zamanlar  kalan koltuklar satılacak
seneye millet almak isteyecek bulamayacak kapanda bir daha koltuğu bırakmaz :ok:

Çevrimdışı Oktay

bide seneye şampiyonlar liğine  katılırsak görürüm ben busene kombine almayanları...bu sene kombine alan hiç üzülmesin seneye iyiki almışım diyecekler
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2014, 17:24:25 Oktalg ]

Çevrimdışı Deniz

Sportif başarı ve doğru düzgün transferler olmazsa kombine satışı bu hızı geçemez malesef.Taraftarı teşvik edecek işler yapılmalı.Şu an stad için sıcak paraya ihtiyacımız var.yaz sonuna kadar 30 bin kombine satsak stad için çok güzel nakit kaynak oluşur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Pençe1903

Sportif başarı ve doğru düzgün transferler olmazsa kombine satışı bu hızı geçemez malesef.Taraftarı teşvik edecek işler yapılmalı.Şu an stad için sıcak paraya ihtiyacımız var.yaz sonuna kadar 30 bin kombine satsak stad için çok güzel nakit kaynak oluşur.
Dediklerinin doğruluk payı muhakkak vardır. Ancak bir çok taraftar sırf yeni stadın ambiyansını görmek için alacak kombineyi. Bir de alacağın kombine sadece 1 yıllık ta olmayacak. Bu avantajdan dolayıda bu sene kombine satışlarında 30 bini görürüz diyorum.

Çevrimdışı sallapati

benim tahminim stad bitmeden yıllık 18000 kombine. bittikten sonra  yıllık 26000 kombine... bizim kapasite bu bence... ama stadımız yine de her maç en aşağı 35000 olur

Çevrimiçi Necmi

bide seneye şampiyonlar liğine  katılırsak görürüm ben busene kombine almayanları...bu sene kombine alan hiç üzülmesin seneye iyiki almışım diyecekler
niye üzeleyimki tek bir maça dahi gidemesem bile iyiki aldım
ben bunu maça gitmek için değil kulübe katkı olsun diye aldım
isterlerse maçları izmirde yapsınlar

Etiketler: