Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744459 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı serti67

Şeffaf mebranlara daha hic baslanilmadi acaba montajı çok mu kolay
çatı da yapılan hıcbır ıslemın cokta klay olacagını zannetmıyorum bıran once baslanılmalı aslında buyuk cemberın bıtmesını beklıyo olabılırler
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

membranda artık geriye saymaya başlayalım bence :halay:
Ozaman son 18! Hatta bugün 25'te takılır son 17!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

galiba 25.mebran seriliyor yanilmadiysa gözlerim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

galiba 25.mebran seriliyor yanilmadiysa gözlerim
senın gozler hıc yanılırmı yaa maşallah:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

artık çok özledik hoşumuza gitmeyen yerleri varsada açılsın yeter diyoruz.Ama böyle düşünürsek forumda birşey konuşulmaz  :D
Neyse şimdi pikselin mantığı her bölüme dağınık yerleşim mi? Bence fotodaki mavi yeri bir bölüm olarak düşünürseniz her bölümün aynı olması daha güzel olmaz mıydı.Bana kalırsa fotoda en sağdaki bölüm yapılsa bütün bölümlere uyumlu olurdu. Ama görüyorsunuz ki hepsi kendi kafasında
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Hasankavraz

Twitter dan alıntı ismini unuttum :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersinn

@Ersinn merhaba foruma hos geldin oncelikle.

Simdi de bu cok tartisilmaya baslandi. sozluklerde falan en cok bu konuya rastliyorum. oncelikle bu konuda cok bilgisiziz bundan 2-3 yil once bir arkadasim izledigi golu bana anlatirken "abi adam cok akustik bir gol atti" dedi. o ne demek dedim, "yani cok guzel goldu" dedi. :)

Simdi akustikden anlamamiz gereken sey kapali alanlardaki sesin dagilmasini inceleyen bilim dali. inonu de sesin cok fazla yogun cikmasinin sebebi kapalidaki arkadaslarin cok iyi bir sekilde senkronizasyon olusturmasi ve nasil bagiracaklarini bilmesiydi. bir diger mevzu da kapalinin meshur kapatilmis olan bolumuydu. Cikan sesler belki cok net degildi ama cok fazla yankilandigi icin gurultusu yuksekdi.

Yeni stadimizda hem kapasite artti hem tribunler cok daha diklesti. bunun anlami sesin volume degeri daha yuksek olacak ve dogrudan sahaya daha hizli bir sekilde aktarilacak. onun disinda cati ve kufekiler arasinda kalan bolum tamamen kapanmasa da 1.5-2 metre uzunlugundan camlar ile kapanacak ve yanki da o sekilde saglanacak.

Eger inonu'de ki ambiyans yakalanirsa. kapali numaraliyi, eski acigi, yeni acigi bagirtirsa emin ol cok daha yuksek ve kaliteli ses elde edilecektir.

Yeni stat hakkinda kafanizda sorun olmamasi gereken 3 konu var;

1- Cimin, zeminin kalitesi.
2- Akustik olarak ornek bir stat olacagi.
3- Tribunlerin sahaya acayip yakin olmasi.

Son olarak kiymetli baskanimiz Suleyman Seba'ya veda eden 10-15 bin kisinin cikarttigi su sese bakip kendin hesap edebilirsin stat acildiginda olacak kiyameti.

Ayrıntılı cevap için teşekkürler abi. Bence de akustik daha iyi olacağı kesin. Bir de üstüne Kanadadan bir ekip ile anlaşılmıştı. İnşallah çok iyi olacak

Çevrimdışı idil

Şimdi Tottenham Arsenal maçını izliyorum en alttaki tribün önü reklam panoları tribüne yapışık, mesela Başakşehir'de yapışık değil tribünlerle saha arasındaki mesafede ortada duruyor hiç güzel değil bence tribün saha arasında engel oluşturuyor umarım bizde de yapışık olur :/
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı furkankaya1903

Güncel (Üsküdar - Kabataş Motorundan)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

Şimdi Tottenham Arsenal maçını izliyorum en alttaki tribün önü reklam panoları tribüne yapışık, mesela Başakşehir'de yapışık değil tribünlerle saha arasındaki mesafede ortada duruyor hiç güzel değil bence tribün saha arasında engel oluşturuyor umarım bizde de yapışık olur :/
banada bole olması daha şık gozuktu ama bakalım nası degerlendırılıcek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Şaka bi yana sütunların asimetrik olduğunu daha yeni gördüm😳😳😳

Çevrimdışı idil

banada bole olması daha şık gozuktu ama bakalım nası degerlendırılıcek

Türkiye'de bu reklam panolarını köşe yırtıkları kapatmaması için köşeli yapıyorlar çok kötü bir görüntü oluşturuyor (normalde oval geçmesi gerek köşelerde) belki de bu yüzden, panolar ortada kaldığı için bu sorun yaşanıyor. Oysa tribünlere yapışık olsa zaten geçişleri kapatmamış olacak
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Eren Özdemir

Bende maçı izliyorum da köşelerde led ekranlar oval gelip birleşmemiş ama kötü durmuyor. Bir arkadaş paylaşmıştı Türkiye'den kötüydü ama bunlar gayet iyi. Korner kullanırken de arkada rahat yer olmuş olur.

Çevrimdışı serti67

Türkiye'de bu reklam panolarını köşe yırtıkları kapatmaması için köşeli yapıyorlar çok kötü bir görüntü oluşturuyor (normalde oval geçmesi gerek köşelerde) belki de bu yüzden, panolar ortada kaldığı için bu sorun yaşanıyor. Oysa tribünlere yapışık olsa zaten geçişleri kapatmamış olacak
nerden baksan bu daha guzel ama tabı seyırcıyle saha cızgısı arasında bır set daha olması belkıde gereklı goruluyordur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

engeller kalksın sahaya rahat dalalım diyorsun :D

Çevrimdışı serti67

engeller kalksın sahaya rahat dalalım diyorsun :D
abı sen atlaya karar verdıkten sonra oo 1 metrelık reklam oanosu kımı engeller ama mantıgı bu sanırım set olusturmak seyırcıyle oyuncular arasında
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı furkankaya1903

Eski açık tarihi duvardaki çalışma... Daha önce sökülen taşlar döşenmeye devam ediyor

Çevrimdışı ONUR1903

bu arada koltuk saymaya başlayan oldumu?koltukların çoğu takıldı,aşağı yukarı bir fikir verebilir. :alala:

Çevrimdışı serti67

Eski açık tarihi duvardaki çalışma... Daha önce sökülen taşlar döşenmeye devam ediyor

sanırım eskı acık terastada asansorun en ustte camlı bolmesı yapılmaya baslanmıs
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Fotoğraf için çok teşekkürler kardeş.Çok merak ettiğim bir bölümdü.Tarihi duvarın sökülen taşlarıda diziliyorsa sona bayağı yaklaştık demektir.