Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5744258 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın Beşiktaş Arena. Anket çok iyi olmuş :) . umarım yüksek katılım olur. ben antipikselciyim ama çıkacak sonuca şimdiden saygı duyuyorum, biz kazanırsak pres e devam :) . anketin sonuçlarını yönetime yakın kaynaklardan başkana iletmemiz mümkün olur mu?
Sonuç hayır çıksa ne olur evet çıksa ne olur @doctore

Ben ne pixelli olsun ne de düz olsun dedim. Armalı tasarım vardı. Keşke o olsaydı. Sonrasında tek renk olanlar bana daha yakındı. Şimdi pixelli yapıldı. Hiçte kötü değil bana kalırsa. En nihayetinde üzerinde çıkıp bağırılmaya yarayan araç işte koltuk dediğimiz. Öyle olsa ne olur böyle olsa ne olur

Çevrimdışı Ensar

anket yukarida hala kötü diyorsunuz yenilen pehlivan gurese doymazmis :evillol:
ben pikselsiz önde diye gördüm yanlış ankete mi baktım acaba :D bi de ben oy kullanamadım kesin yanlış anket :D bi ativersene abi şu anketi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

ben pikselsiz önde diye gördüm yanlış ankete mi baktım acaba :D bi de ben oy kullanamadım kesin yanlış anket :D bi ativersene abi şu anketi
pikselin önde cıkacagi belli neden dersen sessiz çogunluk var forumda onlar piksel sevmeyenleri kirmamak icin gorus bildirmediler hepsi iyi cocuklar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mülkübey

Benim tam olarak istedigim dizayn hiç ortaya cikmadi bile koltuklar simsiyah olacak karşı tribünden bakinca merdiven merkezli asagidan yukariya dogru gittikce kalinlasacak  beyaz kolon olacak .Yazinca pek anlasilmiyor ama bilmem anlatabildim mi :) 

Yine de  İşin içinde siyah ve beyaz varsa piksel olsa da olmasa da hepsi bizim hepsi süper  :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ZEKI

basliga girdiginde en basta duruyor @Ensar su anda %60 evet memnunum %40 memnun degilim diyor.

Çevrimdışı Ensar

basliga girdiginde en basta duruyor @Ensar su anda %60 evet memnunum %40 memnun degilim diyor.
eyvallah abi :) nasılsın iyisin inşallah özledim valla sizlerle muhabbet etmeyi maça gitmeyi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı denilanz

Stadı pikselli yapmak mı alışılmışın dışında??????  :)
Evet abi. Maket ortaya çıktığında pikselli kaç stat vardı?

Çevrimdışı doctore

Sonuç hayır çıksa ne olur evet çıksa ne olur @doctore

Ben ne pixelli olsun ne de düz olsun dedim. Armalı tasarım vardı. Keşke o olsaydı. Sonrasında tek renk olanlar bana daha yakındı. Şimdi pixelli yapıldı. Hiçte kötü değil bana kalırsa. En nihayetinde üzerinde çıkıp bağırılmaya yarayan araç işte koltuk dediğimiz. Öyle olsa ne olur böyle olsa ne olur

Ben koltuk tasarımının çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü haftanın 7 günü yaşayan bir stad hedefliyoruz. buraya turistik geziler düzenlenecek. o açıdan bakıldığında stad dışı olduğu kadar stad içi estetik te çok önemli. stad içi estetiğinde en başında koltuk tasarımı geliyor. bende armalı bir tasarım olsun isterdim açıkçası. yada alt beyaz, vip koltuklar ( ara kat ) kırmızı, üst siyah.   
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı denilanz

Bu arada hazır konu gündemdeyken oylama hakkındaki yorumumu da yapayım. Öncelikle bu anketin sonucu ne olursa olsun çoğunluğun istediği bu demek değil tabii ki. Sadece insanların bir şeyi görmesinde etkisi olacağını düşünüyorum, o da aslında herkesin pikseli istemediği ve kendimizin beğendiği şeyin illa en doğrusu olduğu varsayımının yanlış olduğu. Öyle ki bir ara pikseli beğenenlere zevksiz, dar görüşlü, estetik yoksunu; pikselli modele ucube demeye kadar gitmişti olay. Hatta bazı arkadaşlar pikselli modeli bulanı ıslak odunla dövmek lazım diye tutturmuştu.

Çevrimdışı Efe

Bu arada hazır konu gündemdeyken oylama hakkındaki yorumumu da yapayım. Öncelikle bu anketin sonucu ne olursa olsun çoğunluğun istediği bu demek değil tabii ki. Sadece insanların bir şeyi görmesinde etkisi olacağını düşünüyorum, o da aslında herkesin pikseli istemediği ve kendimizin beğendiği şeyin illa en doğrusu olduğu varsayımının yanlış olduğu. Öyle ki bir ara pikseli beğenenlere zevksiz, dar görüşlü, estetik yoksunu; pikselli modele ucube demeye kadar gitmişti olay. Hatta bazı arkadaşlar pikselli modeli bulanı ıslak odunla dövmek lazım diye tutturmuştu.
aynen yorumun doğru herkes karsisindakine saygi göstermeli piksel çok kotu diyenede piksel harika diyenede herkesin gorusu kendine zevkler ve renkler tartisilmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

aynen yorumun doğru herkes karsisindakine saygi göstermeli piksel çok kotu diyenede piksel harika diyenede herkesin gorusu kendine zevkler ve renkler tartisilmaz

:claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ToNI

oyumu açıklıyorum arkadaşlar : pikselli koltuk tasarımından memnun değilim..
piksele karşı değilim, ailecek pikseli severiz  :tabe: fakat mevcut tasarım pek gözüme hoş gelmedi.
daha sade bekliyordum..belki sıfırlamalar yapılınca fikrim değişir..
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Tuğrul

piksel alt kat benım gozume cok guzel gozukuyor ama ust katlar cok göz yoruyo,bence ust katların koltuklar sabıtlenmeden tekrar düzenlenmesi lazım. :ok:
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı Unalll

Merhaba öncelikle Böyle seçeneklerde vardı ama artık hayırlısı olsun olan olmuş önemli olan akustiği bana göre

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SoYKaN

Stada almıyorlar.. Zeminler başlamış ...

Çevrimdışı trojan

Piksel harici taslaklar, fikirler uygulanmadığı için fikir belirtmek çok iddialı geliyor bana. Sonuçta gömlek değil bu, beğendim ama şunu da denesem diyemeyiz. Bilgisayar çizimleri ancak fikir verebilir.

Bu tarz özelleştirmelerin kararını bir ekip hazırlayıp başkan mı karar veriyor? Merak ettiğim konu bu. Mesela yedek kulübelerinde şunlar uygun başkanım hangisi olsun mu diyorlar?

Çevrimdışı selim

Alıntı yapılan: SoYKaN

Stada almıyorlar.. Zeminler başlamış ... [emoji17

4 tane file mi serili ben mi yanlış saydım  :alala:

Çevrimdışı Efe

ćakil serme islemi bugun biter gibi son bolumler kaziliyor diger kum katmanlarida yakinda atilmaya baslanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı turklucky

Çevrimdışı Efe

Yeşili görelim yeşili... 😀
10 gun sonra belki görurüz rulolar gelirse ekme yaparlarsa biraz daha bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Mebranlar havalardan dolayi sanirim agar ilerliyor gibi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hep Yek

iyi de soru pikselliden memnunmusun değilki.
anladığım kadarıyla açan arkadaş pikselli uygulanmasın diye kampanya başlatmış.biz de evet diyerek piksel karşıtı kampanyaya desteğimizi verdik.