Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746514 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Bu biraz da estetik işi değil mi @ahmetx? Sonuçta bu oyunun amacı görsellik..
yanlış adama sordun bu soruyu beni hala tanıyamamışsın ya da cümleyi @Serhat Akkaya  :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yanlış adama sordun bu soruyu beni hala tanıyamamışsın ya da cümleyi @Serhat Akkaya  :icool:
Biraz gaza getirmek istedim, çok iyi tanıdım seni @ahmetx  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

daha hangi işlemler var abi zeminde? :bandit: :bandit:
çim kumu serilecek ısıtma tesisatı kurulacak tekrar çim kumu sonra çimleme

Çevrimdışı Efe

sulama tesisati olma olasiligi yuksek borular ince sonucta 1 haftaya çim serilecek duruma getirecekler gibi valla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

sulama tesisati olma olasiligi yuksek borular ince sonucta 1 haftaya çim serilecek duruma getirecekler gibi valla
çok iyi ozaman başkan da 30 Nisan tarihini rahatlıkla verebilir :claps: :claps:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı samet-53

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 14:12:02 samet-53 ]
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı poyraz37

gölgeli font nasıl @sallapati @Necmi

bence süper olmuş gördüklerimin içinde en iyisi eline sağlık  :claps:
kesinlikle bole yapılmalı.

Çevrimdışı ahmetx

bence süper olmuş gördüklerimin içinde en iyisi eline sağlık  :claps:
kesinlikle bole yapılmalı.
ben yapmadım :D anonim.

Çevrimdışı Necmi

Ben bu yazı şeklini sevmedim gölgeli gölgesiz farketmez bütün yazılar amatörce
yazılmış :bandit:  koltukların sabitlenmesini bekliyorum bir umut düzene girerse belki olur diye :bandit:
@ahmetx

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ben bu yazı şeklini sevmedim gölgeli gölgesiz farketmez bütün yazılar amatörce
yazılmış :bandit:  koltukların sabitlenmesini bekliyorum bir umut düzene girerse belki olur diye :bandit:
@ahmetx
tribüne en güzel gidecek font benim avatardaki ya da old tarfforddaki bence ama bu fontta bile güzel olmuş

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı martin40

Bugün eski açik koltuklar 99% biter bence.

Çevrimdışı savburak

Şİmdi çimde son karar nedir serme mi olacak ekme mi

Çevrimdışı raichu

abi dün ne dedim sana  :D
yine yaptın ya.....süper oldu böyle  :busted_cop:

Çevrimdışı SDemirsoy

panoramik güncel
eski açık kapalı köşe koltukların montaj hızı süper

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı SDemirsoy

bu açıdan panaromik ayrı bi güzel  :icool:
yeni açık muazzam gözüküyor tribün dalgalanması daha çok belli oldu koltuklarla

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Konya Stadında her iki kale arka alt tribünün de çıkışlar yok çok güzel görüntü olmuş denizbank tribnünde olmasa keşke daha güzel olur  :ebebe:
ayrıca konya stadın çıkışları bizimkinden küçük mü?

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı raichu

yeni açık muazzam gözüküyor tribün dalgalanması daha çok belli oldu koltuklarla
sis de hızlı bakalım 5 gün kaldı  :icool: