Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756022 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

İşte genel açıdan söyledim. Koltuklar, renk seçimi, boşluklar çıkış kapıları hepsi mükemmel düşünülmüş.
bu arkadaş işte bunları düşünen , gerçekleştiren.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dorukkaymak

Dunyanin en guzel stadi atletico nun stadi valla.

bizde gittik dantel yaptik en guzeli juvede o bile goze garip geliyor su dantelli tribun :)

Çevrimdışı SDemirsoy

via yeniinönü

dakika skor :

membran
42-23 =19

Çevrimdışı Efe

via yeniinönü

dakika skor :

membran
42-23 =19

süper göruntü bu saatte cekilen fotolar harika gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

şimdi düşündüm de şuan çatının geri kalanı siyah membran olsaydı :D tamam vurmayın

Çevrimdışı Efe

19 beyaz mebran kaldi beyazları insallah ay ortasina kadar bitirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

bu arkadaş işte bunları düşünen , gerçekleştiren.
yalnız köşeler de yakıyor resmen
adam cidden her şeyi mükemmel düşşünmüş

Çevrimdışı yigitcan1903

O kadar kolay atlatacağını mı sanıyorsun  :D . İlk golü ağlarımıza Birisi bırakacaktır mutlaka  :biggrinking:
Ağları sokeriz geceden

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

şimdi düşündüm de şuan çatının geri kalanı siyah membran olsaydı :D tamam vurmayın
kırmızı olsun istersen :akuma:  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

via yeniinönü

dakika skor :

membran
42-23 =19

Burada yazıldı , gerçekten de membranın eski açıkta durduğu yer traji komik. Neden o istikametten devam etmezler de taraftarın gönlüne şüphe düşürürler anlayamıyorum. Allah'tan eski açığın her tarafına semer yerleştirdiler de gönlüm rahat.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı raichu

:vur :pissed:
şaka şaka piksel falan nefret ediyorum da aslında çatıda bazıları siyah olsa olurdu bence.. :D
şöyle güzel bir tasarım ile tabiki

Çevrimdışı yigitcan1903

Burada yazıldı , gerçekten de membranın eski açıkta durduğu yer traji komik. Neden o istikametten devam etmezler de taraftarın gönlüne şüphe düşürürler anlayamıyorum. Allah'tan eski açığın her tarafına semer yerleştirdiler de gönlüm rahat.
Ya sadece semer olursa

Çevrimdışı Efe

arka kisimdaki cevre duzenlemesi yuzunden vinc giremiyor suan o yuzden devam etme sanslari olmadi diye dusunuorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

Ya sadece semer olursa
sakın bunlar oradaki semerleri de sökmeye başlamasınlar  :boom:

Çevrimdışı dorukkaymak

Hakikaten oyle abicim. benim icinde hala supheler var orda neden durur?:)

Çevrimdışı Efe

sakın bunlar oradaki semerleri de sökmeye başlamasınlar  :boom:
semeri degilde bu tarz konusanlari bi sökup taksalar iyi olacak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hakikaten oyle abicim. benim icinde hala supheler var orda neden durur?:)
şuphe olmasin icinde suan eski acigin ustunde 3 mebran serili farkinda degilsiniz diger taraftan geldiklerinde eski acikta en son serili mebranin karsilgi serildiginde sadece 4 tane kalmis oluyor mebran serdirmeseler en az 10 tane serilmemesi gerekirdi bosuna kuruntu yapmayin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski açık iptal projede 3 tribün devam artık

Çevrimdışı raichu

şahsen ben mabedin kalıcı bir parçası olmaktan mutluluk duyarım  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı idilahmet

şuphe olmasin icinde suan eski acigin ustunde 3 mebran serili farkinda degilsiniz diger taraftan geldiklerinde eski acikta en son serili mebranin karsilgi serildiginde sadece 4 tane kalmis oluyor mebran serdirmeseler en az 10 tane serilmemesi gerekirdi bosuna kuruntu yapmayin

siste en son eski açık tarafını yapıyor zaten :evillol: şaka şaka  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ya sadece semer olursa
Membranın olmadığı yerde semerin bir işi olmaz ki. Kaldı ki semerlerin taşıyıcı özelliği yok sadece memranlar üzerine yağacak yağmur ya da kar için düşünülmüşler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Membranın olmadığı yerde semerin bir işi olmaz ki. Kaldı ki semerlerin taşıyıcı özelliği yok sadece memranlar üzerine yağacak yağmur ya da kar için düşünülmüşler
Abi ciddi degildi yaa

Çevrimdışı Efe

Şöyle bir şey :D @Efe
hee tamam bi bu eksik zaten şimdi yuklenelim falab diyende cikacak yarisi siyah olsun boyayalim falan :bandit: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK