Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Fatih

Çok seviniyorum havalar ısınınca stad açılacağı için, soğuk felan kalmayacak. köyiçinde buluşucaz yine şarkılar söylicez öğleden itibaren ardından son defa tekele uğrayıp, ağaçlı yolda yürüye yürüye yeni mabede gidicez. Hepimizin içinde gurur olacak, sevinç olacak. Derdimizi tasamızı unutucaz,o gün herkesin ortak noktası aynı mutluluk olacak ve hava da güzel olacak, boğaz havasını çekicez ciğerlere tekrardan, meşaleler yanacak...
sabredin dediniz, en iyi olacak dediniz.
sabrettik, en iyisi oldu.
hadi artık açıl be iki gözümün nuru.
Portakal suyu olmadan o cadde de yurumek olmaz.  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı cadavra

Numarali tarafinda bos olan kisimda sanki koltuk calismasi baslayacak gibi biri demisti koltuklar takilmadan o kidma.mebran serilmeyecek die belki onla alakalidir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı YunusEmre

Numarali tarafinda bos olan kisimda sanki koltuk calismasi baslayacak gibi biri demisti koltuklar takilmadan o kidma.mebran serilmeyecek die belki onla alakalidir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam tersi orda membran serilmeden koltuk işlemi yapılamıyor..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Faruk senin teyze oğlu google da çalışıyor herhalde, adam daha instagrama yüklemeden buradan paylaşıyon fotoyu.  :claps: :claps:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı FARUK

Faruk senin teyze oğlu google da çalışıyor herhalde, adam daha instagrama yüklemeden buradan paylaşıyon fotoyu.  :claps: :claps:
Teşekkür ederim  abi
Düzenli tarama diyelim :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Loca katındaki karton kutular mir in kutularımı? Loca koltuklarımı başlıyor yoksa

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Loca katındaki karton kutular mir in kutularımı? Loca koltuklarımı başlıyor yoksa
evt loca koltuğu onlar seyirci koltukları bikaç güne komple takılmış olacak localarada yarından itibaren başlayabilirler sonuta locaların üstü kapalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Eski acik alt piksele ayar yapinca alt ust tribun daha genis daha buyuk gibi durdu ,banami oyle geliyor anlayamadim bu arada umarim merdivenler boyanir artik koyu grimi olur füme mi olur bilmiyorum ama boyanmasi gerekiyor beton durmasin..

Çevrimdışı Efe

Eski acik alt piksele ayar yapinca alt ust tribun daha genis daha buyuk gibi durdu ,banami oyle geliyor anlayamadim bu arada umarim merdivenler boyanir artik koyu grimi olur füme mi olur bilmiyorum ama boyanmasi gerekiyor beton durmasin..
bence boya işine girmesinler sarıya boyanma riskide var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

bu fotoda bir damacana var.
@Emre.Guler senden bir performans bekliyorum bu aşamada  :icool:

:lol: :lol: :lol: yok abi ölçecek bir şey kalmadı ki artık

Çevrimdışı Efe

loca koltukları bence beyaz olacak @Efe
zatwn siyah olmasın acayip sırıtır ya pikselli yada beyaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Merdivenlerin tribünün siyah oldugu bölümde beyaza, beyaz oldugu bölümdede siyaha boyanmasi mümkün degilmi? Madem tribünlerden ayiran dikkat cekici renk istiyorlar, bence en mantiklisi böyle, ama izin verirlermi?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

:lol: :lol: :lol: yok abi ölçecek bir şey kalmadı ki artık

ben senin yaratıcılığından asla ümidi kesmem  :ok:
ne bileyim mesela zeminde drenaj yapılacak şu kadar damacanakare :D alan kaldı gibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Merdivenlerin tribünün siyah oldugu bölümde beyaza, beyaz oldugu bölümdede siyaha boyanmasi mümkün degilmi? Madem tribünlerden ayiran dikkat cekici renk istiyorlar, bence en mantiklisi böyle, ama izin verirlermi?
bence gri olur boyanırsa çıkış kapası renginde tüm merdivenler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beton gerçekten çok ama çok kötü duruyor bence. Bir renk katılması lazım, koltuklarda siyah beyaz olunca dışardan bakıldığında iyice sırıyor beton rengi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

füme rengi inşaat gibi göstermez mi :)

Üst kat merdivenler beyaz alt kat merdivenler siyah güzel olmaz mı ? :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

oda uyar tabi. Yok ama sari, yesil mesil olursa baya kötü olur
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı raichu

merdivenler de pikselli olsun intihar edeyim artık  :evillol:  :fkr:

Çevrimdışı Efe

dediğin boyama işine girilmez biraz koyu gri iş görecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

merdivenler de pikselli olsun intihar edeyim artık  :evillol:  :fkr:

aslında güzel fikir 1 merdiven siyah 1 merdiven beyaz :D  :evillol:

gören gözlerimiz görmez olsun sonra kör olalım :D