Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766089 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı hakan1976

yeni İnönü niye foto atmıyor eskiden hergün atıyordu hafta içi

Çevrimdışı 8bir

BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı aoguzd

eski açığın membranları bittikten sonraki aşama eski açığa taraftar alınacak mı olacak sanırım  :D

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

şu merdiven ve tüneller, komple siyah olsa daha iyi olmaz mıydı?

Çevrimdışı ekrembaser

Vallaha ne yalan söyleyim bu forum olmasa ne sıkıntı geçer ne uyku uyunur hepinizden Allah razı olsun.

Çevrimdışı canergiray77

@orhanbjkorhan twitter hesabından alıntıdır.
bu aşamadan sonra ne yapılacaktı zemine  :alala:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kartalpençesi

passolige devam kararı çıktı. Ztkya devam etmemiz önem kazandı stat açılırsa eğer ztk kağıt bilet olduğu için full dolar diye düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 15:09:11 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı matias_27

inadına şampiyon BEŞİKTAŞ
inadına en büyük BEŞİKTAŞ
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Erhan

bu aşamadan sonra ne yapılacaktı zemine  :alala:

Sarı kum ve ısıtma sistemi döşenecek.Sonra bi katman daha serilecek.

Çevrimdışı Erdem Çözer

passolige devam kararı çıktı. Ztkya devam etmemiz önem kazandı stat açılırsa eğer ztk kağıt bilet olduğu için full dolar diye düşünüyorum

bu stat açıldıktan sonra passoligin kimsenin umrumda olmayacağı çoktan belli oldu..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kadir137

Deli oluyorum yok bilgi alamiyoruz yok surekli konu disi oluyor diye cocuk gibi mizmizlananlara

Yahu arkadasim burası Resmi sitemi burasi forum forum yani tartisma platformu Turkce bilmeyenler icin aciklamasinida yapayim..
Kimse tartışma olmasın demiyor biz konu dışılardan şikayetçiyiz. İnsanlarım sorumlu olduğu görevleri işleri var burda konu dışıları okumak zorunda değil kimse. Sadece bilgi almak için foruma üye olmak en doğal hakkımız. Tartışma da olmalı tabiki, tartışılmadan gelişilemez. Ancak onun yeri bu başlık değil.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı kartalpençesi

bu stat açıldıktan sonra passoligin kimsenin umrumda olmayacağı çoktan belli oldu..
İnönü atmosferini çok özledim
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Erdem Çözer

İnönü atmosferini çok özledim

hepimiz çok özledik ama #hasretbitiyor çok az kaldı..

Çevrimdışı Oktay

ben en çok galip geldiğimizde tranvayda  bütün vagonun ağzı kulaklarında halini özledim.. herkes gülüyo herkes mutlu  :icool: :icool:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Sezer94

Inonu atmosferi almeida ve fernandes ikilisi 😢
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tramvayda tempo tutucam diye güzergah tabelalarına vuran arkadaşlar burdaysa
Yapmayın  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güncel
@FARUK merhaba merdiven boşlukları ve ön taraflar boyanacak mı acaba? Bu konuda net bir bilgi var mıdır?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK merhaba merdiven boşlukları ve ön taraflar boyanacak mı acaba? Bu konuda net bir bilgi var mıdır?
Çıkış kapıları tekrar elden geçecek ama diğer dediğin kısımlar için bilgim yok

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Yasin A.

Çok seviniyorum havalar ısınınca stad açılacağı için, soğuk felan kalmayacak. köyiçinde buluşucaz yine şarkılar söylicez öğleden itibaren ardından son defa tekele uğrayıp, ağaçlı yolda yürüye yürüye yeni mabede gidicez. Hepimizin içinde gurur olacak, sevinç olacak. Derdimizi tasamızı unutucaz,o gün herkesin ortak noktası aynı mutluluk olacak ve hava da güzel olacak, boğaz havasını çekicez ciğerlere tekrardan, meşaleler yanacak...
sabredin dediniz, en iyi olacak dediniz.
sabrettik, en iyisi oldu.
hadi artık açıl be iki gözümün nuru.

Çevrimdışı Orhan