Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765671 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 13:50:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
eski açığın üstü açık mı kalacak yoksa membran niye bıçak gibi kesildi.
forum tayfası hep eski açıktan aldılar ıslanacaklar mı yani...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

sonuçta sadece numaralı ve kapalıya asacaklar ve güzel görüntü için lambalar böyle dizilir bence..
ikinci konu da membranlar daha kirlenecek galiba meteroloji çamurlu yağmur uyarısı yapmış..
nasıl yani abi çepe çevre olmayacak mı

Çevrimdışı cadavra

Eski acik kedi yollarinda da calisan var orda da belki aydinlatma calismasi vardir ama mebranin orda durmasi benimde kafami karistirdi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 13:52:59
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı oguzhan1310

via @bjkigdir
vincçteki membran mı ?
Membran da olabilir, iki membran arasındaki açıklığı kapatacak malzeme de olabilir.  :alala:

Çevrimdışı ondrakku

"bu müessesede açılış tarihi açıklama tarihi haftayadır. lütfen ısrarla sormayınız."

fikret orman.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her iki taraftan zaten sahaya yetecek ışıklandırma sağlanır. Açık taraflarında sadece belki bir miktar ışıklandırma olur GS'ın stadında da bu şekilde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erhan

Aydınlatma
@Nurten GÖZOĞLU

Kaç projektör takılacak @Efe geri sayım yapar mısın :kop: :kop:

Çevrimdışı Deadam

Böyle muhteşem bir stadın tek eleştirebileceğim yanı bu piksel oldu.
Başka şöyle olsa dedğim yanlar var ama, orada seçeneksizlikten darlıktan  ya da başka nedenden olamadığını görüyorum.

Ablama mahalle marangozuna mutfak yaptırıyorduk, mutfakçı hemen pikselli seramik önerdi, moda abi herkes böyle yaptırıyor dedi, zor aldılar adamı elimden..  :icool:

Ben evin bütün fayanslarını siyah beyaz Pikselli yaptırdum :D

Piksel Candır :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

takılan ışıklandırma ile maç başlamadan önce ışık oyunları yapılabilecek midir? geçen hafta emirates stadında barça maçı öncesi güzel bir ışık oyunu yapmışlardı NBA maçları gibi ???

Çevrimdışı YunusEmre

kale arkalarında pek kullanılmıyor.. kullanılsa bile çok az sayıda kullanılır diğer türlü oyuncuları etkileyeceğini düşünüyorum..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

takılan ışıklandırma ile maç başlamadan önce ışık oyunları yapılabilecek midir? geçen hafta emirates stadında barça maçı öncesi güzel bir ışık oyunu yapmışlardı NBA maçları gibi ???
sabit bir sistem yapılmıyor, gördüğüm kadarıyla dönen ve ışık oyunlarına izin veren bir sistem yapılıyor. Emirates stadındaki gibi ışık oyunlarına bolca şahit olabileceğiz bu sistemle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Madem piksel olacaktı bi tribüne şu yapılsaydı keşke

Çevrimdışı osvaldo nartallo

valla ben iyi niyetle bir tarih verilip, sonra (sonuçta burası Türkiye) çeşitli aksaklıklar nedeniyle bu tarihin ötelenmek zorunda kalınmasındansa bu şekilde gün gün stadımızı takip edip, sonuna kadar bu şekilde gitmeye razıyım. tarih olayı beni daha çok geriyor artık.
ikincisi Başkandan birçok taraftarımızın alışkanlık haline getirdiği ajite çıkışları beklemek ne kadar doğru bilemiyorum. zaten duruşu ve yaptığı yatırımlarla bizi yeniden eski günlerimize döndürme yolunda büyük mesafe katetti. ama unutmayalım ki bu süreç henüz nihayete ermedi. daha gidilecek biraz daha yolumuz var. malesef güçlülerin dünyasında yaşıyoruz arkadaşlar. zaten iki büyük rakibimizin de en büyük korkusu bu: mevcut pastanın yeniden üçe bölünmeye başlanacak olması. yoksa iki takım bir sen biri öteki sene diğeri şampiyon olmaya hem alışmış hem de memnunlardı.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Aydınlatma
@Nurten GÖZOĞLU

Bu ısıklar bütün kedi yolu boyunca takılsa cokmu fazla olur  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı GörkemGörkem

7. Baslık bitmeden stadı acarız diyorduk  :s20:

Çevrimdışı Easthanbool

Yapılan ışıklandırma sistemi sabit bir sistem ışık oyunları vs. bu tarz spotlar ile yapılmaz.Bu ışıkların kafasını nereye çevirecek olursanız sadece orayı aydınlatır uzaktan DMX kontrolü olmaz
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Sezer94

Localarin orda birsuru koli var mir'e ait olabilir loca koltuklarinida takacaklar ama neden mir 3 4 gundur calismiyor anlamadim
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bu ay sonu mebran çim koltuk isiklandirma nihayete erecek bu ay stadin bitis ayi tabu alt kisimlarda bir bolum ince isler surecektir tam bitmesi yil sonuna kadar surer
Şampiyon Beşiktaş JK