Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5770975 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı betoo38

buralar cidden c90 mi? :D keske stada girenler o koltuklara oturup bi foto atsaydi

Çevrimdışı serdart

bir ekip çatıda kalan yerleri ağla örse diğerleri de membranları çeke çeke gelseydi ne olurdu  :bandit:

efkardan yine stada yoğunlaştık  :) daha şeffaf kısımları var bu işin. bizden önce takımın bu stada ihtiyacı var. desteğe ihtiyaçları var. o ambiyansa ihtiyaçları var. ne olimpiyat ne başakşehirde yuvamızdaki gibi olmuyor.

Çevrimdışı Efe

galiba benim koltuk siyah 21.sıra 17. koltuk :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafa UZUN

değil alt sponsorların seviyesine indirmişler yan kısımlar bi kavis vermişler sanki pikseller sponsorları kavisle içine almış büyük ihtimal tüm tribünler uygulanacak yada daha iyimi olur diye bakıyolar ben beğendim böylede olabilir ama tüm alt kata yapılması kaydıyla

Kızamık çıkaran çocuğa dönmüş eski açık alt. Tüm tribünlere bu şekilde uygulanırsa iyice karışık bir hal alacak. Ayarında piksel iyi ama yeni açık üstteki piksel yoğunluğundan sonra bu alt tribünlerdeki piksel sınırının da daha aşağı çekilmesi iyice kötü ve karmaşık bir hale getirecek bence. Her tribünde sponsor yazıları, yoğun piksel geçişleri ve son olarak alt tribünlerin 2/3'ünü kapsayan piksel  :s20: Kötü.

Çevrimdışı GörkemGörkem

@Necmi abi bu aralık yeni acıkla kapalıyı ayıran bölgemi ?

Çevrimdışı Efe

Kızamık çıkaran çocuğa dönmüş eski açık alt. Tüm tribünlere bu şekilde uygulanırsa iyice karışık bir hal alacak. Ayarında piksel iyi ama yeni açık üstteki piksel yoğunluğundan sonra bu alt tribünlerdeki piksel sınırının da daha aşağı çekilmesi iyice kötü ve karmaşık bir hale getirecek bence. Her tribünde sponsor yazıları, yoğun piksel geçişleri ve son olarak alt tribünlerin 2/3'ünü kapsayan piksel  :s20: Kötü.
herkesin düşüncesi farklı ben beğendim beyazın yoğunluğunu azaltmaya çalışıyorlar altta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi bu aralık yeni acıkla kapalıyı ayıran bölgemi ?

evt eski açık ve numaralıda da var aynı şekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı UU1903

buralar cidden c90 mi? :D keske stada girenler o koltuklara oturup bi foto atsaydi

Valla benim kombine o koltuklardan biri (JK yazan blok sol ust kose), o yuzden umarim oyledir :D Biz alirken passo'da o koltuklar yoktu 1.sirada, merdivenin yanindan basliyordu.

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Efe

@ahmetx alt katın piksellerini arttırıyorlar vur duvara kafayı  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Paradox07

Birileri, forumdan yükselen her sese kulak veriyor galiba... ( En son eski açık alt kat piksel ) :evillol:
Şampiyon olalım be artık !!!

Çevrimdışı raichu

değil alt sponsorların seviyesine indirmişler yan kısımlar bi kavis vermişler sanki pikseller sponsorları kavisle içine almış büyük ihtimal tüm tribünler uygulanacak yada daha iyimi olur diye bakıyolar ben beğendim böylede olabilir ama tüm alt kata yapılması kaydıyla
daha fazla piksel.... :ranting2:

Çevrimdışı cursedofdragon

@ahmetx alt katın piksellerini arttırıyorlar vur duvara kafayı  :evillol:

resim yokmu efe ?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı raichu

kolay sayarsın :busted_cop:
bravo @Necmi abi yine bardağın dolu tarafını gördün helal.. :D
ama oraları saymıştım zaten  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

az önce bi arkadaşım geçmiş stattan foto çekmemiş ama eski açıkta da membran çalışması var dedi yeni açıkla birlikte 2.ekip mi geldi acaba yoksa orada ki birleşim yerlerini mi yapıyorlar?

Çevrimiçi Necmi

az önce bi arkadaşım geçmiş stattan foto çekmemiş ama eski açıkta da membran çalışması var dedi yeni açıkla birlikte 2.ekip mi geldi acaba yoksa orada ki birleşim yerlerini mi yapıyorlar?
arkadaşın geçmiş soraydın :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

şöyle işaretledim alta doğru indirmişler yanlardan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Söylememe gerek yok heralde, ben de beğendim.

Şu z harfini de bir piksel sağa kaydırsalar.

Çevrimdışı Efe

Söylememe gerek yok heralde, ben de beğendim.

Şu z harfini de bir piksel sağa kaydırsalar.
bencede güzel sol taraf yanıltmasın orda daha altta 1 koltuk var o galiba başka bişey tam bi bitirsinler bakalım nasıl bişey olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

bencede güzel sol taraf yanıltmasın orda daha altta 1 koltuk var o galiba başka bişey tam bi bitirsinler bakalım nasıl bişey olacak
D'nin biraz altındaki karartıyı diyorsun di mi? O siyah desen değil, beyaz hiç değil. Ya koltuk takılmamış orada ya da biri montunu falan mı bıraktı nedir, öyle bir şey. Orada piksel olmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

bence kötü olmuş  :isad:

Çevrimdışı iyimserure

en samimi düşüncemle söylüyorum, pikseller muhteşem oluyor  :ishock: