Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı heart

Koltuklar sabitlenmeye ne zaman başlayacak ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı heart

Koltuklar sabitlenmeye ne zaman başlayacak ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu abininde yalan demiyim yanlış söylediği anlaşıldı https://twitter.com/fatihdogan_38/status/700969033047351296

o gün de söylemiştim, Fatih Doğan veya diğer muhabirler.. hepsi doğru düzgün araştırmadan bilgi veriyor.. bunu söylediğimde Fatih Doğan'ı hararetle savunan bir arkadaş vardı.. sanki Beşiktaş'lılığına falan laf etmişim gibi.. tek istediğim işlerini düzgün yapmaları
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu abininde yalan demiyim yanlış söylediği anlaşıldı https://twitter.com/fatihdogan_38/status/700969033047351296
çim işi ayın ortasından önce olmaz gibi görünüyor 15 gün daha işleri var ne kadar hızlı gitselerde yapılması gereken önemli zaman alan işler var ısıtma soğutma sistemi zaman alacak 15 gün daha drenajı seyrederiz sonrasında serme hibrit olacaksa rulolar gelir olmayacaksada tohum ekmeye başlarlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

Ya bu stadı, çatıyı örtüp ışıkları turnikeleri takıp çimi serip ayın 19 una açsınlar. Ya da bi açıklama yapıp gündemden düşürsünler, son maç açacağız diyip konuyu kapatsınlar. Sen stadı gene yap, bittiği gün duruma bakar işler yolundaysa açarsın. Değilse seneye bırakırsın.

Böyle olmuyo, kafalarımız bi netleşsin, herkes bi takıma dönsün artık. Yeter.

Çevrimdışı YunusEmre

çim işi ayın ortasından önce olmaz gibi görünüyor 15 gün daha işleri var ne kadar hızlı gitselerde yapılması gereken önemli zaman alan işler var ısıtma soğutma sistemi zaman alacak 15 gün daha drenajı seyrederiz sonrasında serme hibrit olacaksa rulolar gelir olmayacaksada tohum ekmeye başlarlar :)

ayın ortası da salıya denk geliyor işte  elbet bir salı serilecek bu çimler demek istemiştir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SoRe

Kolonları Paint veya photoshopta beyaza boyayın  nekadar kötü göründügüne inanamazsınız...siyah yerine anca küfeki kaplanırsa sırıtmaz bence… .
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 15:41:31 SoRe ]

Çevrimdışı Kartal1903

Koltuk takılıp usttu kapandıkca stad buyudu sankı  :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Besenlik

Öğleden önce stadın Fb maçı ile açılıp açılmaması konusunda bir yorum yazdım. Yorumumu tekrar tekrar aradım sanırım silinmiş... Eğer silinmiş ise neden silindiğini çok merak ettim? Konu dışı olduğunu düşünmüyorum yazdıklarımın

Çevrimdışı FARUK

Bunları bulmuştum atmayı unutmuşum dalgınlık var bugün biraz

Çevrimdışı kartalcan

Canın sağ olsun Faruk Akkuş, dalgınlığa düşürenler ferahada erdirecek inşallah.

Çevrimdışı Efe

alt kat çıkış kapılarına koltuk yanı korkuluklarından takıyorlar kapıya yakın ilk sıra koltukları çıkarıp korkuluğu takıp tekrar koltukları diziyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğurcan

Bit artık bit be ne olur bit ... Sen olmadan bir kanadımız kırık ...
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı FARUK

Canın sağ olsun Faruk Akkuş, dalgınlığa düşürenler ferahada erdirecek inşallah.

Olacak İnşallah

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı İhsan Erler

Karşılaştırma yapmak için, başakşehir in üst katı ile bizim üst katların eğimleri arasında kaç derecelik fark vardır ?
Konuyla alakalı internette hiçbir bilgiye ulaşamadım, fikri olan var mı?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sfr03

Rüzgar dağcılık paylaşmış

İlk resimde numaralıdakiler aydınlatma mı ?

Çevrimdışı FARUK

İlk resimde numaralıdakiler aydınlatma mı ?
Öyle sanırım ilk takılanı paylaşmıştım bir kaç gündür çalışıyorlar

Çevrimdışı Efe

eski açık alttan başlayarak pikselleri alta doğru arttırıyorlar ilginç doğrusu :icool:
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 17:03:56 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

Sabah çekilmiş
denizin ortasında harika görünüyor stadyum mebran kaplanınca daha iyi görünür olmuş  :claps:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı raichu

eski açık alttan başlayarak pikselleri alta doğru arttırıyorlar ilginç doğrusu :icool:
shop falan değil dimi o...noluyo bea  :duman:

Çevrimdışı beratkaya

Çevrimdışı Efe

shop falan değil dimi o...noluyo bea  :duman:
değil alt sponsorların seviyesine indirmişler yan kısımlar bi kavis vermişler sanki pikseller sponsorları kavisle içine almış büyük ihtimal tüm tribünler uygulanacak yada daha iyimi olur diye bakıyolar ben beğendim böylede olabilir ama tüm alt kata yapılması kaydıyla
Şampiyon Beşiktaş JK