Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771602 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Bu arada hoşgeldin ilk mesajınmış @Sekosese
birde yaşını girersen seviniriz :)

Çevrimiçi Necmi

21.mebran

dakika skor

21-42 beyaz mebran

42-42 şefaf mebran  :D
hımmm tam şeffaf herhalde :alala:
görünmüyor :busted_cop:

Çevrimdışı Sekosese

Bu arada hoşgeldin ilk mesajınmış @Sekosese
birde yaşını girersen seviniriz :)

Hoşbulduk şimdi güncellerim bilgileri, yani siyahmı kalacak oralar, beyaz olsa sanki daha yekpare bir görüntü olurdu.

Çevrimdışı Efe

42-42 olan görünmez mi ne ara gerdiler  :iblush:
makara yapıyom işte anlayın şeffaf ya :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

Stadın hakem üzerindeki etkisi şöyle Mesela hakem görmedi faulü yada tam emin olamayınca bütün taraftar ıslıklarsa hakem anlıyor birşey olduğunu bidaha düşünüp karar veriyor. Bizim statda ful dolarsa dünki seyirci kadar olacak. Ama dün onun etkisi bir tarafa, bütün maçı kaybettiren eyyamcı hakem kararıydı bence seyirci etkisi onun yanında %1
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 14:13:41 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Efe

hafta sonuna kadar başlar heralde abi şefaflar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Selamlar millet, bu siyah kolonlar kaplanacak mı ? Boyanacak mı ? Bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ? Görseli bozan tek şey onlar bence.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sekosese

Çevrimdışı Alparslan

@Necmi @Efe Birşey merak ettim. Eski açık tarafından devam edilmedi membranlar. Nedeni var mıdır?  Yeni açıktan devam ediyor sanırım. Bugün zaten herşeye takmış durumdayım dün akşamdan dolayı. Keşke eski açıktan devam edilseydi. O bölümün üstünün kapatılmaması olayı hortlamaz umarım gene. Uyuz etti beni öyle görünce. Negatif havadayız zaten. Neyi görsem paranoya yapıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Hoşbulduk şimdi güncellerim bilgileri, yani siyahmı kalacak oralar, beyaz olsa sanki daha yekpare bir görüntü olurdu.
eyvallah kardeşim
o işi bana sorma ben siyah yanlısıyım :D

Çevrimdışı YunusEmre

@Necmi @Efe Birşey merak ettim. Eski açık tarafından devam edilmedi membranlar. Nedeni var mıdır?  Yeni açıktan devam ediyor sanırım. Bugün zaten herşeye takmış durumdayım dün akşamdan dolayı. Keşke eski açıktan devam edilseydi. O bölümün üstünün kapatılmaması olayı hortlamaz umarım gene. Uyuz etti beni öyle görünce. Negatif havadayız zaten. Neyi görsem paranoya yapıyorum.

orda birden kesmeleri acaba birileri müdahale mi etti dedirtti :D anlaşılan eski açık arka sıkıntılı vinç vs çalışması için o yüzden bu şekilde devam ediyorlardır..

Çevrimdışı Efe

öyle bişey olsaydı yanındaki 3-4 mebranın daha takımaması geerekirdi bence o bölümün mebranları daha gelmedi yada orda çalışma olduğu için vinç giremiyor taş falan döşeniyor şimdilik yeni açıktan devam edildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı black kartal

bu açıklamayı futbol başlığına koyarsanız sevinirim  :)
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 14:37:47 Efe ]
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

orda birden kesmeleri acaba birileri müdahale mi etti dedirtti :D anlaşılan eski açık arka sıkıntılı vinç vs çalışması için o yüzden bu şekilde devam ediyorlardır..
belki arkada çalışma vardır en son zemin mermerleri döşeniyordu. belki ürün ellerine ulaşmamıştır
yada ne bileyim belki belli bir çalışma prensipleri vardır. :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

belki arkada çalışma vardır en son zemin mermerleri döşeniyordu. belki ürün ellerine ulaşmamıştır
yada eski açığın 121.blok üzeri açık kalacaktır direk intihar sebebi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

@Necmi tartışma başlatmak gibi bir niyetimde yok. Mantıklı düşününce olur mu öyle şey diyorum ama dediğim gibi uyuz oldum açıkcası. 40 cm olayıda çözüldü denilmişti. Aslında çözülmediğini anladık. Semer boylarını kısarak usulüne uydurduk. Çözülmesi tamamen izin alınması demektir. Membranlarda da aynı sorunu yaşamayalım.

Çevrimdışı bad75

Zaten dünden bu yana moral sıfır. Uyku da uyumadım. Allah rızası için foto gönderin yahu...

Çevrimdışı bad75

@Necmi tartışma başlatmak gibi bir niyetimde yok. Mantıklı düşününce olur mu öyle şey diyorum ama dediğim gibi uyuz oldum açıkcası. 40 cm olayıda çözüldü denilmişti. Aslında çözülmediğini anladık. Semer boylarını kısarak usulüne uydurduk. Çözülmesi tamamen izin alınması demektir. Membranlarda da aynı sorunu yaşamayalım.
sıkıntı olmayacaktır. sıkıntı olsa, yani çatı kapanmayacak olsa oraya semer döşemeyle hiç uğraşmazlardı.

Çevrimdışı Efe

sıkıntı olmayacaktır. sıkıntı olsa, yani çatı kapanmayacak olsa oraya semer döşemeyle hiç uğraşmazlardı.

zaten şuan eski açık üzerinde 3 tane mebran var onları taktırmazlardı herşeyden evvel büyük ihtimal çalışma olduğundan dolayı vinç mebranı oraya çıkaramadı dışarıdan o yüzden hız düşmesin diye yeni açığa geçtiler ordan hızlıca eski açığa gidecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadın dışını kapatan bölümleride komple kaldırıyorlar geçici siyah demir parmaklı koyuyorlar kapalıdan yeni açığa kadar o bölüm komple çevre düzenlemesine girdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Merhaba dostlarım.
yeni stadımızın mantalite açısından da bize yeni nitelikler kazandırmasını temenni ediyorum. birincisi tabi ki dün akşam örneğini görmüş olduğumuz, kendi takımımıza pozitif rakibe negatif etki ve hakemi etki altına alacak bir atmosfer yaratacak seyirci baskısı. hedef daima sonuç odaklı olmak zorunda. bizim protest tavrımız bazen kabullenilmişliği de beraberinde getirebiliyor. mesela "hep bizim hakkımız yeniliyor, bak yine yenildi" anlayışı. bu duyguyu hakeme ve rakibe de geçirdiğimiz zaman bizimkisi yalnızca hezeyana dönüşüyor. oysa kulüp kültürümüz ve taraftarlık bilincimizle bunu bertaraf edip, öyle kolayca hakkı yenilebilecek bir ekip olmadığımızı göstermeliyiz.
bir de şu o sene bu sene muhabbetini çok sevemedim. sanki bizim yapımız uzun aralıklarla şampiyon olmaya uygunmuş ve bunu da biz kabullenmişiz hissi uyandırıyor. hayır, ben bunu kabul etmiyorum. Beşiktaş her sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. bunu hepimizin içselleştirmesi gerekir.
yeni stadımızda öyle uyduruk takımlarla çekişmeler yaşayıp kendimizi aşağıya çeken, onları yücelten davranışlardan da kaçınmalıyız. biz onların abileriyiz gerektiği zaman uyarılıp dersleri verilir. ama onlarla ortalık yerde gereksizce girişilen kapışmalardan da kendimizi uzak tutmamız gerekiyor kanaatindeyim.
hepinize bol membranlı günler dilerim. 
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı AngryEagle

mebranları birbirlerine yapıştırmak içinde çalışılıyor ayrıca ağ da sermişler eski açıkta çalışanlar görülüyor

Eski açık alt katta, denizbank yazısının üstündeki pixelizasyon hiç mi hiç olmamış.
Gri bir çizgiyi andırıyor, diğer taraflardaki pixel rassalığı yok ve aynı hizadakilerden daha fazla oranda siyah koltuk barındırıyor.

Bu gözle şaşıp bakıp şaşırınız.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı yigitcan1903

Şöyle bi bakınca kolon ve kirişler bana da beyaz olsa daha iyi olurmuş gibi geliyor.