Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5772458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkdaşlar,

15 dakikadır bişey yazılmamış. foruma yakışmaz bu saatte bu tip bir boşluk diye yazıyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Oktay

dün akşam stadın,seyircinin hakem üzerindeki nasıl bi baskı yaptığını bir kez daha şahit oldum..

Çevrimdışı osvaldo nartallo

günaydın dostlar.
umarım verimli bir gün olur.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Mehmet92

Ben 1 hafta kendimi bu başlığa kitliyorum, Beşiktaş'a dair haftaya pazartesi maça kadar stad harici bir şey takip edesim kalmadı.

İç sahada taraftar desteğinin ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz dün geceden sonra umarım kimse şampiyonluk yolunda şu maçla açmayalım,bu maçla açmayalım deme lüksümüz olmadığının farkına varmıştır.

Çevrimdışı otuzmartt

pazar günü yaklaşık 2.5 saat stattaydım vodafone reklam çekimlerini izlemek için stadın bütün tribünlerini gezme imkanım oldu alt katlardan saha çok yakın elinizi uzatsanız oyunculara dokuncakmışsınız gibi üstlerde ise müthiş bir diklik ve görüş açısı var kombinem yeni açık üstte olduğu iiçin önce ordan baktım karşı taraf yani eski açık çok net gözüküyor bi ara başkanda geldi yanımıza resim çektiriyoduk o sırada bile birilerine bişeyler diyodu şunu şöyle bunu böyle yapın diye  :lol: :lol: localarada girme imkanım oldu neredeyse bitmiş gibi gibi sadece eşyaların konması gibi ufak tefek şeyler kalmış benim görüşlerime izlenimlerime göre bu sene burda maç yapmamız biraz zor gibi ama statta görevli bi bayan açılış tarihi belli nisan sonları düşünülüyor gibisinden bişeyler dedi pek detaya girmedi ama sizi fazla bekletmicez dedi inşallah ben yanılırımda stattaki bayan haklı çıkar birde şunu sorucam bu mebranlar arasında 30-40 santim bi boşluk var o boşluklar kapatılacakmı birleştirme gibi bişeymi olucak
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 09:46:38 otuzmartt ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

stad basligindaki tüm alakasiz yorumlar silinecektir insaat haricinde yorumda bulunmak isteyenler ilgili basliklara gitmelidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Admalbs

Stad başlığının linkini atarmısınız.. :money:

Çevrimdışı Efe

alakasiz mesajlarin 3 sayfasi temizlendi yazilirsa aninda silinecektir ilgili basliklara gidin lütfen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stad başlığının linkini atarmısınız.. :money:
mesajlar temizlendi stadla ilgili foto gorus bildirmek isteyen devam edebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

@ahmetx abi, acaba Eski Açık tribününü yükseltsek nasıl olur demişti. Parçalı pikselli model üzerinden şöyle bir şey çıktı.

Diğer modeller için Vodafone Arena Tribün Renk Tasarımları

Çevrimdışı tugozcan

hiç foto gelmiyor bugun..
başkan açıklamayı ne zaman yapacak

Çevrimdışı Efe

Allahım'dan tek dileğim Konya'yı eleyip 9 Nisan'da Mabet'de Fenerbahçe'yi parçalamak.

Çim hazır olsun çamur içinde stada girmeye razıyım.

@Efe abi sence yetişebilirmi ?

30 nisan en makulu gibi gorunsede dunku mactan sonra butun dusunceler degismis olabilir 9 nisan gunune yetistirebilmek icin butun firmalara emir verilebilir herkes çok bikti çünku mac gözetmeksizin stadin acilip 3 haftada olsa taraftari oraya getirmek gerek artik şampiyonluk o 3 mactan gececek taraftarina kavus takimda ayri motive olur her mac o yuzden 9 nisan en buyuk hedef şuan bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı RQ7_351903

@ahmetx abi, acaba Eski Açık tribününü yükseltsek nasıl olur demişti. Parçalı pikselli model üzerinden şöyle bir şey çıktı.

Diğer modeller için Vodafone Arena Tribün Renk Tasarımları
Abi siz şimdi bunlara o kadar emek harcıyorsunuz peki bir değişiklik olacakmı ? bilmediğimden soruyorum.Emeğine sağlık çok güzel olmuş.

Çevrimdışı happy_

(Faruk stayla) GÜNCEL

twitter.com/alperboler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı denilanz

Abi siz şimdi bunlara o kadar emek harcıyorsunuz peki bir değişiklik olacakmı ? bilmediğimden soruyorum.Emeğine sağlık çok güzel olmuş.
İlk yaptığım modellerde paylaşırken yazmıştım "Değişiklik olacağından değil benim merakımdan yaptığım bir şey" diye. Biraz zevk işi yani. Nasıl olur diye hayal etmenin bir tık ötesi. Tabii ki değişiklik olmayacak. Bu saatten sonra öyle bir şey beklenmez.

Ekleme: Bu arada Eski Açık tribünün ileride yükseltilmesi düşüncesinin olduğunu kimse inkar edemez. Kim bilir, belki o sırada koltuk stilini de değiştirirler.

Çevrimdışı raichu

Bende öyle düşünüyorum abi, 9 Nisan'da o stadın açılış maçında Fenerbahçe'nin oradan çıkabileceğini hiç düşünmüyorum.
Dünkü maçtan sonra benim gözümde Konya maçı değerlendi.Ne yapıp edip elememiz lazım, İNTİKAM  :evillol:
9 nisan da maçımız bursayla

Çevrimdışı Besenlik

Ztk yarı final maçımız 19-20-21 nisan içeride oynanacak...2. Maç 10-11-12 mayıs deplasman... Tam tersi olsa banko yetişirdi ama 20 nisan da Vodafone Arena'da  oynanma ihtimali yüksek bence...

[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 12:17:45 Efe ]

Çevrimdışı Efe

mebran serilme işleri yeni açıktan devam ediyor gibi eski açıktada sanki ağ gerilecek drenajda çakıl serme işi %70 bitti gibi görünüyor ısıtma soğutma sistemi ve sulama sitemi işleri heran başlayabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

mebran serilme işleri yeni açıktan devam ediyor gibi eski açıktada sanki ağ gerilecek drenajda çakıl serme işi %70 bitti gibi görünüyor ısıtma soğutma sistemi ve sulama sitemi işleri heran başlayabilir
abi sanırım sarı kumda gelecek onun altına ısıtma soğutma sistemi yerleştirilecek ? skorboardlardan bi ses yok  :fkr: @Efe

Çevrimdışı Efe

efe zor ama türkiye kupasında turu geçersek fenerle eşleşcez sence yetişirmi ozamana
yetişme ihtimali çok yüksek nisan 20 çünkü ama fb maçıylada açmak isteyeceklerini düşünmüyorum tabi ilk turu geçmek gerek ben lig maçıyla açılmasını istiyorum açıkçası  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi sanırım sarı kumda gelecek onun altına ısıtma soğutma sistemi yerleştirilecek ? skorboardlardan bi ses yok  :fkr: @Efe
evt katmanlar var kum çok çabuk seriliyor önemli olan sistemi döşemek zaman o alır skorboartlar en son takılr bana sorarsan onlar için ufak bi vinç iş görür
Şampiyon Beşiktaş JK