Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin BeşiktaşArena :)

Once stadda Membranlari yerlestirelim aksamda Golleri yerlestirelim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın,

Umarım günün açılışı da kapanışı da takımımız için olumlu olur.

Çevrimdışı minsk kartali

Tarama yönü topun yönünü etkilemiyor mu?
hic zannetmiyorum. bence tamamen gorsel etkisi var. cimlerin bir tarafi koyu bir tarafi acik renk.. o kadar.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
44 cm ye 41 Cm süper :ishock: :ishock:

Evet @ahmetx abi yorumunu bekliyoruz :bandit:

evet 43 bini geçme şansımız tekrar doğdu o zaman @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Karabay

Günaydın. Bol gollü ve bol membranlı bir gün diliyorum.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi
Hepinize mutlu, kazançlı, başarılı bir hafta diliyorum.

Hafta sonu fotoğraflarla bizleri mesud eden arkadaşlarımızın elleri dert görmesin. Çok sağolsunlar.
Bugün güzel bir maçla galip geleceğimizi umud ediyorum.

Divan kurulunda Başkanımızın açılış ve kapanış konuşmalarını dinledim.
Sanırım rüzgar yeni mabede gelemedi, etrafı iyi kapatıldığı için :D

Resimlerden anladığım kadarıyla ışık işlemlerine başlanılmış, Başkanımız muhtemelen son iç saha maçımızı işaret edecektir diye bekliyorum.
Konuşma arasında bu sene açarsak sözleşmeyi devre arasından başlamış gibi yapacağız dedi. yani bu sene 1 maç oynarsak devre arasından itibaren sözleşme başlangıç tarihi olacak. buda sponsorluk ücretinin erken tahsilatı anlamına geliyor.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı brci

Kulübe yakın olan biri varsa haber uçursun Beyaz formayla çıkmamalıyız bu akşam . Beyaz formalı galibiyet hatırlamıyorum nerdeyse :/

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

evet 43 bini geçme şansımız tekrar doğdu o zaman @Yunus Emre Dökmeci
:ishock: :ishock:

Sagolsun @ddc1979 ölçtü bizim icin koltukları..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrtylvz

Günaydın herkese bugün stadı gezmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum izin veriyorlar mı acaba?

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
En güzel renkler, acılar, sevdalar sevinçler bizde.
En efsane stad bizde.
En iyi orta saha forvet bizde, ve
Bugün de iyi defansa sahip oluyoruz...
... Bu sene O sene

Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın
En güzel renkler, acılar, sevdalar sevinçler bizde.
En efsane stad bizde.
En iyi orta saha forvet bizde, ve
Bugün de iyi defansa sahip oluyoruz...
... Bu sene O sene
Ihsan bizde renk yok. Geliyor şimdi zilgit

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Herkese günaydın,

Umarım günün açılışı da kapanışı da takımımız için olumlu olur.

Umarim ya...stres basti simdiden...olcay saclarini kestirdi,iyice umutlandim  :)
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Kulübe yakın olan biri varsa haber uçursun Beyaz formayla çıkmamalıyız bu akşam . Beyaz formalı galibiyet hatırlamıyorum nerdeyse :/
Günaydın abi. Az önce işsizlikten 22 haftadaki maçlarda hangi formaları giymişiz diye  baktım Siyah forma ile 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet. Beyaz forma ile 8 maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet. Çubuklu forma ile 2 maçta 2 galibiyet. Beyaz forma siyah şort kombini ile 1 maçta 1 galibiyet var..

Çevrimdışı serti67

resımde gorulen ve kırılmaz cam takılacak bu parca boyanıcakmı bolemı kalıcak dısardan cekılmıs halı kotu gorunuyor bakıldıgında baska bır stede gordugum fotoda net sekılde kotu bır goruntu olusmus
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Günaydın arkadaşlar günün ilk görüntüsü
Hava daha güncel fotolarda güneşli

Çevrimdışı Erdem Çözer

SIS der ki: "Haberler güzel. Mükemmel sahayı görmemize çok uzak değiliz. Ne stadyum ama!"  :super:

https://twitter.com/SIS_Pitches/status/704227693701828608
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

Günaydın abi. Az önce işsizlikten 22 haftadaki maçlarda hangi formaları giymişiz diye  baktım Siyah forma ile 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet. Beyaz forma ile 8 maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet. Çubuklu forma ile 2 maçta 2 galibiyet. Beyaz forma siyah şort kombini ile 1 maçta 1 galibiyet var..

benim hatırladığım beyaz forma galibiyeti yok gibi ( beyaz şort ) umarım siyah olur ya o saatte zaten stress tavan yapacak bir de forma stressi yaşamayım :(

Çevrimdışı mülkübey

İddalı konuşmayı sevmem ama hakemde devreye girse , dengelemeye de çalışsa Yeneceğiz. Bu kadroyla fb den korkacaksak kapatalım gidelim zaten dükkanı. Onlar iliklerine kadar korksunlar. Ge-li-yo-ruz !

Ayrıca stat da maaşallah süper gidiyor . Yani her türlü geliyoruz !!  :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 11:21:57 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı black kartal

Günaydın Beşiktaş Arena
1-3
1-3
1-3
 :icool:
tangaz arkadaşım valla kaç gündür niye bilmiyorum ama hep bu skor geçiyo içimden inşallah Allah gönlümüze göre versin
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı panic13

Günaydın Beşiktaş Ailesi
Hepinize mutlu, kazançlı, başarılı bir hafta diliyorum.

Hafta sonu fotoğraflarla bizleri mesud eden arkadaşlarımızın elleri dert görmesin. Çok sağolsunlar.
Bugün güzel bir maçla galip geleceğimizi umud ediyorum.

Divan kurulunda Başkanımızın açılış ve kapanış konuşmalarını dinledim.
Sanırım rüzgar yeni mabede gelemedi, etrafı iyi kapatıldığı için :D

Resimlerden anladığım kadarıyla ışık işlemlerine başlanılmış, Başkanımız muhtemelen son iç saha maçımızı işaret edecektir diye bekliyorum.
Konuşma arasında bu sene açarsak sözleşmeyi devre arasından başlamış gibi yapacağız dedi. yani bu sene 1 maç oynarsak devre arasından itibaren sözleşme başlangıç tarihi olacak. buda sponsorluk ücretinin erken tahsilatı anlamına geliyor.

inceyi kesss :) rüzgar duvar falan :) @Deadam

Arkadaşlar, şimdi drenaj bitmek üzere de ısıtma sistemi falan nereye yapılacak? Isıtmanın hemen drenajın üzerine yapılması gerek miyor mu? yoksa ısıtmadan vaz mı geçildi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari