Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779159 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ayırmak zorundasın son ana kadar bilet satılabilir kimse satılmayacağını garanti edemez
sana o yeri ayır bilet satamazsın diyor tff uefa olayı farklı orda bileti kulüp alıyor taraftarına satıyor
mesela tripoli maçında komple kale arkası tribünü bırakmışlardı bize yüzde beş falan değil zaten ufacık staddı.
deplasman tribünüde en yüksek tribündü kulüp satamadığı bileti iade ediyor öncesinde genede uefa kabul etmezse
alamazsın ama uefa daha fazla seyirciden yana birde vicdanlılar yağmur yağdığında kale arkalarını doğu tribüne almışlardı
tff kabul etmiyor.
Sağolasın @Necmi Açıklamaların ve eleştirilerin tatmin edici. Tff de Uefa gibi yapmalı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 haftada mümkün değil drenajdan sonra daha kum serip üstüne ısıtma ve sulama sistemi gelecek daha iş var
15 mart gibi yeşilleri görürüz diye tahmin ediyorum abi

Çevrimdışı betoo38

bence serme rulo cim olacak, üstüne hibrit cakilacak. yani ekme olmayacak

Çevrimdışı cursedofdragon

bence serme rulo cim olacak, üstüne hibrit cakilacak. yani ekme olmayacak

farketmiyor ha serme ha dikme :)

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaş heyecandan gözüme uyku girmiyor. Yarın yenersek yarı şampiyonuz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaş heyecandan gözüme uyku girmiyor. Yarın yenersek yarı şampiyonuz.
Şöyle düşün yenersek yarı şampiyonuz berabere kalırsak şampiyonuz yenilsek te şampiyonuz. Her halükarda şampiyonuz  :halay: :halay: :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı harund1k3

Şöyle düşün yenersek yarı şampiyonuz berabere kalırsak şampiyonuz yenilsek te şampiyonuz. Her halükarda şampiyonuz  :halay: :halay: :halay:

Ya orası öyle abi de. Hiç unutamıyorum 4-3 luk maçı. Feneri böyle evinde eze eze yensek. Ne güzel olmaz mı? İnşallah hakemler maçın önüne geçmez.

Çevrimdışı Sezer94

Olcay ne zaman sacini kestirse fenerbahceye hep gol atti ve olcay yine sacini kestirdi :icool:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ya orası öyle abi de. Hiç unutamıyorum 4-3 luk maçı. Feneri böyle evinde eze eze yensek. Ne güzel olmaz mı? İnşallah hakemler maçın önüne geçmez.
Sonuçta bunları eze eze yeneceğiz de ben de senin gibi heyecanlıyım. Kendimi böyle teskin ediyorum . Yoksa mantığım sonuç ne olursa olsun bunları yeneceğimizi objektif olarak kabullendi . Dün ts bu gün gs maçlarını seyrettim ve hakemlerin düzeldiğini gördüm. O atmosferi cüneyt çakır iyi kaldıracaktır diye umuyorum. Bence doğru tercih umarım yanılmam
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Yapi denetimini 1 gunluk askiya alalim arkadaslar. Stadin her tarafini kurcaladiniz zaten. Bu stad bitmis, artik mesele hangi maci oynayacagimiz.

Lutfen onumuzdeki maca bakalim. Sinerjiye ihtiyacamiz var mac basliginda hepinizi bekliyoruz.

Simdi bir link verecegim bakin bu camia hangi (Hakaret Yasak)₅ mucadele ediyor anlayin.

http://www.ligtv.com.tr/haber/besiktastan-vodafone-arena-aciklamasi

Haber normal, 5n1k. AMA arkadaslar haberde kullanilan fotografa bakin lutfen. En az 13-14 gunluk bir fotograf. Simdi bu haberi no fotografini gorup tikladiginizi ve sayfa acilana kadar gecen surede beyninizin ne algiladigini dusunun. Ulan bitmiyor stad, bu senede sampiyon olamayiz biz.

Iste size algi yonetimi 101.

Yok burada masum bir yanlislik varsa durum daha vahim. Haberi giren arkadas habere fotografi eski yazilardan eklemis, editor ishal olmus tuvaletteymis vs. vs. iste Turk futboluna yon veren insanlar.

Yapi deneticisi arkadaslar ufaktan sizleri derbi basligina alalim. Her nefese ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı A.Ozkul

FREYSAS'tan çatının kaldırılma öyküsü video biraz eskimiş ama ben yeni gördüm. Yeni görecek arkadaşların ve görenlerinde tekrar anılarını tazelemesi dileğiyle .

Çevrimdışı attila_metu

Çim tek renk olur.tarama yönüne göre açıklı koyulu görünür.

Tarama yönü topun yönünü etkilemiyor mu?

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın BeşiktaşArena !

Bol GO(L)MEZ'li günler

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın Kara Kartallar
Allah bugün ve sezon sonunda yüzümüzü güldürsün inşallah  :)

Çevrimdışı murat

Tarama yönü topun yönünü etkilemiyor mu?
Daha önce hiç duymadım.Bu güne kadar ne kadar etkiliyorsa o kadar etkiler.

Çevrimdışı melih_grgn

Site deki Bu fotoğraflar özellikle göz hizasında çekildi arkadaşlar
Sırasıyla yeni açık en üstte çatının saha görünümü ile ilgisi
Köşe yırtığı üst kenarından ve yan kenarından koltuğa oturarak göz hizasında çekilen fotolar

@FARUK kardeşim eline koluna sağlık,
köşe koltuklarından sonra en muazzam çalışman bence budur. Tribünlerin bütünlüğü ve heybeti mükemmel şekilde görünüyor. Dolu halini hayal etmek bile beni fazlasıyla heyecanlandırıyor.
Tekrar ellerine sağlık...
Hayatın anlamı Siyah-Beyaz dı...

Çevrimdışı onurturan

Günaydınnnnnnn bugün hava sisli puslu olacak gibi.. Fink olabilir..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Günaydın Forum Ahalisi.Bugün inşallah fenerbahçeyi yenip Vodafone Arena'ya şampiyon gitme ihtimalini yükseltmeliyiz!😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı cursedofdragon

günaydın beşiktaş arena bol mebranlı bir gün olsun :D

Çevrimdışı cadavra

Eskiden ne kadar semer o kadar gol die totem yapardik mebranlar 1 2 tane takilio hos 1 0 olsun bizim oldun ama bu seferde bugun takilacak koltuk kadar atak ")

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yedic

Gunaydin,

Resimlerde saha icindeki siniri kapatan tahtalar saha cizgilerini mi yoksa cimin bittigi noktayi mi gosteriyor? Eger saha cizgileri ise taraftar sahaya bayagi yakin olacak.

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın Cümleten Hayırlı haftalar Membranı'da yarıladık sayılır artık güzel bir ivmeyle 10 güne çıkalım bu işten
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ddc1979

Uyanınnnn...
Bugün BEŞİKTAŞIN maçı var :)
Güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle herkese günaydınnn...
O sene bu sene!!!
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...