Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785653 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

kapasite konusunda "45 bine vurduralım" derken 42'yi göremeyecek miyiz? şaka gibi olur vallahi.
çatallı merdivene eyvallah dedik, çatı şeffaf değil ona da eyvallah dedik, çift kat locayı bile bağrımıza bastık ama kapasite EN AZ 42 olmazsa beni tutamazsınız :steamed:

41000 olursa ne yapacaksın? Ben mesela çok merak ettim gerçekten. Kapasite 40000 ve sonrası her türlü idealdir. Bu passolıgle bu Federasyonla zaten bu stadı bize doldurtmazlar. Ha ilerde belki türk futbolunun marka değeri yükselirse, bu Federasyondan falan kurtulursak. Zaten o zaman eski açığı yeni açık gibi kaldırırız, o zaman kapasite belki 3-4 bin daha artar. Sakin olmakta fayda görüyorum.

Çevrimdışı raichu

Ben membran sayarken gözüm ağrıyor, sen maşallah koltuk sayıyorsun :D
napalım kafadan sakat olunca  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

abi bence bekleyelim tüm koltuklar bitsin sayacağım hepsini şu an ne desem yalan olur 25 bin kadar saydım daha çok var rahat olun gerilmeyin geçeriz 40 bini :ok:
:nerd: ben neden gerileceğim
umrumda değilki kapasitenin kaç olduğu
sadece içindeki koltuklardan biri benim olsun kafi :evillol:

Çevrimdışı raichu

:nerd: ben neden gerileceğim
umrumda değilki kapasitenin kaç olduğu
sadece içindeki koltuklardan biri benim olsun kafi :evillol:
bence de öyle de ne bileyim @Necmi abi herkez 42 bin olmazsa yakarım buraları modun da ondan diyorum  :D

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Çevrimdışı denilanz

bence de öyle de ne bileyim @Necmi abi herkez 42 bin olmazsa yakarım buraları modun da ondan diyorum  :D
O yakarım buraları diyenlerin stat açılınca ağzı kulaklarında olur. Sen rahat ol.

Bu arada köşeleri saysan yeterdi. Düz tribünlerin modelini çıkarmıştım zaten, o kısımları birebir hallederiz. Sıkıntı köşelerde.

Çevrimdışı yigitcan1903

41000 olursa ne yapacaksın? Ben mesela çok merak ettim gerçekten. Kapasite 40000 ve sonrası her türlü idealdir. Bu passolıgle bu Federasyonla zaten bu stadı bize doldurtmazlar. Ha ilerde belki türk futbolunun marka değeri yükselirse, bu Federasyondan falan kurtulursak. Zaten o zaman eski açığı yeni açık gibi kaldırırız, o zaman kapasite belki 3-4 bin daha artar. Sakin olmakta fayda görüyorum.
İdeallik mesele değil burda
41903 açıklıyosan onu sağlayacaksın en aşağı
40 bin denseydi onu bekleyecektik

Çevrimdışı raichu

O yakarım buraları diyenlerin stat açılınca ağzı kulaklarında olur. Sen rahat ol.

Bu arada köşeleri saysan yeterdi. Düz tribünlerin modelini çıkarmıştım zaten, o kısımları birebir hallederiz. Sıkıntı köşelerde.
kapalı yeni açık(yırtığa kadar) eski açık(yırtıktan önceki bloğa kadar) saydım abi zaten yeni açık tarafı köşelerde var da eski açık tarafın da köşeler boş daha..bi de saydığım köşeler de hata olabilir seçilmiyor fena sıkıntılı oralar

Çevrimdışı ozan062

Catiya yazi yazilacakmi, böylemi kalacak?

yazı yazılacaksa ne zaman başlanır ve netleştimi ne yazılacağı?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Burada bir fotoğrafta görmüştüm led panel kaldırılmıştı resimi bulamadım biraz bakındım önceki sayfalara ama denk gelemedim

Çevrimdışı denilanz

kapalı yeni açık(yırtığa kadar) eski açık(yırtıktan önceki bloğa kadar) saydım abi zaten yeni açık tarafı köşelerde var da eski açık tarafın da köşeler boş daha..bi de saydığım köşeler de hata olabilir seçilmiyor fena sıkıntılı oralar
Üst katlardaki korkuluklar köşelerde çok yanıltıyor. Tam karşı açıdan fotoğraf lazım.

Eski açıktaki köşeler simetrik, birini hesaplasan yeterli. 2-3 güne falan Numaralı Eski Açık köşesini hallederler heralde. O zaman kesin sonuç çıkar. Acele etme, bir de tamamlanınca saydırmayalım sana.

Çevrimdışı asyakartalı

drenajın tamamının çakıllarla kaplanması haftaya cumayı bulucak gibi.

Çevrimdışı FARUK

Burada bir fotoğrafta görmüştüm led panel kaldırılmıştı resimi bulamadım biraz bakındım önceki sayfalara ama denk gelemedim

Burada :)

Çevrimdışı raichu

Üst katlardaki korkuluklar köşelerde çok yanıltıyor. Tam karşı açıdan fotoğraf lazım.

Eski açıktaki köşeler simetrik, birini hesaplasan yeterli. 2-3 güne falan Numaralı Eski Açık köşesini hallederler heralde. O zaman kesin sonuç çıkar. Acele etme, bir de tamamlanınca saydırmayalım sana.
aynen abi köşeleri cepheden görmek lazım bide yüksek çözünürlük

Çevrimdışı harund1k3

İdeallik mesele değil burda
41903 açıklıyosan onu sağlayacaksın en aşağı
40 bin denseydi onu bekleyecektik

İçiniz rahat olsun kesinlikle 41903 sağlanacak zaten. Sabitlenme işleri henüz yapılmadı, daha çok yerde eksik ray var. Numaralı alt tribün var daha. Bir şekilde sağlanacak bu sayı zaten. Herkes elinden geleni yapıyor. Sakin olmak lazım asıl mesele passolıg, federasyon.

Çevrimdışı BlackEagle26

Yarın kongrede tarih açıklanır mı dersiniz ?

Çevrimdışı KaraKartalim84

Selamunaleyküm abilerim kardeslerim.

Uzun zamandir bu güzel, bilgilendirici ve okadarda seviyeli forumu ilgiyle takip etmekteyim. Bu forumun kurulmasinda ve tüm BESIKTASlilarin bilgilenmeleri icin hizmete sunulmasindaki gayretleri icin ilk basta Necmi abime ve diger tüm yetkililere sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Sizin gibi güzel insanlarin arasina katilmanin gururu ve mutlulugunu yasiyorum su an. Umarim aranizda banada kücük bi yer vardir deyip ilk iletimimi sonlandirayim. :)

[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 19:03:44 KaraKartalim84 ]
Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimdışı yigitcan1903

İçiniz rahat olsun kesinlikle 41903 sağlanacak zaten. Sabitlenme işleri henüz yapılmadı, daha çok yerde eksik ray var. Numaralı alt tribün var daha. Bir şekilde sağlanacak bu sayı zaten. Herkes elinden geleni yapıyor. Sakin olmak lazım asıl mesele passolıg, federasyon.
İnşallah bekleyip görelim  :)

Çevrimdışı raichu

Yarın kongrede açılış tarihi açıklanır mı dersiniz ?
neden bilmiyorum bana açıklanmaz gibi geliyor fb maçını beklerler bence nabız yoklamak için

Çevrimdışı Yasin A.

Uzun zamandir bu güzel, bilgilendirici ve okadarda seviyeli forumu ilgiyle takip etmekteyim. Bu forumun kurulmasinda ve tüm BESIKTASlilarin bilgilenmeleri icin hizmete sunulmasindaki gayretleri icin ilk basta Necmi abime ve diger tüm yetkililere sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Sizin gibi güzel insanlarin arasina katilmanin gururu ve mutlulugunu yasiyorum su an. Umarim aranizda banada kücük bi yer vardir deyip ilk iletimimi sonlandirayim. :)

:hosgeldin

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Burada :)

Aha işte bu sen çok yaşa @Faruk abi :)
Galiba sağ alt köşeyede turnike takıyorlar

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı raichu

:hosgeldin  :bandit: