Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786359 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı iyimserure

:ok:
Bizler bazen boyle atarlaniyoruz da sonra üzülüyorum niye boyle yaptim diye özümuzde iyi cocuklariz :D
Konu Beşiktaş olunca canavarlasiyouz :bandit:
biliyorum artık neredeyse 3 yıldır beraberiz bu forumda bir çok kişiyle, hiç kimseyle bizzat tanışmadım ama çoğunu en yakın arkadaşım kadar tanıyor gibiyim, senin yorumlarını daha bu foruma katılmadan önce facebook'ta "Türkiye stadyumları&projeleri" diye bir grup var oradan itibaren görüyorum, orada vodafone arena'yı sıradanlaştırmaya çalışan adminlere karşı yaptığın mücadeleleri de hatırlıyorum, seni de bir nevi tanıyorum yani, o yüzden sıkıntı yok, öpüyorum yanaklarından  :D

Çevrimdışı raichu

@raichu Ne göz varmış sende maşallah
Gözlerine sağlık 
Ben bi bakayım dedim gözüm kesmedi :D

41903 ü bulamazlarsa toplamda Miray'ı kaçırırım :fkr:
eyvallah  :D ama biraz zor gibi 41 bin...   :bur2: bakalım bi koltuklar bitsin de

Çevrimdışı harund1k3

19.03 saha yemyeşil diyorsun .. hadi bakalım inşallah..

@drmmm

spartak moskova stadinda;

7 nisan 2014 tarihinde boruarin ustu tamamen kapatilmis. 16 nisan'da ikinci katman zemine yayilmis. 23 nisan'da isitma sistemleri yerlestirilmis.
7 mayis'da beyaz son katman yerlestirilmis. 12 mayis'da tohumlar yesermis. 14 mayis 2014'de saha tamamen yeisl bir hal almis. ondan sonrasi zeminin sulanmasi, cikan cimlerin esit sekilde kesilmesi, cimdeki seritlerin olusturulmasi asamalari olmus. Tabi onlarin ki naturel cim ama bu katmanlama islemi bizimkiyle neredeyse ayni olacak.

Eger 4-5 gun icinde tamamen biterse bu ilk posta zemin kaplama isi. ben 1 nisan +-/3 gun sonra ilk yesili gorebilecegimizi dusunuyorum.

Ha tabi serme mi olacak hibrit mi daha kesin bilmedigimiz icin tam ne zaman top oynanir hale gelir diye kesin tarih vermek cok zor.

Çevrimdışı sozkul

rica ederim abi uygun foto olsa emin olmak için hepsini tek tek de sayarım da bu kadar oldu şimdilik  :dontknow:

Bu rakamda bir tek numaralı mı yok?

Çevrimdışı yigitcan1903

eyvallah  :D ama biraz zor gibi 41 bin...   :bur2: bakalım bi koltuklar bitsin de
Toplam kapasite için diyorum
vip+loca 4 bin zaten
Bana 38 bin taraftar koltuğu lazım  :evillol:
Sayalım altında kalırsa,koymadıkları yerler için olay çıkarcaz çünkü  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski acik ust numaralı tarafinda koltuklar bitiyor nerdeyse :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı drmmm

@drmmm

spartak moskova stadinda;

7 nisan 2014 tarihinde boruarin ustu tamamen kapatilmis. 16 nisan'da ikinci katman zemine yayilmis. 23 nisan'da isitma sistemleri yerlestirilmis.
7 mayis'da beyaz son katman yerlestirilmis. 12 mayis'da tohumlar yesermis. 14 mayis 2014'de saha tamamen yeisl bir hal almis. ondan sonrasi zeminin sulanmasi, cikan cimlerin esit sekilde kesilmesi, cimdeki seritlerin olusturulmasi asamalari olmus. Tabi onlarin ki naturel cim ama bu katmanlama islemi bizimkiyle neredeyse ayni olacak.

Eger 4-5 gun icinde tamamen biterse bu ilk posta zemin kaplama isi. ben 1 nisan +-/3 gun sonra ilk yesili gorebilecegimizi dusunuyorum.

Ha tabi serme mi olacak hibrit mi daha kesin bilmedigimiz icin tam ne zaman top oynanir hale gelir diye kesin tarih vermek cok zor.

tarih açısından 19.03 bağımlılığımız kulübümüze sevdamızdan kaynaklı.. hayırlısıyla 30 nisanda kayseri maçına çıkarsak ne ala .. üstüne bir de bu maçla şampiyonluğu

kutlarsak tadından yenmez   :ok:  __ çok şey mi istedim ?   yookkk bu kadar çalınan kupalarımızdan sonra bunu istemek hakkımız   :halay:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı YunusEmre

Hafızadır beşer şaşar. 15 dakikanızı ayırın. Hatırlamakta fayda var. Çarşı marşı yok kardeşim. Beşiktaş var gerisi teferruat. Asıl değerlerini bilmeyenlere yada unutanlara yada başka değerleri önceleyenlere gelsin... O zamanlar istifa diye bağıranların vicdanına çivi gibi çakılacak ama UNUTMAYALIM.

Tarih boyunca Beşiktaş a en büyük zararı yine Beşiktaşlılar vermiştir.

Bu arada by sound firması taa Seba döneminde de kongrede ses sistemi kurmuş  :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 17:39:38 YunusEmre ]

Çevrimdışı raichu

Bu rakamda bir tek numaralı mı yok?
yok abi eski açığın numaralı ve kapalı ile birleşiği geniş köşelerde yok daha..yeni açığı sayarken köşe yırtıklarına kadar saydım eski açıkta sadece merkezi saydım yüzden yeni 8800 eski 4000 çıktı  :D köşe yırtıklarına kadar eski açık 5500 6000 falan büyük ihtimal

Çevrimdışı Popular Demand

:ok:
Bizler bazen boyle atarlaniyoruz da sonra üzülüyorum niye boyle yaptim diye özümuzde iyi cocuklariz :D
Konu Beşiktaş olunca canavarlasiyouz :bandit:

Aynen ya. İşte bunlar hep Beşiktaşktan :tabe:
          [img width=41

Çevrimdışı drmmm

9 Şubat ta ilk membran takılmış
18.gün bugün 16 oldu

haftasonu 20 de 21 olur membran yarı olur
pazartesi feneri yener beşiktaşım şampiyon olur   :halay:  :halay:  :halay:

Çevrimdışı sallapati

şaka maka  2-3 hafta içinde stad dışardan son şekline yakın bir hal alacak...

küfeki bitecek
tüm koltuklar takılmış olacak..
membran sona yaklaşacak...
çimler yerine serilmiş olacak

:halay:

Osmanlı ve Kayseri maçları kesin oynanacak gibi  :bandit:

Çevrimdışı YunusEmre

Bazilari bunu gormek istemez kör numarasi yapar ben takihükümete uzasin  artik boyle seylere..

Tek goren sizlersiniz bu hükümet bursaya trabzona laf geçiremedi mi yoksa.. Asil siz kendinizi kandırmayın vve at ggozluklerinizi çıkarin başka fikirleri de gorun onaylamayabilirsiniz ama saygı duyun hherkes sizin gibi dusunmek zorunda değil...

Çevrimdışı raichu

Toplam kapasite için diyorum
vip+loca 4 bin zaten
Bana 38 bin taraftar koltuğu lazım  :evillol:
Sayalım altında kalırsa,koymadıkları yerler için olay çıkarcaz çünkü  :D
ben kapasiteye çok önem vermiyorum ama yüksek ihtimal 36-38 bin civarı olacak...bekleyip görecez  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Küfeki deyince aklıma geldi
Belli bölgelerde kırık küfekiler vardı
Onlar düzeltildi mi?

Çevrimdışı raichu

Aynen ya. İşte bunlar hep Beşiktaşktan :tabe:
çok şükür...orta yolu bulmanız sadece 7 saat sürdü herhalde  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

ben kapasiteye çok önem vermiyorum ama yüksek ihtimal 36-38 bin civarı olacak...bekleyip görecez  :ok:
Az ya da çok ayrı mesele
Mesela 44-45 bin olsa iyi olurdu ama olmasa da neden demem
Ama toplam 41903 dendiyse resmi olarak o sayı tutturulacak
Sıkacaklar artık bi şekilde sağlayacaklar onu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

biliyorum artık neredeyse 3 yıldır beraberiz bu forumda bir çok kişiyle, hiç kimseyle bizzat tanışmadım ama çoğunu en yakın arkadaşım kadar tanıyor gibiyim, senin yorumlarını daha bu foruma katılmadan önce facebook'ta "Türkiye stadyumları&projeleri" diye bir grup var oradan itibaren görüyorum, orada vodafone arena'yı sıradanlaştırmaya çalışan adminlere karşı yaptığın mücadeleleri de hatırlıyorum, seni de bir nevi tanıyorum yani, o yüzden sıkıntı yok, öpüyorum yanaklarından  :D
Buyukluk, Affetmek , Alttan almak boyle birsey iste tesekkurler tekrar abicim :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı iyimserure

yapmayın arkadaşlar zaten inönü 32000 kişilikti, kocaman stat yapıldı topu topu 4-5 bin mi oynayacak kapasite? bizler yaşlı insanlarız yüreğimize iner böyle şeyler

Çevrimdışı harund1k3

yapmayın arkadaşlar zaten inönü 32000 kişilikti, kocaman stat yapıldı topu topu 4-5 bin mi oynayacak kapasite? bizler yaşlı insanlarız yüreğimize iner böyle şeyler

41903 saglanacaktir ilk gunden beri bu sayi verildi. biraz psikolojik bu isler. 39990 olsa 41900 arasinda 10000 koltuk varmis gibi geliyor herkese. o yuzden bir sekilde 41903 saglanacak.

Çevrimdışı murat

abi kaçırdım, geçmiş sayfalarda da bulamadım. yeni koltuk ölçüsü konusu nedir, bilgilendirebilirsen çok sevinirim.
@gostung koltukların 44 cm olan ölçüsü 45 olmuş diyorlar.44 cm ye göre yaptığımız hesap bir miktar düştü.her bir cm 1000 koltuk farkettiriyor yaklaşık.

Çevrimdışı gostung

Çevrimiçi Necmi

Forumun çoğu kombinesini 116. bloktan,eski açık kale arkasından aldı yanlış hatırlamıyorsam.Bu arkadaşların hemen hepsi doksan dakikalık maçın en az yarım saati bazen takıma itici güç olmak için,bazen takım öndeyken coşkuyla eğlenmek için,bazen zafer sarhoşluğundan omuz omuza tezahüratlar,şarkılar söyleyecektir değil mi?Peki bu 116. bloğun en arka sırasından kombine alan yaşlı amcaya saygısızlık mı yapmış olacaklar :alala: Dikkat edin bu gruptan kombine alan arkadaşlar gol sevinci harici ayağa kalkmayın sakın.Omuz omuza verip ayakta marşlar,türküler söylemek,eğlenmekte ne demek.Oturun,oturun,oturun!!!
yok yanlış hatırlıyorsun çoğumuz 121 blok üst kısımdan aldık.
arkamızdada mimarın locası var homurdanırsa döner adam gibi tasarlasaydın senin eserin deriz
sustururuz :evillol:  @celiker1