Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789204 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı happy_

merhabalar,

son zamanlarda daha sıklıkla yaşanmaya başlayan ve bazıları gerçekten kırıcı olan tartışmaların nedeni nihayet işin sonuna gelmiş olmamız. artık stadımıza baktığımızda beton, demir, çakıl değil bir bütün haliyle ruh kazanmaya başlayan bir yapı görüyoruz. gördüğümüz bu bütünlüklü yapı kimimizi mutlu ediyor, kimimizi ise hayal kırıklığına uğratıyor. Bundan daha doğal bir şey de olamazdı zaten, insan çoğu zaman kendi yaptıklarını, yazdıklarını hatta yetiştirdiklerini bile beğenmeyebiliyor :) Bu doğal durumu uzlaşmaz bir çatışmaya dönüştürüp birbirimizin canını yakmaya çalışmamak gerekiyor.

Pek tartışmalara katılmasam bile wow'daki stadyum sayfasına @bjk_mabet'in ilk uğradığı akşamdan beri hep aranızdayım. Donanımhaber'e iltica ederken de birlikteydik, bu site kurulduğundan beri de beraberiz. O zamanlar belki de hiçbirimiz bu sitenin bu kadar büyüyeceğini, bu denli ziyaret edileceğini, ülkenin ilk 800 sitesi arasına gireceğini, gündemi belirleyeceğini tahmin etmiyorduk. Tek isteğimiz gs'li adminlerin keyfine kalmadan, özgürce tartışıp konuşabileceğimiz bir yerdi. Ama işte şimdi çok daha kalabalığız, ne iyi ki çok daha kalabalığız. Bu kalabalığı, bu renkliliği kargaşaya değil zenginliğe dönüştürmemiz gerekir.

Aramızda wow'daki stadyum başlığını 2005'ten beri, yani 10 yılı aşkın süredir takip eden insanlar var. Elbette bu arkadaşın stada bakışıyla, yakın zamanda stadın heyecanıyla tartışmaya katılan arkadaşların bakışı bir olmayacaktır. Bizler, yani stadı eskiden beri takip edenler Subcommandante Marcos'un deyişiyle fazlasıyla "profesyonel umutlularız". Bu umutluluk hali, stadımıza bakışımızı yumuşatıp güzelleştiriyor. Bu durum bir körlük ya da bağnazlık değil, bilakis herkesten daha eleştirel uzaklıktayız ama şairin dediği gibi "sıradan sorunlarla zehrettik gecemizi, oysa ne rüzgar duraksadı ne ay bekledi bizi" modundayız daha çok. küçük sorunlara takılıp olayın büyüsünü kaçırmak istemiyoruz. Hatalar, kırgınlık oluyorsa herkes herkesi affetsin...

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

dünkü sayımı soranlar için toptan paylaşıyorum... :busted_cop:
kapalı 8600
yeni açık 8800
köşe 2100

@raichu numaralı 7800 ü geçmez basın tribününden , batı vip koltuk genişliğinden, yedek kulübesi ve futbolcu çıkışından dolayı çok kayıp var orda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

helal şimdi sana bi is dustu bunlari save ediyorsun ve bekletiyorsun diger bolumlerde tamamlabdiginda oralardanda yuksek cozunurluklu foto bulup sayman gerekecek :D
ya zaten koltuklar bitince her tribün artı köşeleri cepheden gören yüksek çözünürlüklü fotolar gelirse kapasite bende  :upto:

Çevrimdışı doctore

Sorunun daha net anlaşılabilmesi için olayı somut bir örnekle açıklayayım arkadaşlar.geçen sene konyada oynanan beşiktaş-trabzon maçı için birkaç arkadaş ve oğlumla birlikte güle oynaya, Beşiktaşımızı izlemek, destek vermek için Torku arenaya gittik.maçtan 2 saat önce atmosferi soluyalım diye stada girdik.1,5 saat falan çok güzeldi bizim gibi erkenden stadı doldurmaya başlamış kardeşlerimizle beraber marşlar söylüyor, üçlüler çekiyor eğleniyorduk.oğlumu görmeliydiniz çok mutluydu beşiktaşını ilk kez görüyor ilk kez o atmosferi yaşıyordu.biletimiz de kapalı ortadandı, oğlumla herşeyi daha net görmeliydik, kaç kez gelirdi ki böyle fırsat.herkes marşlar söylüyor eğleniyor beşiktaş atkıları ve bayrakları dalgalanıyordu.derken maçın başlamadına 5 dk falan kala, bir grup geldi.Çarşı geldi ulan haykırışları, itelemeler, kakmalar, buram buram alkol kokusu, derken küfürler, kalk lan ordanlar, niye bağırmıyorsun ulanlar,oturmayın lan süt bebeleri lafları, tiyatromu lan burasılar daha nelet neler.tabi o ana kadar tribünde oluşan eğlence ve coşku ortamı bir anda yerini gerilime bıraktı.insanları zorla koltuklarından ite kaka kaldırdılar.hatta itiraz eden birkaç kişiyi topluca linç etmeye kalkıştılar.biz tabi yanımızda çocuk olması nedeniyle itiraz dahi etmeden uzaklaştık.izbe bir köşede sinir harbi şeklinde, korkmuş oğlumu herşeye rağmen eğlendirmeye çalışarak maçı tamamladık.dikkat ettiyseniz bu arkadaşlar gelmeden önce de kimse yerinde oturmuyordu.kimse çekirdek de çitlemiyordu.ve ben o gün bir karar aldım.bu tür insanlar tribünlerde olduğu sürece stadda maç izlemeyeceğim.hele ki çocuğumu bu ortama asla sokmayacağım.şimdi benim sormak istediğim şu, Beşiktaşı bu insanlar benden daha mı çok seviyor ve bu kulübün gerçek sahibi bunlar mı benim gibiler mi? Kulüp yönetimi buna bir karar verecek ve maçlarda buna göre önlemler alacak, Beşiktaşın bu insanlara terk edildiği, bizim gibilerin de bunlar yüzünden stadlardan uzaklaştığı gün bu klübün bittiği gündür...

bende bunu alkışlıyor ve altına imzamı atıyorum.  :claps: :claps: . efsaneler her zaman güzeldir ama kimse bana son 3-5 yılın çarşısını anlatmasın. ben gençlerbirliği maçında gs ye 15 dk küfür edip ceza aldığımızı bilirim. 
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı raichu

@raichu numaralı 7800 ü geçmez basın tribününden , batı vip koltuk genişliğinden, yedek kulübesi ve futbolcu çıkışından dolayı çok kayıp var orda.
haklısın abi bitsinde bi merakımızı sonlandıracağım umarım  :biggrinking:

Çevrimdışı martin40

@Efe abi, su konulari kapatalim artik ne dersin ?

Çevrimdışı bjk_mabet

Konu degismesin tecrübe ve yaşadıklarımız saygı çerçevesinde konusulsunki ,doğrular bulunsun.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

stada dönsek artik baya tartisildi hemen hemen herkes fikir beyan etti fotograf ve bilgi takip eden arkadaslara ayip etmeyelim yeterli diyelim insaata dönelim drenaj super gidiyor bu arada :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Konu degismesin tecrübe ve yaşadıklarımız saygı çerçevesinde konusulsunki ,doğrular bulunsun.
@bjk_mabet  prekastlar  neden boyanmiyor yaa ?  :D
Yorgo

Çevrimdışı Efe

@Efe abi, su konulari kapatalim artik ne dersin ?
kapatalim tabi koltuk sayimina ve drenaja donelim bu konuyu devam ettirmek isteyen arkadaslar sizi muhabbet cafeye alalim orda goruslerinizi paylasmaya devam edenilirsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

kesinlikle  :claps: :claps: bu konu stadı çok yakından ilgilendiren bir konu bence.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Efe

güncel şöyle yüksek çözunürluklu bi foto olsa keşke :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

güncel şöyle yüksek çözunürluklu bi foto olsa keşke :icool:
ben de pusu da onu bekliyorum  :captain:

Çevrimdışı Barış 19 03

Merhaba
ben de çok uzun süredir takip ediyordum forumu ve bugünkü hararetli tartışma neticesinde üye olup fikirlerimi beyan etme kararı aldım.
herkesin sevme şekli farklıdır. kimseyi bir kalıp içine alamazsınız. oturana kalk kalkana otur denmemeli. koca stad oturmak isteyenler de olacak ayakta durmak isteyenler de. Milyonlarca taraftarı olan takımın tek tip destekte bulunması ne kadar mümkün sizce ? ailesi ile gelmek isteyenler de olacak, kırk yıllık arkadaşlarıyla da
ikisinin destek şekli de farklı olacak. koca çarşı küfrü bitiremez mi ? o yaratıcılıkla hem de ilk çarşı bitirir yeter ki istesin. ne küfürler üstü kapalı edilir de kimse ceza veremez.
neticede herkesin aşkı bir duygusu farklı ona göre biletini kombine alır gelir desteklersin taraftarını oturulan yerler de olur ayakta izlenen yerlerde. böylece kimse kimseyi rahatsız etmeden takımını destekler. stad açılınca bu düzen ortaya çıkar zaten.
umudum herkesin Beşiktaşımızı takımına zarar vermeden desteklemesi. bizim onlara, onların bize ihtiyacı var. hem de bir gün değil her gün. 

Çevrimdışı ozan m.

ben burada saygı kuralları içerisinde düşüncelerimi paylaştım. kimeye hakaret etmedim.

ama hakaret eden kişiler var, "ilk 6 ay anne sütü şart" "ihanet" "hain" "beleşçi" "hapçı" falan ayıp böyle şeyler... ve bunları jenerik söylemiyolar yani, alenen hedef alarak söylüyorlar. bizim de ağzımız laf yapar evelallah, misliyle iade de ederiz. ama beşiktaş forumuna yakışmıyor...

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı martin40

Bu hafta drone çekimi bekliyebilirmiyiz ?  :tabe: :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı raichu

Bu hafta drone çekimi bekliyebilirmiyiz ?  :tabe: :tabe: :tabe: :tabe:
bekleyebilirsin ama gelir mi bilmem  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı martin40

bekleyebilirsin ama gelir mi bilmem  :evillol: :evillol:

:steamed: :steamed: :lol:

Geçen haftaki drone çekiminin linki atabilirmisiniz, izleyememistim  :s20:

Çevrimdışı selçukaras

Abi ozledik seni. Hadi birşeyler anlat.
Guzel haberlerini bilgilerini bekliyoruz.

Çevrimdışı raichu

:steamed: :steamed: :lol:

Geçen haftaki drone çekiminin linki atabilirmisiniz, izleyememistim  :s20:
buyrun efendim @Popular Demand çekmişti sanırım..yanlışım olmasın şimdi..
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 23:15:46 ALI RIZA ]