Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mebrani iz insaat yapmiyorki etna yapiyor :icool: zaman olarak bakarsak zaten 19.03 e yetismeyecegi icin etnada nisan sonuna kadar sallayabilir 2.ekibe falan ihtiyac kalmadi
Neden 2 ekibe ihtiyaç kalmasın ki Efe? İşini yapsın çıksın gitsin. Kimse sallamasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Neden 2 ekibe ihtiyaç kalmasın ki Efe? İşini yapsın çıksın gitsin. Kimse sallamasın.
zaman oldugu icin getirmezler artik isin ucunda para var nede olsacşirketlere diretilecek tek tarih 19.03 tu simdi kendi belirledikleri tarihte isleri teslim ederler oyuzden de yeni ekip falan gelmez daha 2 ay var onlerinde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı kartalcan

SABRET gönül bir gün olur
Bu hasret biter
Çekilen acılar CANIM
Gün olur geçer.

Çevrimdışı doctore

led panellerle ilgili son durum nedir arkadaşlar bilen var mı? yapılacak değil mi?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı EagleForce

Umarim Fikret Baskan Vodafone Arena'da Inonu'deki gibi zorbalik yapmaya, milletin hakkini gasp etmeye calisanlara ve Besiktas'a zarar verecek hareketlerde bulunanlara taviz vermemekte kararlidir. Hic kimse ya da hicbir grup Besiktas'in ustunde degil.

Çevrimdışı ahmetx

Bırakalım şu tartışmaları her tribünün kendine has kültürü oluşacaktır zaten.Kapalı alt ve numaralı altta taraftar yapısından üst katlardada aşırı eğimden ayakta maç izleneceğini sanmıyorum.Ayakta izleyen dinamik taraftar kale arkası alt katlarda toplancak göreceksiniz . Bu güzel takımın ve stadyumun zevkine varalım bakın elin oğlu nasıl yapıyor bunu ...

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

konu uçmuş maşallah  :busted_cop:
neyse şöyle buyrun dünden devam edeyim..kapalıyla yeni açığı saymıştık ama birleştiği köşeyi sayamamıştık onu da saydım..
ufak hatalar olabilir ama yuvarlak 2100 çizgi içi...
karşı köşede aynı ama karşı köşede çıkış olduğu için bi 150-200 kayıp var yani orada büyük ihtimalle 1900...
eski açıkla numaralıyı bekliyoruz bakalım... :evillol:

Çevrimdışı attila_metu

Stadda son durumu öğrenmek istiyorum. Membran sayısı, zeminin durumu..Bir kaç fotoğraf görebilmek istiyorum.
Bunları ararken  kimsenin kimseyi dinlemediği, sadece kendi fikirlerini yazdığı ve diğerinin fikrini değiştiremeyeceğini bildiğim yazıları okumak zorunda kalıyorum.
Lütfen ayakta izleme, taraftar kültürü, çarşı vs ilgili konuları başka başlıkta konuşurmusunuz?

Çevrimdışı bad75

neyse şöyle buyrun dünden devam edeyim..kapalıyla yeni açığı saymıştık ama birleştiği köşeyi sayamamıştık onu da saydım..
karşı köşede aynı ama karşı köşede çıkış olduğu için bi 150-200 kayıp var yani orada büyük ihtimalle 1900...
total rakam ne olur, sen onu söyle :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen defalarca ceza aldın diye herkes senle aynı etiketi mi alsın istiyorsun? Sebepsiz olsa bile hem de. İsimleri de verdiğine göre yönetim varsa verilecek bir ceza verir. Ben bunu gerektirecek bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Bir konu hakkında insanlar düşündüklerini, mağduriyetlerini anlattılar. Derin bir konu olduğu için ve araya giren kışkırtıcıların da desteğiyle konu uzadı. Konu statla alakalı, burası da stat başlığı.

Diyelim ki ceza alacak bir şey yaptık, bunu ya böyle isim vererek yaparsın ya da moderatöre mesaj yazarsın. "Bazı abiler" deyip insanları töhmet altında bırakmak doğru değil.

Ayrıca önerime ve sorularıma hâlâ cevap vermedin. Ha, vermeyebilirsin ama aynı şeyleri tekrar tekrar da yazma. Çünkü yine sorarım ben de o zaman. Sonra yine trol etiketi yemeyeyim.
Saptiryorsun olayi Dunaynin neresinde girusn kale arkaisnda oturan taraftar ?

Almanya ya bi bak , Munih , Dortmund kale arkalarına bir tane oturan varmi?

Bak Juve kale arkalarına bir tane oturan varmi ?

Buradada olmaz sen isyein diye kimse oturmaz bu kadar basit

Zaten Vip , Numarali , 1903 tribunleri Rahatını dusunen , Oturmak isteyen taraftarlar icin var ve bu nedenle diger tirbunlerden daha pahali bu dünyanın her yerinde boyle !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mülkübey

sen çok gayretli bir kardeşe benziyorsun.  :lol: Daha önce saydığınla  birlikte totali de yazarmısın ?
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar rica ediyorum artık kısır döngüye giren konuyu tartışmayı bırakalım

güncel

köşede zemin çalışması güzel gidiyor
çakıl serme işlemi ilerliyor

Çevrimdışı raichu

total rakam ne olur, sen onu söyle :)
ne desem yalan olur ama abi bi düz mantık yaparsak....
kapalı düz 8600
yeni açık düz 8800
bu iki tribünün birleştiği köşe 2100
diğer köşe 1900 gibi
numaralıya 8400 desek.. basın tribününü çıkarıyorum..
eski açık 6000 desek eski açık tarafındaki iki köşeye 1600 gibi olur...
sonuç 39 bin taraftar koltuğu artı 1903 tribünü atladığım yer var mı bilmiyorum eski açıkla numaralı bitsin sayacağım artık  :biggrinking:

Çevrimdışı martin40

Arkadaşlar rica ediyorum artık kısır döngüye giren konuyu tartışmayı bırakalım

güncel

köşede zemin çalışması güzel gidiyor
çakıl serme işlemi ilerliyor

@FARUK abi, simdi alt saga kösede, borular dösenmis halimi ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne desem yalan olur ama abi bi düz mantık yaparsak....
kapalı düz 8600
yeni açık düz 8800
bu iki tribünün birleştiği köşe 2100
diğer köşe 1900 gibi
numaralıya 8400 desek.. basın tribününü çıkarıyorum..
eski açık 6000 desek eski açık tarafındaki iki köşeye 1600 gibi olur...
sonuç 39 bin taraftar koltuğu artı 1903 tribünü atladığım yer var mı bilmiyorum eski açıkla numaralı bitsin sayacağım artık  :biggrinking:
Adamsin :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

Yeni acik numarali tarafinda ilk drenaj kapamasi yapilmis mi ne kum dokulmus sanirim göz yamismasi olmuosa.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Kapalıdan kombi
Bedavaci ve Belesci dediginiz insanlar PARASI ile Kapalidan kombine aldilar ve yeni sezonda kapali ustte yer alcaklar siz istesenizde istemesenizde..
ne alan o duyarlı tayfa neden passolig çıktığından beri maçlara gelip takımı desteklemiyor peki kusura bakmayın ama çarşı bana çık samimi gelmiyor bu konuda
Ha belki mantıklı bir açıklama yaparlarsa maça giden taraftarı ikna edip birlik olabilirler ama bence yaptıkları stat yokken takımı yanlız bırakmak stat bitince yerlerini almak
varsa bildiğiniz birşey açıklayın bizde ona göre yorum yapalım

Çevrimdışı raichu

dünkü sayımı soranlar için toptan paylaşıyorum... :busted_cop:
kapalı 8600
yeni açık 8800
köşe 2100

Çevrimdışı Efe

dünkü sayımı soranlar için toptan paylaşıyorum... :busted_cop:
kapalı 8600
yeni açık 8800
köşe 2100
helal şimdi sana bi is dustu bunlari save ediyorsun ve bekletiyorsun diger bolumlerde tamamlabdiginda oralardanda yuksek cozunurluklu foto bulup sayman gerekecek :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@FARUK abi, simdi alt saga kösede, borular dösenmis halimi ?

çakıl seviyesi düz kısıma çıkmış bence döşenmiş