Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5787467 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Ersinn

Arkadaşlar herkes iyi güzel yazıyor katılan da var katılmayan da bana göre öyle çok büyük değişiklikler olacak diye beklemeyin neyse az kaldı artık ne olup bitecek göreceğiz önce şu stadımız bitsin de :D

Çevrimdışı gostung

şunu net söyliyim stadta kımse kımsenın yerınde oturamaz ahanda bunu yazın , iddasına girmek isteyen varsa buradayım .

bence de en önemli konu bu.
yönetimin bu konuda önlem alması gerek. eşimle dostumla gittiğim maçta yerimden birilerini kaldırmak için dil dökmek istemem.

Çevrimdışı denilanz

Burada kabullenilecek ya da kabullenilemeyecek bişey göremiyorum. Stat açıldığında ayakta maç izlediğinizde ne demek istediğimi anlarsınız.  55 yaşındaki annemle maça gidiyorum ben. Gönül ister ki o oturup maç izlesin ben ayakta izleyeyim ki ayakta izleme taraftarıyım. Ama yıllardır ayakta maç izleyen taraftarlar siz değişmesini istediğiniz için oturup maç izlemez. Özel değil daha genel düşünmenizde fayda var.

Ben istedim diye değişmeyecek zaten. Belli yaptırımlar olursa bu iş kolaylaşacak. Ben olacağını da düşünüyorum. Annenizle koltuğunuza oturarak maç izleyebilmenizi diliyorum.

Çevrimdışı gostung

gerginliğe gerek yok arkadaşlar.en üste koltuk koyulur ve pisikolojik sınır aşılır  :D

şimdi gece gece bana yine yeni ölçüye göre hesap yaptıracaksınız. :bandit:

abi kaçırdım, geçmiş sayfalarda da bulamadım. yeni koltuk ölçüsü konusu nedir, bilgilendirebilirsen çok sevinirim.

Çevrimdışı mülkübey

Mevcut Başkan ya da sonraki baskan  biletleri parasıyla alınmış , ailelerin de geldigi dolu vodafone arena istiyorsa düzeni sağlamak durumundadır. Bir iki seneye de o düzen sağlanır zaten.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı laoban

arkadaslar zemine simdi gecici cim serilip sene sonu hibrit cimmi serilecek yoksa bu fikirden vazmi gecildi?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İyi geceler forum.1 ay içinde şeffaflar  ile birlikte membran işinin biteceğini düşünüyorum.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Orhan

boru döşeme işi hafta sonu biter, pazartesi saat 20:00 da yeni boru hattını döşemeye başlarız.. :steamed: :steamed:
Bende son boruların pazartesi 22.00 ye kadar döşeneceğini umuyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Ben de 40.000 taraftar koltuğu bekliyorum.
benim beklentim de oyle. Anca o kadar olur.

Çevrimdışı Efe

yarın eski açık koltuk ankraj ve korkuluk işleri biter yada çok az bi bölüm kalır koltuk takmayada başlayacaklarını düşünüyorum üst tarafta numaralı normal taraftar koltukları bitmek üzere vipler kaldı vip ve loca koltuklarıda bi kaç güne yerlerine konmaya başlanır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

alt trubunleri bilmem ama bir gerçek var stadın üst katlarında ki diklikte oturu artık ayakta maç izlemenin mecburen sona ereceğini düşünüyorum

adam kapalı alt trubune 4250 turkish lira para verecek sen geleceksin bunu yerinde kaldıracaksın ayakta izlmeye mahkum edeceksin

ben yeni yapıda çok ihtimal vermiyorum

londrada izlediğim bir maçta 2 koltuk yanımda ki adamı (aşırı derecede olmasada)  sarhoş oldugu için stewart lar paketleyip götürmüştü

adam da ağzını bile açamamıştı

hoş ülkemizde bu görevi sadece polisler yapabilir ama böylede bir gerçek bundan sonra trubun kultürümüzde yer alacaktır
bunu söyleyen arkadaşlar zaten sanırım stada girmemiştir kapalı üstte oturarak izlemek istersen oturur izlersin önündeki ayaktada dursa senin görüşünü kapatmıyorki basamaklar arasındaki kot farkı 80 cm önünde 1,80 boyunda biri olsun bunun olduğu yer zaten 80 ini alıp götürüyor bir metresi senin önünde
sen otururken bile ondan yukardasın yeterki koltuk üstüne çıkmasın zaten başakşehirde bile artık koltuk üstüne çıkılmıyor.

Kapasite 38.000i gecmezse çok pis moralim bozuldu 😢

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapasite 38.000i gecmezse çok pis moralim bozuldu 😢

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapasite değil taraftar koltuğu bahsettikleri 38 bin diye

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu aralığın akıbeti nedir?
Tribün ayrımı ora,onu diyosan
Araya paravan,cam ne seçildiyse o gelecek

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Ust katlairn dikliginden kimse koltuga cikmaya cesaret edemeyecektir. Beton uzerinde ayakta izlerkende arkadanizdaki kisinin gorusune kolay kolay engel olamazsiniz zaten. Ama yeni stad ile birlikte bircok dinamikler degisecektir.
Gelin bugun biz kac membran doseniri tartisalim, seffaf membranlar ne zaman geliri, skoroardlar nerdeyi tartisalim.

Çevrimdışı tedd

Kapasite değil taraftar koltuğu bahsettikleri 38 bin diye

Kapasitenin 38bin olduğu Bünyamin Derman ile yapılan röportajda zaten yıllar önce söylenmişti.
http://www.naturadergi.com/?p=1617

Biz boşuna demiyoruz kapasite yetersiz diye!
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Oktay

tribünün her yerinde ,   aile çoluğuyla çocuğuyla girecek maç izlemeye sonra 15-20 kişi gelecek biz forzadanız , çarşıyız vb .istediğimiz yerde otururuz , erkeklere - bayanlara , çocuklara laf atacaklar  , sonra koltukların üzerine çıkıp koltukları kırmaya çalışacaklar , 90 dakika koy şu g.tveren inşallah vb küfredecekler ,  sonra buna da tribün kültürü diyecekler , wc leri yıkacaklar , biz kulüpte şunu bunu tanıyoruz şu bize 50 bu bize 100 bilet verdi verdi diye gezecekler diğerlerini tribünden kovacaklarsa   , yazık ederler vodafone a da arenaya da .
genelde statyumlarda fanatik seyirci kale arkasında olur eğer ailece çocuklu maç seyredilecekse imkan dahilinde kapalı eğer imkan kısıtlıysa mümkün mertebe üst tribün kenar kısımlardan tercih edilmeli

Çevrimdışı yavvuzz

tribünün her yerinde ,   aile çoluğuyla çocuğuyla girecek maç izlemeye sonra 15-20 kişi gelecek biz forzadanız , çarşıyız vb .istediğimiz yerde otururuz , erkeklere - bayanlara , çocuklara laf atacaklar  , sonra koltukların üzerine çıkıp koltukları kırmaya çalışacaklar , 90 dakika koy şu g.tveren inşallah vb küfredecekler ,  sonra buna da tribün kültürü diyecekler , wc leri yıkacaklar , biz kulüpte şunu bunu tanıyoruz şu bize 50 bu bize 100 bilet verdi verdi diye gezecekler diğerlerini tribünden kovacaklarsa   , yazık ederler vodafone a da arenaya da .
bu şekilde olmasına göz yumulduğu için inönü dolmuyordu . Bu arada ben para vereceğim , adam gelecek benim huzurumu kaçıracak , olmaz olamaz kesinlikle olamaz .

Çevrimdışı raichu

numaralıyla eski açıktan güzel fotolar gelsede şöyle gözlerim sulanana kadar koltuk saymaya devam etsem  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Koltuklar tamamen bitsede ortaya çıkan tabloyu net olarak görebilsek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Eğer kimse kombinesini aldığı koltuğa oturamazsa; iddia ediyorum önümüzdeki sezon şu an sattıkları kombinenin yarısını satamazlar...

Fener stadında kale arkaların neredeyse %80'i kombineli ve alt tribün üst  tribün arasında giriş ayrımı dahi yok.İçeri girdikten sonra ister alttan ister üstten izleyebiliyolar.

Bu koltuğumuza oturma işi benim de aklımı çok kurcalıyor ama kale arkaları gene istisna yaratabilir gibi,en garanti çözüm stada erken girmek.

Çevrimdışı browerdi

Günaydın Arkadaşlar herkese güzel bir gün dilerim..
Geçen taraftar etkinliği için şehrimizdeki yegane Kartal Yuvasına gittiğim de personelle çok güzel sohbet yaptık,
- Başka mağaza açmıyor muyuz diye sorduğumda Carrefour'a mağaza açılacağını söylediler.
Biraz ufakmış ama insan görünce mutlu oluyor.
Bursa'nın %40 beşiktaşlı olduğunu iddaa etti, İnternet satışlarında il bazında Bursa ilk 3- 4 te imiş ve Anatolium mağazanın satışları da iyimiş,
(Küçük bir mağaza  ve fazla üründe yok )
Sirkülasyonu iyi olan bir yerde satışlar daha iyi olacak çoğu insanın haberi yok tesadüfi öğreniyorlar.
Ayrıca bütün ilçelerde taraftar derneği olduğunu söylediler başkta bir takımda ve ilde böyle bir şey yok. Çok şaşırdım ama araştırınca doğru olduğunu gördüm..
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı raichu

o değilde pikseli sevmem ama koltuk saymada çok faydalı kerata  :busted_cop: