Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı iyimserure

Oradaki insanlar hadi artık oturarak maç izliyoruz diye keyfi bir şekilde oturarak maç izlemeye başlamadilar ki. Devlet ayakta maç izleme yasağı getirdi.

demek bizde de böyle bir yasak lazım, yoksa kimsenin başkasının oturarak maç izleme hakkına saygı göstermeye niyeti yok

Çevrimdışı Ersinn

"Türkiyede futbolda kavgada olacak küfür de futbolun güzellikleri bunlar bence" bunu söylediğin anda zaten kişiliğini belli etmiş oldun, senin gibilerden arınmış bir yeni stat diliyorum takımımıza

Bırak taraftarı bizim saha içindeki futbolumuz bile kaos ki tribünlerde böyle şeylerin olmamasını beklemek hayal kardeşim ben de böyle olmasını istemiyorum zaten.Bizim tribüne gitmeye bile gerek yok. Sosyal medyada bile taraftarımız atarlı giderli küfürlü. Mesela fb maçı var şuan herkes fbye küfür ederek yada başka şeylerden senin için kötü olan şeyleri paylaşarak maçın havasına giriyor.Keza ben de öyle. Bunum değişmesi bence imkansız hele ki bizim gibi ateşli bir taraftar profilinin.

Çevrimdışı kartal14

http://www.bolugazetesi.com.tr/besiktas-boluda-otel-isletecek/

Gerede’de tesis yapmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş, Gerede Belediyesi’ne ait olan Esentepe Oteli de kiralayarak Gerede’ye adeta üs kurmuş oldu.

Gerede Esentepe Otel’i Gerede Belediyesi ihaleye çıkardı. Bugün yapılan ihaleye sadece Beşiktaş Kulübü katıldı. İhale sonucunda Esentepe otel’in işletme hakkını aylık 15 bin 500 TL’ye Beşiktaş aldı. Beşiktaş kulübü sözleşme gereği otel baştan sona yenileyecek.

Spor tesislerinden sonra Esentepe oteli’de alan Beşiktaş Gerede’yi üs haline getirdi.

Çevrimdışı cisse557

demek bizde de böyle bir yasak lazım, yoksa kimsenin başkasının oturarak maç izleme hakkına saygı göstermeye niyeti yok
Tek taraflı düşünmemek gerekiyor ama. Sizin oturarak maç izlemeye hakkınız var ise diğer insanların da ayakta maç izlemeye hakkı var.

Çevrimdışı yigitcan1903

İngiltere deplasmana gidildi mi de oturulmuyor  :D
Oturan otursun görebildiği kadar izler  :eyes

Çevrimdışı denilanz

Oturup maç izlemek isteyen oturup maç izleyemeyeceğini gayet iyi biliyor. Boşuna tartışıyorsunuz.
Boşuna tartışılmıyor. Bu nasıl bir mantıktır. Bence de siz değişim olacağını biliyorsunuz, kabullenmek istemiyorsunuz.

Yani bir bildiğiniz var, boşuna tartışmıyorsunuz.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

alt trubunleri bilmem ama bir gerçek var stadın üst katlarında ki diklikte oturu artık ayakta maç izlemenin mecburen sona ereceğini düşünüyorum

adam kapalı alt trubune 4250 turkish lira para verecek sen geleceksin bunu yerinde kaldıracaksın ayakta izlmeye mahkum edeceksin

ben yeni yapıda çok ihtimal vermiyorum

londrada izlediğim bir maçta 2 koltuk yanımda ki adamı (aşırı derecede olmasada)  sarhoş oldugu için stewart lar paketleyip götürmüştü

adam da ağzını bile açamamıştı

hoş ülkemizde bu görevi sadece polisler yapabilir ama böylede bir gerçek bundan sonra trubun kultürümüzde yer alacaktır

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Bu aralar forumu trolleyen çok çıkmaya başladı. Okudukça sinirlerim de zıplamaya başladı...

İster 41bin küsür olsun ister 25bin... Kime ne... Orası benim aşık olduğum yer... Orası dolmabahçenin başladığı yer, karaköyün bittiği yer maçka yokuşunun başladığı yer...

Stadım orada olduğundan ben nefes alabilirim, yaşamam için sebebim olur...

Taraftarımızın kuvvettini sadece sayıda düşünen kardeşlerim... Sayı değil nicelik önemlidir...

Son olarak da bu alana 50bin ve üzeri sayı konusunu yazan kardeşlerime... Sınırlar vardır bir işi yaparken, önce o çizilir sonra içi doldurulur... Okul öncesinde hepimize bir araba çizimi verilmiştir içini taşırmadan boyayabilmemiz için... Stadımızı da bu şekilde düşünün...

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Stadın açılışına Jean Michel Jarre'ı getirseler yakışırdı bea  :D

mesela bu parçada aralara o bizim 'kartal sesi' de atılabilir hani...

Kahire konserinden (görsel açıdan)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı iyimserure

Bırak taraftarı bizim saha içindeki futbolumuz bile kaos ki tribünlerde böyle şeylerin olmamasını beklemek hayal kardeşim ben de böyle olmasını istemiyorum zaten.Bizim tribüne gitmeye bile gerek yok. Sosyal medyada bile taraftarımız atarlı giderli küfürlü. Mesela fb maçı var şuan herkes fbye küfür ederek yada başka şeylerden senin için kötü olan şeyleri paylaşarak maçın havasına giriyor.Keza ben de öyle. Bunum değişmesi bence imkansız hele ki bizim gibi ateşli bir taraftar profilinin.
küfür bitecek hocam tribünde, öyle ya da böyle bitecek, sosyal medyada evinde arkadaş ortamında ne yaparsan yap, kimse sana karışamaz ama statta küfür etmeyeceksin! senin için söylemiyorum yani öyle olması gerekir anlamında. sen annenin babanın yanında küfür edebiliyor musun? statta binlerce kişi seni izliyor hatta TV'de bunları milyonlarca kişi duyuyor ayıp değil mi? küfür nedir arkadaş, erkeklik gösterisi mi, kendini tatmin mi? aşıcaz bunları başka yolu yok!

Çevrimdışı ddc1979

Konya kupa maçı olimpiyat stadı Doğu tribün en üst ...
Vodafone arenada herkes kendi koltuğunda oturacak diyen ArkadaşlAra gelsin bu foto.
Sizin o Dediğiniz loca ve 1903 trübününde geçerlı olur ANCA.
Gerisi Polyanacılık.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı yigitcan1903

Az önce biri yazmış bu iş tribünlere göre şekillenir dediği doğru
Numaralı kapalı altta kimse ayakta durmaz
Ama kale arkalarında ve kapalı üstte oturmaya çalışan nadir olur,onlar da oturamaz göremeyince
Tek tahmin edemediğim numaralı üst,fiyatlar aynı kapalıyla ama eski numaralı gibi oturulabilir de ayakta da olabilir

Çevrimdışı Ersinn

Arkadaşım sen şovmen misin, tepki alacağı mı biliyordum falan?

Sen nasıl 5 bin kişi arasına geçip ayakta duracağım diyebiliyorsan ve bu hayal olmuyorsa bizim için de hayal değil.

Dewe erol kim ki benimle makara geçince alınacağım, ne olacak?

Höt dedik diye ceza verilmiyor, kimse kendini kandırmasın. Bayağı bildiğin küfür ediliyor. Bizim tezahürat kralı taraftarımız da bile bile lades diyor.

Kavga, küfür ve futbolu aynı cümlede kullanmışsın bir de, pes!

Birader ben foruma en fazla 2 3 mesaj yazmışımdır. Ama yazdıklarınızı görünce tepki alacağını bile bilr yazdım ne şovmenliği düzgün konuş.Kavga,küfür ve futbolu aynı cümlede kullandım diye pes diyorsan maça gitmemişsin hatta maç izlememişsin anlamadım valla ben seni. Bunlar her maç olan şeyler bak tribünü bile geçiyorum sahada olan şeyler...

Çevrimdışı tangaz

TR.de gidip paşa paşa kendi koltuğunda oturup maç izleyebilmek için 40 fırın ekmek yenmesi lazım herkes hayal aleminde burası Türkiye muz cumhuriyeti şurada bile sıklıkla insanlar tartışıyor birbirine gider yapıyor bizler medeni bir toplum değiliz bunu ancak kulüp bolca personel ve bloklar arası bariyer vb ile çözebilir bu da olmayacağına göre herkes gider kafasına göre oturur açılınca görürsünüz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı denilanz

Konya kupa maçı olimpiyat stadı Doğu tribün en üst ...
Vodafone arenada herkes kendi koltuğunda oturacak diyen ArkadaşlAra gelsin bu foto.
Sizin o Dediğiniz loca ve 1903 trübününde geçerlı olur ANCA.
Gerisi Polyanacılık.

Sence Vodafone Arena'da şu görüntüye izin verilir mi? Belediyenin yaptığı stattaki görüntüyü mü baz alıyorsunuz? Asıl bu hayalperestlik.

Çevrimdışı ddc1979

holiganizmin doğduğu İngiltere'de bile insanlar oturup maç izliyorlar, neden bizde de böyle olmasın? bazı şeylerin değişmesi lazım artık
Göz göre göre yanlış bilgi veriyorsunuz.. Gecen haftalık Chelsea M.City macını bi seyret.. Kale arkasına oturan bir taraftar görebilecek misin bakalım .,,
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı cisse557

Boşuna tartışılmıyor. Bu nasıl bir mantıktır. Bence de siz değişim olacağını biliyorsunuz, kabullenmek istemiyorsunuz.

Yani bir bildiğiniz var, boşuna tartışmıyorsunuz.
Burada kabullenilecek ya da kabullenilemeyecek bişey göremiyorum. Stat açıldığında ayakta maç izlediğinizde ne demek istediğimi anlarsınız.  55 yaşındaki annemle maça gidiyorum ben. Gönül ister ki o oturup maç izlesin ben ayakta izleyeyim ki ayakta izleme taraftarıyım. Ama yıllardır ayakta maç izleyen taraftarlar siz değişmesini istediğiniz için oturup maç izlemez. Özel değil daha genel düşünmenizde fayda var.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 00:07:02 cisse557 ]

Çevrimdışı ZEKI

İngiltere deplasmana gidildi mi de oturulmuyor  :D
Oturan otursun görebildiği kadar izler  :eyes
@yigitcan1903 onumde olurda oturmazsan guvenligi cagiririm oturturur seni  :D :D

Çevrimdışı Sarp

Ben mabedimizde ayda en azından bir maç izlemek için 4. kategori kombinesi alacağım. Bunun için
en azından benim için ciddi bir rakam olan 2.500 tl ödeyeceğim. Yerimi, fotoğraflardan ve burada değerli
dostlarımın izlenimlerine göre özene bezene seçeceğim. Koltuğuma geçip oturacağım
(bin bir emek dizilen koltuklara tünemeyeceğim), mabet ayakta ise ayağa kalkıp destek vereceğim.
Lakin İzmir'den ayda bir kez gelip deneyimlemeyi umut ettiğim bu keyifli günde hadi abicim devam et başka
bir yer bul kendine lafını duymaya tahammül edebileceğimi düşünmüyorum. Kombineler satışa ilk çıktığında
koşup hem destek vermek hemde yıllarca oturacağı koltuğu belirlemek için acele eden insanları aptal yerine
koymaktır bu.

Çevrimdışı Savaş

Bu herkesin kendi yerinde oturma olayi koltuklara isim yazilma mevzusuyla cozulebilir ancak.

Herkesin kendi yerinde oturmasi biraz sıkıntı. Yani bu zamana kadar Turkiye'de bir örneği var mi bilmiyorum lakin zor.

Oturarak vs ayakta olayinda da sıkıntı yaşanır. Yani maca gelen adam bi nevi de desarj olmaya geliyo bizim memlekette. Adam oturarak desarj olabilir mi? Olamaz. Bizim ülkede tiyatro seyreder gibi maç izlenemez. İmkanı yok. Mutlaka her maç onundeki adamla tartışma yaşarsın.

Allah aşkına katlanabilir koltukların üzerine çıkan bir profil var karşınızda siz ben yerime otururum ve oturarak izlerim diyosunuz. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iyimserure

Göz göre göre yanlış bilgi veriyorsunuz.. Gecen haftalık Chelsea M.City macını bi seyret.. Kale arkasına oturan bir taraftar görebilecek misin bakalım .,,
biz forum olarak devamlı yanlış bilgi veriyoruz zaten, umut satıyoruz insanlara, hele Efe, yalancının önde gideni  :lol: :lol:

Çevrimdışı cisse557

http://m.hurriyet.com.tr/tribunde-ayaga-kalkmak-yasak-22296512

Çevrimdışı Kalyoncu

arkadaş senin görüşüne göre 100 bin olmalı ben pollyannayım tamam mı bırakıp bırakmayacağımı sana soracak değilim 40 bin yeterde artar sizin gibilere :icool:
Bu uslubu yakıştıramadım efe bende 45 binlik kutu gibi stadları severim yeter derim ama başkasıda bu Beşiktaş kardeşim 50 dersede böyle terslemeye gerek yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 onumde olurda oturmazsan guvenligi cagiririm oturturur seni  :D :D
Numaralıda oturursun abi
Kapalıda güvenlik gelirse omuz omuza izleriz ayakta  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Yunus senin site benim ufak kizin en cok sevdigi site.  "Baba cha cha" diyor ve bir kac tik atiyor butona.

Bu arada Necmi abi sizi tanimiyorum, Amerika'da yasiyorum ama sizi seviyorum sevgili abim.

Basarilarinizin devamini diliyorum.
@Librarius sağ ol kardeşim ama ortada bir başarı varsa bu herkesindir.
biz sadece ilk adımı attık Beşiktaş taraftarıdır burayı bu şekle sokan.
Kızını öp yerime