Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788504 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı fthkzgn

Gençlerbirliği maçına giden herkesin kartları bloke olmuşhhayırlı olsun!!  :claps: :claps:
yanımda içki içmiş, kör kütük sarhoş adamlar sürekli küfür ediyorlardı.
ayrıldım başka bir bölüme gittim.
orda da küfür edenler vardı. etmeyin diye uyardım.

sarhoş ve küfür eden adam ile ben aynı kefedeyim.

ben böyle adaletin.... :akuma:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı YunusEmre

Öyle deme ama alkolün küfürle bir alakası olamaz!!!!!

Çevrimdışı asi_kartal

Taraftar koltugu 38.000 ile 40.000 arasi olmazsa gercekten hayal kirikigi yasarim..  :by2:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 19:46:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de 40.000 taraftar koltuğu bekliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Popular Demand

Yunus senin site benim ufak kizin en cok sevdigi site.  "Baba cha cha" diyor ve bir kac tik atiyor butona.

Bu arada Necmi abi sizi tanimiyorum, Amerika'da yasiyorum ama sizi seviyorum sevgili abim.

Basarilarinizin devamini diliyorum.

Ne güzel :) Allah bağışlasın abi minik kartaliçemizi :claps:
          [img width=41

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Tezahuratlarimizin çogu sinkafli olduğu için toplu tezahuratlarda tüm tribünler nasipleniyor..pasoyu eleştirel un ama cuvaldizi kendimize batiralim lideriz takım iyi destek ver diğerlerine niye sallanıyor ceza alacağımızi bile bile..
o biraz zor işte sırf küfür etmek için maça giden çok kişi biliyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Ben hiç küfür duymadım.iş artık sadece küfürde değil.futbolun katili türk hakemleride ceza almaya yetiyor anladığım kadarıyla.protesto hakkımızda yok galiba.hiç gitmediğim ve takip etmediğim için bilmiyorum sarışınlara da aynı kurallar uygulanıyormu acaba.şimdi yeni yeni aklıma geldi birde maç sonu "fener kocan geliyor ve fenerbahçe köpeğine " tezahüratlarıda yapıldı.işi küfür ile sınırlandırmamak lazım.bırakalım şu iki gelsinleri vs.

Çevrimdışı emrecakmak

Bunun hakkında bilgisi olan var mı ? localar için mi acaba bu heykel?

link:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

link:

Kongrelerde kullanılan kürsü bu
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

link:
dün Fulyanın açılışında Başkan konuşma yaparken kürsüdeki heykel değilmi ? :icool:

Çevrimdışı celiker1

Ben hiç küfür duymadım.iş artık sadece küfürde değil.futbolun katili türk hakemleride ceza almaya yetiyor anladığım kadarıyla.protesto hakkımızda yok galiba.hiç gitmediğim ve takip etmediğim için bilmiyorum sarışınlara da aynı kurallar uygulanıyormu acaba.şimdi yeni yeni aklıma geldi birde maç sonu "fener kocan geliyor ve fenerbahçe köpeğine " tezahüratlarıda yapıldı.işi küfür ile sınırlandırmamak lazım.bırakalım şu iki gelsinleri vs.
Konya maçında kaleciye vakit geçirdiği için HIRSIZ! tezahüratı yapıldığı için ceza aldık :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Ben de 40.000 taraftar koltuğu bekliyorum.
o rakam için kapalıda 9 bini görmemiz lazım locasız
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Konya maçında kaleciye vakit geçirdiği için HIRSIZ! tezahüratı yapıldığı için ceza aldık :akuma:
tr de hırsız demek kadar tehlikeli laf yok o nedenle normal karşılamak lazım o cezayı . :)

Çevrimdışı Efe

ula zaten kısıtli maclar bu mactada cezaliyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

link:
Divan kurulu statta yapılacak o yüzden gelmiştir

Çevrimdışı sallapati

Bu sistem devam ederse kombine bilet almanin hicbir esprisi olmayacak... 17 macin 9-10 una girebileceksiniz kombineyle... Fikret Orman devreye.. Bu sacma cezalara karsi bi deklarasyon yayinla

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Doldurabilecek miyiz eses macini.. Bu maca organizasyon yapmak lazim...

Çevrimdışı Efe

aynen katiliyorum tek kufur etmeden passo kitlendi ayiptir :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Doldurabilecek miyiz eses macini.. Bu maca organizasyon yapmak lazim...

Fener açıklama yaptı kombineliler kartlarını devretsinler diye sistemin açığını yüzlerine de vurdular biz de kart devrini etkin kullanmalıyız..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener açıklama yaptı kombineliler kartlarını devretsinler diye sistemin açığını yüzlerine de vurdular biz de kart devrini etkin kullanmalıyız..
Aynen oyle , Ceza alanlar kombinelerini , Başkalarına devretsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sabriozyurt

Tezahuratlarimizin çogu sinkafli olduğu için toplu tezahuratlarda tüm tribünler nasipleniyor..pasoyu eleştirel un ama cuvaldizi kendimize batiralim lideriz takım iyi destek ver diğerlerine niye sallanıyor ceza alacağımızi bile bile..
Gittigim tek mac, Wolfsburg-Besiktas maci.Ben Wolfsburg taraftarinin icinden izledim.capraz altimizda Trukiyeden gelen taraftar gurubu vardi.Coluk cocuk maca gelmisti Almanyada ki Turkler.Turkiye`den gelen taraftarlarin etrafinda kumelesmistik mac baslamadan once.aramizda yuksek teller vardi sadece.ama mac baslamadan once hepimiz oradan ayrilmak zorunda kaldik.Bagarana bagarmayana, diger turk takimlarinin formasiyla gelenlere edilen kufurlerden ben utandim.Tezahuratlar zaten o bicimdi.Yeni stadimizda pek birsey degisecegini sanmiyorum. Insaatini heyecanla takip ediyoruz,gururlaniyoruz bos maclari oynamayi yakistiramam. Cok uzucu.AMa yapacak birsey yok
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

ysariusta

• Ziyaretçi

Fotoğraflar @ozayakar
Özay kardeşim benim hem hemşerimdir, hem aynı lise ve üniversitede okuduk. Şimdi de Divan Grubu bünyesinde başarılı bir chef. Facebookta paylaştığı resimleri istedim kendisinden. Üstüne birde üye oldu.
Belki bize eski açıktaki restaurant konusunda en iyi bilgileri verecek kişilerden biridir. Bir kaç ay evvelde Beşiktaş yönetimine birde tadım hazırlamışlardı. 

Çevrimdışı Bekrakn

Cümleten selamlar ahali... Sabahtan beri bakamamıştım 20 sayfa ileti girilmiş. Ya önemli bir durum var ya da büyük bir tartışma oldu forumda neyse sayfa atlamadan geleyim de sürprizi kaçmasın :D

yarım saat boyunca gecikmiş sorular soracağımdan dolayı kusura bakmayın şimdiden :D

Çevrimdışı raichu

evet çizdiğim yerlerden kapalı 8600 civarı yeni açık ise 8800 civarı çıkıyor..civarı diyorum çünkü foto lar çok net değil zoom yapınca karman çorman oluyor  :D
birde köşeleri saymak sııkıntılı  :steamed: ama en fazla 150 200 civarı sapar..yani şu anda elimizde var 17400..bu günlük bu kadar  :D
bence 40 bin den birazcık az olacak gibi ama bakalım  :bandit:
kapalı ile yeni açığın birleştiği köşe bloğu sayamadım bu arada
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 20:26:38 raichu ]