Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5790090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır
Oldu bu mantıkla gidersek dortmund oyuncuları stresten soyunma odasından çıkamıyorlardır! Pes

Çevrimdışı Erdem Çözer

Oldu bu mantıkla gidersek dortmund oyuncuları stresten soyunma odasından çıkamıyorlardır! Pes

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Tribünlerin hepsi Eski Açık hariç aynı yükseklikte. Eski Açık da diğerleriyle aynı yüksekliğe getirilse bile 1500-2000 civarı bir artış sağlanıyor. Öyle dediğin gibi 55 binler falan hayal.
O kadar bile değil 1200 civarı

Çevrimdışı brci

Siz de tiyatroya gidebilirsiniz. :ok:
Neresiymiş bu oturarak maç izlenen yer, söyler misiniz? Oraya da sizin gibi düşünen biri gelirse ne olacak peki, onu da ekleyin lütfen. İngiltere vs. oturarak maç izlenen statlarda insanlar tezahürat yapmıyorlar mı? Tribün hoplama zıplama yeri midir?

oturarak maç izlemek mi  :D ben evde tv karşısında 50 takla atıyorum yerimde duramıyorum orada nasıl oturayım  :lol:

Çevrimdışı henry gale

@henry gale  sen şu projeyi istiyorsun  :)

@ahmetx herhangi bir şey istiyor değilim de, yüklediğim fotoğraftaki gibi 3 katta da eşit sırada koltuk olan bir tribün görüntüsü benim daha çok hoşuma giderdi demek istedim.

ve sizin fikrinizi merak ettim, yani iki kat üstüste loca yerine fotoğraftaki gibi olsa daha güzel görünmez mi?

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx moralimizi bozma en son ne olur kapasite :D
işler karıştı  :D tüm koltuklar takıldıktan sonra yüksek çözünürlüklü fotolarda alan paylaşımı yapıp sayacağız
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Mimar, tarihsel hafızayı yaşatabilmek için projenin dışını tamamen elips olarak tasarladı, aynen inünü gibi. Stadın içi ve tribünlerde dikdörtgen mantığı ile olunca oralar elipse çarptı ve daha fazla yükselemedi.
aslında bu biraz arsa mecburiyeti dikdörtgen arsan varsa buraya kare stad yapamazsın :D
yada yuvarlak köşeli yapacaksan bu ülker stadı gibi olur köşeleri kaybedersin yada akyazı gibi yaparsın her türlü kapasite kaybına
uğrarsın oval döndürdüğünde daireyi genişletmiş oluyorsun ne kadar geniş yay o kadar koltuk demektir yada yukarları düz yapacaksın
bu seferde alttan çekilir bursa stadı gibi altlar oval olur

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı celiker1

Neresiymiş bu oturarak maç izlenen yer, söyler misiniz? Oraya da sizin gibi düşünen biri gelirse ne olacak peki, onu da ekleyin lütfen. İngiltere vs. oturarak maç izlenen statlarda insanlar tezahürat yapmıyorlar mı? Tribün hoplama zıplama yeri midir?
Orada yezahürat yapanlar oturmuyor.Teübün tamda hoplama zıplama yeridir.Bunu en iyi yapan trübün olduğumuz için efsane olduk.Burası kapalı herkes a ya ğa !!!
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 17:03:30 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

forum ayarlarindan baskalairnin imzalairni gormeyebiliyorsunuz, tavsiye ederim sozkul abi

Teşekkür ediyorum, harika oldu, büyüksün.. :claps: :claps:

Çevrimdışı Serjo

aslında bu biraz arsa mecburiyeti dikdörtgen arsan varsa buraya kare stad yapamazsın :D
yada yuvarlak köşeli yapacaksan bu ülker stadı gibi olur köşeleri kaybedersin yada akyazı gibi yaparsın her türlü kapasite kaybına
uğrarsın oval döndürdüğünde daireyi genişletmiş oluyorsun ne kadar geniş yay o kadar koltuk demektir yada yukarları düz yapacaksın
bu seferde alttan çekilir bursa stadı gibi altlar oval olur

oval stad iyidir
dikdörtgen stadlar köşeler berbat oluyor
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Bi söz vardır çok beğendiğim:"herkesi memnun edemezsin" diye. Şuan ki konuya cuk diye oturuyor.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet tribün hoplayip ziplama yeridir , Stres atma ve takimina destek olma yeridir

Oturarak izlemek isteyen Vip tribun , 1903 tribun ve Numaralı tribun lden bilet veya kombine alabilir ve loca alabilir..

Ayrica Oturmak isyersen yine otur ama sen kimseye hoplayip ziplama deme hakkina sahip degilsin bu kadar basit aslinda !

Kimse de oturana hoplayip zipla deme hakkina sahip degil..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

güncel.. kenarlara beton dökümü devam ediyor

Çevrimdışı denilanz

Orada yezahürat yapanlar oturmuyor.Teübün tamda hoplama zıplama yeridir
Oturanlar da gayet güzel yapıyorlar tezahüratlarını. İlla marş söyleyip slogan atmak değildir tezahürat. Bir ıslık, bir aaaa, ooooo bile takıma destek olmayı sağlar.

Tribün için kesin bir yargıyla hoplama zıplama yeridir demek doğru değil. TDK'nın tanımını da koydum bir önceki mesajıma. Hoplayıp zıplayamıyorsam, yani öyle bir kabiliyetim yoksa, bir engelim, bir sorunum, bir ameliyatım varsa, yaşım bunları yapacak kadar genç değilse tribünde maç izleyemem mi yani?

Çevrimdışı Koa_lAA

ingiliz stadları harikadır benim için...

artık dikdörtgenmi dersiniz karemi dersiniz..

oturarak maç izlemek mi  :D ben evde tv karşısında 50 takla atıyorum yerimde duramıyorum orada nasıl oturayım  :lol:
Aynen oyle Cafede ordan oraya atlayip zipliyorum..

Inonude bir derbide Gol oncesi cikis kapisinin 2 sira ustundeydim Golden sonra Cikis kapisinin hemen yanindaydim mesela :lol: :bandit:

Çevrimdışı İhsan

neden tiyatroya gideyim? ben maç izlemeye gidiyorum, istediğim tribünde otururum ve ayakta izlemek zorunda da değilim, başka insanların oturarak maç izleme hakkını elinden almak saygısızlıktır

Bence bazı yazılmamış kanunlar var.
Mesela, oturarak maç izlemek istiyorsan Çarşı grubunu olduğunu tribüne gitmemekte fayda var.
Kavga küfürden hoşlanmıyorsan deplasman tribünün yanında izleme. Veya hoşlanıyorsan kesinlikle oraya git :)
Tribün kapatma cezasıyla cezalandırılmak istemiyorsan eski açık, ve numaralıdan al biletini
Oturarak izleyeceksen numaralıya veya köşelere gidilmeli

Bence her isteğe göre koltuk var stadımızda. Herkesi aynı kafese koymaya çalışırsak Beşiktaş Beşiktaşlıktan çıkar bence.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı murat_

ne alaka  dortmund taraftarlari rakip takim atakta iken dortmund tor tor  mu diye bagiriyor hic duymadimda  :alala: :alala:

Çevrimdışı sallapati

derbiye kadar tüm koltuklar yerleştirilebilir... korkuluk ve ray işleri bitti bitecek

Çevrimdışı İhsan

güncel.. kenarlara beton dökümü devam ediyor

Drenaj Borular bir hayli hızlı yerleştiriliyor  :super:
Come to Beşiktaş

Yahu benmi yanlis biliyorum

12-13 yasindan beri Inonude maclar izledim

Bizim stadda Numarali tribun bile Ayaga kalkip tezahuratlara eslik ediyordu

Boyle bir taraftar topluluguna sahip takimin taraftarina Hoplayip ziplamak isteyen stada gelmesin demek HAKARETTIR !

Çevrimdışı brci

Aynen oyle Cafede ordan oraya atlayip zipliyorum..

Inonude bir derbide Gol oncesi cikis kapisinin 2 sira ustundeydim Golden sonra Cikis kapisinin hemen yanindaydim mesela :lol: :bandit:

ya zaten duramazsın ki. Ben henüz oturduğum bir maça denk gelemedim . Zaten bundan dolayı ateşli taraftar demiyorlarmı :)  Gol olunca yumruk da  kaldırmayalım bence arkadaki göremez falan  :D

Çevrimdışı sallapati

Drenaj Borular bir hayli hızlı yerleştiriliyor  :super:

koltuklar da 35000 oldu gibi