Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5792463 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Doğru da işte alışkanlık. Seneler oldu hala liraya milyon lira diyen var.

Bu arada neydi Kapalı'nın yeni adı A Blok muydu?
eski açığın adı şeref bey tribünü olacak galiba :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün bir arkadaşın yüklediği Basel'in St. Jakop stadı fotoğrafından sonra aklıma şu takıldı. Her ne kadar konuşmak anlamsız da olsa, acaba bizim stadımız da 2 katlı olmak yerine onlarınki gibi 16-18 sıradan 3 katlı olsa daha iyi olmaz mıydı? katlar arasında yine aynı sayıda localar olabilirdi. Üstelik kapasite de daha yüksek, atmosfer de daha boğucu olurdu.

Stadın yüksekliğini, anıtlar kurulu iznini vs. gözardı edersek şu anki 160 metre genişlikteki araziye böyle bir stad sığardı gibi geliyor.
Yeni açıkla diğer tribünleri kıyaslayınca, iki katlı localar kötü görünüyor bence de.

Sizce de şu görüntü daha iyi değil mi?
3 katli stadlari severim ve buyuk sempatim vardır ama Locali stada pek guzel olmuyor 3 kat

Simdi bir kat tribun 1 kat loca , Sonra tekrar bir kat tirbun uzerine yine 1 kat loca ve ustune 3.cu kat tribun olacakti sizin anlatmak istediginiz gibi olsaydi

Bu şekilde de hem bütünluk bozulur hemde ambians kotu olurdu

Ama Stadi locasiz veya 1 kat locali yapsaydik bende cok isterdim 3 katli olmasını :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Anıl

A Numaralı o zaman. Peki B neresi, Yeni Açık mı?
B Numaralı abi :) A eski açık, B numaralı, C yeni açık

Çevrimdışı gostung

Avrupa statları bizi ilgilendirmiyor.. Çarşı grubu kombinelerini kapalı üstten aldı ve o bahsettiğin planlamalar defalarca yalanlandı.. isteyen istediği yerde oturur denildi..

ama diyelim ki yeni açığa geçtiler misafir tribünün bu noktada da bir sakıncası yok ve bunun başka alternatifi de yok.. eski açığa koyulması mümkün değildi

isteyen istediği yerde oturur derken?

Çevrimiçi Necmi

Stadın ovalliğinden kaynaklanan bir mecburiyet. Aslında doğrusu şu; o kısımlarda tribünler alçalmıyor, düz kısımlarda yükseliyor.
:) buda bir bakış açısı :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bey kelimesini kaldırsak :bandit:
zaten kafadan tahmin yapıp eski açığa yönlendik biz çok güzel tribün oluyor orası
siz kafaca eskide kaldınız orası nerdeyse başakşehir stadı kadar bir tribün öyle ufak falan değil
psikolojik bakıyorsunuz olaya
:claps: :claps:

Bizim eski acik sanirim Baskasehirin 2 maraton tirbunun toplamından daha buyuk kapasite olarak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

eski açığın adı şeref bey tribünü olacak galiba :)
Aha, bloklar da kalktı. İsimler kesinleşene kadar eski isimlerle devam. Bu da kafa.

Çevrimdışı gostung

Avrupa statları bizi ilgilendirmiyor.. Çarşı grubu kombinelerini kapalı üstten aldı ve o bahsettiğin planlamalar defalarca yalanlandı.. isteyen istediği yerde oturur denildi..

ama diyelim ki yeni açığa geçtiler misafir tribünün bu noktada da bir sakıncası yok ve bunun başka alternatifi de yok.. eski açığa koyulması mümkün değildi

"isteyen istediği yerde oturur denildi" derken?

Çevrimdışı Popular Demand

paint'te kırmızıyla çizdiğim bu bölümde neden tribün alçalıyor? simetriği de aynı şekilde. oralardan ciddi koltuk kaybımız var.

(uzun süredir okuyorum forumu ama önceden sorulduysa da kaçırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen.)

Sadece misafir tribününde değil, yeni açık-kapalı köşesinde de aynı.
Sebebi ne acaba?
          [img width=41

Çevrimdışı Anıl

"isteyen istediği yerde oturur denildi" derken?
Yani isteyen istediği yerden biletini alabilir denildi. Umuyoruz ki Kapalı ve Numaralı da isteyen istediği yere oturamayacak. Herkes aldığı koltuğa oturacak. Ben bloklar arası geçiş olmasın diye camlarla ayrılır diyordum ama öyle bir çalışma olmayacak gibi bakalım nasıl sağlayacaklar düzeni :)

Çevrimdışı CanEmre

paint'te kırmızıyla çizdiğim bu bölümde neden tribün alçalıyor? simetriği de aynı şekilde. oralardan ciddi koltuk kaybımız var.

(uzun süredir okuyorum forumu ama önceden sorulduysa da kaçırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen.)
Tribünlerin iç sınırlarının dikdörtgen dış sınırlarının oval olmasından kaynaklanan bir durum bu.
Eşit olması için iç sınırla dış sınırın aynı olması gerekiyor. iç diktörgen-dış dikdortgen, iç oval-dış oval gibi.
Örneği var mı bilmiyorum ama iç sınırı oval dış sınırı dikdörtgen olsa bu sefer köşeler yüksek ortalar alçak olurdu.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı raichu

isteyen istediği yerde oturur derken?
yani isteyen istediği yerden bilet alır oturur çarşının veya herhangi birinin nerede oturacağına karışamayız  :bandit:

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ahmetx

loca ve vip koltuklarımız değişmiş , basın ve yedek kulübesi koltuklarımız da belli olmuş.Birazdan ....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

loca ve vip koltuklarımız değişmiş , basın ve yedek kulübesi koltuklarımız da belli olmuş.Birazdan ....

araya reklam da al bari  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

vip ve loca koltuklarımız aynı olacak . Antalya stadında şeref tribününde kullanılan koltuklardan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı beşiktaşk

Ahmet abi iş başı yapicam at gözünü seveyim aklım kalır yoksa :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 14:12:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
https://twitter.com/Karakartalpasha/status/702262506975313925

https://twitter.com/Karakartalpasha/status/702262408153276416

Arkadaşlar öncelikle olayın içini araştırmadan birilerini suçlamanızı 'ÇIKAR KAVGASI' olarak görüyorum.
Sizin drone çekimini MUSTAFA'ya veren benim!
Bana da bir arkadaş tarafından gönderildi.
Ayrıca herkes alabilsin ve paylaşsın diye Twitter adresimden de paylaştım!
Birilerini HIRSIZ ilan etmeniz hoş değil!
Sizler BEŞİKTAŞ ÜZERİNDEN PARA KAZANIP, ÇIKAR ELDE ETMEK UĞRUNA kavga yapmayın!
Eğer iş para konularına dönerse
BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ VE BEŞİKTAŞ A.Ş. HİSSEDARI olarak yasal olarak başvuru yapma hakkımı saklı tutarım!
Bizler herkesin (Beşiktaşlıların) doğru bilgiyi almasını sağlamak için resimler ve bilgiler paylaşıyoruz!
ÇIKAR elde edilsin diye değil..
Ama iş farklı boyutlara gelirse tüm resimleri savcılık kararı ile kaldırtma hakkına sahibiz.
Sonuçta tüm bu resimlerin yayın hakkı BEŞİKTAŞ A.Ş.'dir...

Kavga etmeden bir birinizi kırmadan iyi niyet ile bir birinizle konuşun...
Sorunun zaten çözüleceğini göreceksiniz.
İyi günler...

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İhsan

@gostung
Bence senin bakış açın yanlış. Köşeler alçak değil tribünlerin ortaları biraz yüksel yapıldı kapasiteyi artırmak için

Mevcut duruma göre (arazı az, yükseklik sınırı vs) oval bir çatı yapmak zorunda kaldık. Bu durumda köşeleride yüksek yapma imkanı olmadı. Köşeleri yüksek yapsaydık tribün açıları farklı olacaktı, bu ise C90 görüşüne aykırı olurdu.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamları da Beşiktaşlı yapmış :D

Onlar zaten Beşiktaşlıyız diyolardı :D

Amerikalı olanın annesi İtalyan beyaz, babası Amerikalı zenci. Ben doğuştan Beşiktaşlıyım diyodu :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gostung

100. yıldan beri ilk defa bu kadar iyi bir sinerji yakaladık. 3 senede üstüne koya koya genç ve değerli bir kadro kurduk, sabrede sabrede stadı son düzlüğe getirdik, taraftar umutlu, rakipler tekrar beşiktaş'tan korkmaya başlamış. açılmamış stadın bile bunda ciddi payı var. geleceğe umutla bakmamızı, sabırla takıma sarılmamızı sağlıyor. stat açıldıktan sonra ise etkisinin ne kadar büyük olduğunu göreceğiz. inşallah büyük başarılar yaşayacağız o statta hepberaber.

burayı okurken sanki tezkereyi beraber beklediğim asker arkadaşlarımla şafak sayıyormuşuz gibi hissediyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ben torku arenanın yapılışını tıpkı bizim stad gibi takip ettm hatta daha detaylı hem konyada oturuyor oldugumdan hemde hemiçerde hemde dışarda stad bitene kadar kamera vardı hergn izlerdm.İlk yapıldıgında dediginiz gbi her tribün aynı yükseklikteydi ama sonrada düz olan bölümlere portatif (çelikten) 3-5 sıra daha eklediler hafif dalgalı oldu bizimki kadar olmasada.Bizimde sonradan böyle bi şansımız olurmu köşelere portatif tribün yapılma durumu varmıdır  :alala: :dontknow: