Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5792937 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Afrasiyab

Çevrimdışı eronimo18

Bizim statta nasıl olacağını bilmiyorum ama tribünlerin en ön kısmına Fiorentina'nın stadında olduğu

gibi kırılmaz cam koysalar çok daha iyi olur tel - file yerine

tokideki en büyük sorun tel örgü yüzünden ön koltukların boş kalması
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Fotoğraflara bakınca bende aynı şeyi düşündüm - Eğitim şart  :ok:

stad içi gelen fotolarda taraftarların yarıdan çoğu kartal pozu vermeyi bilmiyor eller avına yaklaşan bir kartal pençesinden çok semazenlerin kollarını kaldırıp ellerini aşağı doğru çevirmesini andırıyor. Stad inşaatı bitince tribünlerde maç öncesi kısa kurslar organize edilmeli bu hususta  :D
HADİD - 20

Çevrimdışı İhsan

Günaydin abi, vallaha de  :ebebe: saat farkindan'dir  :D  :iblush:

gün farkı demek istedin galiba..  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı minsk kartali

gonderildi mi bilmiyorum daha once. Guzel olmus.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 13:40:54 minsk kartali ]

Çevrimdışı İhsan

Manchester taraftarı arasında @FARUK gibi birisi çıkmamış

Faruk'u bir seneliğini kiralıyabiliriz  :bandit:  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Projede şuan bir detay yakaladım, çim alan bittikten sonra tribüne kadar epdm zemin kaplaması yapılacakmış.

2 çeşidi var bizde hangisi tercih edilecek bakalım.

1. si bu http://www.epdmkaucukgranul.com/tr/urun/1-epdm-granul

2. si de tamamen suni çim gibi bir şey sanırım bu tercih edilir http://www.epdmkaucukgranul.com/tr/urun/2-epdm-infill-granul

Çevrimdışı mylife1903

en buyuk hayalim ftnin yuzune tukurmekti. buyuk hayallerim vardi ama yeni stadta da yetistiremeyecegim tukurugu.

spurs stadina baktim bir kale arkasini 5m mesafeye cekmisler. nasil olacak o is. UEFA maclarinda on siralara seyirci mi almayacaklar, sirri nedir?

Koltuk, pixel mixel cok ustunde duruyorsunuz arkadaslar. stad devamli dolu olacagi icin gozukmeyecek o ayrintilar.

simdi en onemli konu cimin nasil yapilacagi? ekme mi serme mi?
aralarinda 1 ay fark var herhalde.

acik tribunlerin alt koseleri beni sinir ediyor. kalan haliyle stad guzel. doldurup, test etme zamani geldi

Çevrimdışı raichu

henüz sabitlenmedi öylesine konmuş evet sağ taraftaki boşluklara piksel koymaya
unutmuşlar bekleyelim koymazlarsa dürteriz :evillol: @martin40
aman ha @Necmi abi sakın pikselsiz yer bırakma  :akuma:

Çevrimdışı eronimo18

Fiorentina stdındaki gibi kırılmaz cam olsa süper olur

bizde tel örgü olmayacak , kale arkarında ağ olacak .
HADİD - 20

Çevrimiçi Necmi

Anlıyorum seni ve umarım ilerleyen süreçte dediğin gibi olur.. İşte bunun şimdi alternatifi yok her ihtimale karşı bu en basit sorun daha proje aşamasında düşünülmeliydi ve locaların değerini azaltmayacak bir şekilde eski açık tarafına uygun bir yere yerleştirilmeliydi
localarla ilgili değil deplasman oraya yapılsa yan yana teras restoran var.
ve oranın değeri sıfır olurdu. diğer taraftan girişi de sol taraftan verecekler ve o bölgeyide taraftara kapatacaklardı
ordada vodafone iletişim merkezi var sence ana sponsorumuz maç günleri dükkanının polis tarafından kordon altına alınıp
taraftarın girmesini engellemek istermiydi. Net bir şey varsa kapalının göbeğine deplasman tribünü yapabilirsin gemede
eski açığa yapamazsın staddaki tek mümkün olmayan yer. İşin özeti stadda yapılması tek mümkün olan yere yapıldı.
artı böylece dört tribün taraftar dengeside sağlanmış oldu. şimdi her tribünden aynı güçte ses çıkacak buda ambians için
iyi birşey tekrar söylemekten yoruldum artık deplasman tribünü eski açıkta en imkansız şey ne şimdi nede gelecekte imkansız
eski açık ön taraf müze kartal yuvası restoranlar olduğu sürece maç günleri en yoğun ve gelir kazandıran nokta olacak
ve burası taraftara kapatılması düşünülmeyecek bir şey birde feda ettikleri yerde ergenlerin doldurduğu yer. Çarşı yeni açığa
geçmez orda bir tek antipati olacak onlarda zaten kapalı tarafını alırlar gerisi ergenlerin dolduracağı tribün

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşlar hepinize cümleten selam, yaşımı da girdiğime göre ilk yorumumu yapabilirim  :D

1.si tribün kenarına korkuluk yapılacağını sanmıyorum, hatırladığıma göre bjk_mabet twitter'da sadece kalenin arkasına şeffaf ağlar yapılacağını söylemişti, o da malum şutlardan sonra bir sağlık sorunu çıkmasın diye.

2.si ise uzun zaman önce yaptığım bir tesbit. Yeni açıkta aslında pikselin karman çorman ya da daha farklı olduğu yok. Kapalının ve yeni açık tribünün aynı anda göründüğü bir fotoğraf bulun ve bakın üst geçiş kısmı aslında aynı. Yeni açığın garip görünmesinin sebebi loca olmaması. Loca olmadığı için üst kat daha uzun, pikselin en üst noktasının kapalıda ve yeni açıkta aynı hizada olması için Yeni açıkta daha uzun bir beyaz geçişin olması gerekiyor. Bu da ayrı ayrı bakınca sanki aynı görünüm verilememiş gibi hissettiriyor amma lakin ki öyle değil.

Hoşgeldin. Yaş tamam da üye adının ilk iki harfi ofsaytta kalmış. Ona bir ayar çekemez miyiz?

1. Aynen öyle.

2. Kesinlikle yanlış.

Çevrimdışı gostung

Selamlar, dostum Allah rızası için şu imzanı değiştir. Şenol Güneş ile ilgili olanı. Ya gözüm mü takılıyor sürekli bilmiyorum ama her defasında moralimi bozuyor, aklıma olumsuz olumsuz düşünceler geliyor.. Hayır bir de alta olumsuz düşünceleri yok edin demişsin üstte de Şenol Güneş'in sonunu getireceğine inanmıyorum demişsin. Sil lütfen sil bunu acayip taktım bak  :)

sezon sonu değiştirir, büyüksün şenol hoca yazar.

Çevrimdışı İhsan

Merhaba arkadaşlar,
İş yoğunluğundan ötürü yeni üye olabildim. Stadımız için basitçe bir reklam panosu çalışması yaptım.

:hosgeldin
ilk iletin olmasına rağmen çok başarılı olmuş  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı khanlu

ve oranın değeri sıfır olurdu. diğer taraftan girişi de sol taraftan verecekler ve o bölgeyide taraftara kapatacaklardı
ordada vodafone iletişim merkezi var sence ana sponsorumuz maç günleri dükkanının polis tarafından kordon altına alınıp
taraftarın girmesini engellemek istermiydi. Net bir şey varsa kapalının göbeğine deplasman tribünü yapabilirsin gemede
eski açığa yapamazsın staddaki tek mümkün olmayan yer. İşin özeti stadda yapılması tek mümkün olan yere yapıldı.
artı böylece dört tribün taraftar dengeside sağlanmış oldu. şimdi her tribünden aynı güçte ses çıkacak buda ambians için
iyi birşey tekrar söylemekten yoruldum artık deplasman tribünü eski açıkta en imkansız şey ne şimdi nede gelecekte imkansız
eski açık ön taraf müze kartal yuvası restoranlar olduğu sürece maç günleri en yoğun ve gelir kazandıran nokta olacak
ve burası taraftara kapatılması düşünülmeyecek bir şey birde feda ettikleri yerde ergenlerin doldurduğu yer. Çarşı yeni açığa
geçmez orda bir tek antipati olacak onlarda zaten kapalı tarafını alırlar gerisi ergenlerin dolduracağı tribün

Diyorum ya her şey düşünülmüş ve son çare bu kalmışsa bir şey diyemem, o halde hayırlısı olsun diyelim o zaman ne diyelim @Necmi  bey
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Popular Demand

Vodafone Arena'da kapalı tribünde değil ki. :alala: Olabilecek en iyi yere konuldu, yapacak bir şey yok.

"Kapalı" tabiri de garip gelicek artık. Heryeri KAPALI artık  :lol:
          [img width=41

Çevrimdışı İhsan

Şu Deplasman Tribünü ile ilgili hiçbir değişiklik olmadı değil mi ? Hala numaralı yeni açık arasındaki 3 blokluk bölüm mü ?

Evet. Sakın yeri değişmesin. bu yüzden eski açıktan kombinemi aldım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı beşiktaşk

İmzami atiyorum altına

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı henry gale

Dün bir arkadaşın yüklediği Basel'in St. Jakop stadı fotoğrafından sonra aklıma şu takıldı. Her ne kadar konuşmak anlamsız da olsa, acaba bizim stadımız da 2 katlı olmak yerine onlarınki gibi 16-18 sıradan 3 katlı olsa daha iyi olmaz mıydı? katlar arasında yine aynı sayıda localar olabilirdi. Üstelik kapasite de daha yüksek, atmosfer de daha boğucu olurdu.

Stadın yüksekliğini, anıtlar kurulu iznini vs. gözardı edersek şu anki 160 metre genişlikteki araziye böyle bir stad sığardı gibi geliyor.
Yeni açıkla diğer tribünleri kıyaslayınca, iki katlı localar kötü görünüyor bence de.

Sizce de şu görüntü daha iyi değil mi?
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 13:54:50 henry gale ]

Çevrimdışı gostung

paint'te kırmızıyla çizdiğim bu bölümde neden tribün alçalıyor? simetriği de aynı şekilde. oralardan ciddi koltuk kaybımız var.

(uzun süredir okuyorum forumu ama önceden sorulduysa da kaçırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen.)

Çevrimdışı denilanz

"Kapalı" tabiri de garip gelicek artık. Heryeri KAPALI artık
Doğru da işte alışkanlık. Seneler oldu hala liraya milyon lira diyen var.

Bu arada neydi Kapalı'nın yeni adı A Blok muydu?

Çevrimiçi Necmi

Diyorum ya her şey düşünülmüş ve son çare bu kalmışsa bir şey diyemem, o halde hayırlısı olsun diyelim o zaman ne diyelim @Necmi  bey
bey kelimesini kaldırsak :bandit:
zaten kafadan tahmin yapıp eski açığa yönlendik biz çok güzel tribün oluyor orası
siz kafaca eskide kaldınız orası nerdeyse başakşehir stadı kadar bir tribün öyle ufak falan değil
psikolojik bakıyorsunuz olaya

Çevrimdışı Anıl

Doğru da işte alışkanlık. Seneler oldu hala liraya milyon lira diyen var.

Bu arada neydi Kapalı'nın yeni adı A Blok muydu?
D blok :)

Çevrimdışı denilanz

paint'te kırmızıyla çizdiğim bu bölümde neden tribün alçalıyor? simetriği de aynı şekilde. oralardan ciddi koltuk kaybımız var.

(uzun süredir okuyorum forumu ama önceden sorulduysa da kaçırmış olabilirim kusura bakmayın lütfen.)
Stadın ovalliğinden kaynaklanan bir mecburiyet. Aslında doğrusu şu; o kısımlarda tribünler alçalmıyor, düz kısımlarda yükseliyor.

Çevrimdışı FARUK

Stadın dış sütunları bir elips oluşturuyor
Köşelerde sütunlar tribünleri sınırlıyor
Yani alçalan kısımın arkasında yer yok sütunlarla sınırlı
Bunun olmaması için daha geniş bir inşaat alanı olması ayrıca elips değilde dörtgene yakın bir dış tasarım gerekliydi