Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5794536 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

günaydın martin Strasbourg'a geç mi geliyor haberler vardık farkına çoktan :D
3 gun oncesinin haberini şimdi yapiyor biraz fransiz kalmiş :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Tüm stadın şu yeni açık gibi yapıldığını, locasız olduğunu ve yeni açık alttaki gibi çıkış kapısına gerek olmadığını bir hayal ediyorum da oooyy oyyy oyyyy! Bana kızmayın lütfen ama bu çift kat loca işi görüntüyü biraz bozuyo bence, en azından tek kat olsaydı :s20: ha şimdi diyeceksiniz ki localardan gelen para vs., iyi de futbol bu kadar parayla iç içe olmamalı be abi, böyle diye diye tribünlerden elini ayağını çekti işte insanlar.üzülüyorum bu duruma :by2:
Hiç bunlara üzülmeye gerek yok. Yıllar geçtikçe her şey değişiyor. Bunlar dönemin getirdiği zorunluluklar. Nasıl ki eskiden maçlar karışık bile izlenebiliyordu ama şimdi izlenilmiyor, nasıl ki koltuksuz 80 bin kişi maçı izleyebiliyordu ama şimdi belli bir standart var, bu da zamanın getirdiği bir gereklilik. Tribünler elini ayağını niye çeksin, zaten çekmesin diye yapılıyor bunlar. Belki de o holigan tribün yapısı yerini ailesiyle maça gelebilecek bir tribün yapısına bırakacak. İnsanlar daha rahat maç izleyince futbola olan ilgi artacak. :ok:

Çevrimdışı ibrahimktkc

Old Trafford'un koltuklarını takanların Mir'den çok farkı yokmuş :)

Çevrimiçi Necmi

loca konusu bence hiç sıkıntı değil hatta güzel bile duruyor. ben en başından beri farklı bir projeyi düşündüm hep 2 kale arkasında da loca yok, kapalıda 2 kat şuanki gibi loca var, numaralı ise alt kat şuanki gibi ancak üst kat ortada protokol+basın tribünü sağındaki solundaki bölümler kat kat teras evler tadında bol miktarda loca yapılsa totalde 300 civarı loca yanii deli bir gelir kapısı olurdu kale arkası localarından 4-5 kat pahalı localar...kamera açısına girmiyor nasılsa görselliği etkilemiyor 2 kale arkasında da loca olmadığı için baskı muazzam vsvs...
(başkan duyarsa  :evillol:)
ambians biterdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ibrahimktkc

Manchester taraftarı arasında @FARUK gibi birisi çıkmamış
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 12:34:25 ibrahimktkc ]

Çevrimdışı tangaz

ambians biterdi

neden bitsinki alt kat olduğu gibi duracak ve sahaya yakın zaten arjantinde boca ya da river stadında böyle apartman gibi bir bölüm vardı galiba ama ambians bildiğin üzere efsane.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı FARUK

bu Mir @FARUK 'un eğitici bilgileri sonrası köşeleri kotardı sanki değil mi?

Tekrar teşekkürler @FARUK
Tek amacımız köşelerin minimum iş kaybı ile güzel yapılmasıydı abi
Katkımız olduysa ne mutlu

Çevrimdışı martin40

3 gun oncesinin haberini şimdi yapiyor biraz fransiz kalmiş :evillol:

3 gün önce mi  :ebebe: ayrica espiri süper  :D

Yemin ederim farkina varmadim ben, nasil kaçirmisim, bazi günler sayfalari okumaya dermanim olmuyor o yüzden sadece fotolara bakiyorum.

Ama banami öyle geliyor bilmiyorum, sanki o takilan koltuklarin saginda ve solunda, ince bir bosluk var, sonradan takildigi belli oluyor birde siyah piksel eksik gibi ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı martin40

Fotolar süper, Stat süper, Hava süper, Espiriler süper  :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Güncel>>>  ayazcan1903 ün instagram hesabından

Çevrimdışı cadavra

Old Trafford'un koltuklarını takanların Mir'den çok farkı yokmuş :)
Benim anlamadigim bu old traffod nasil 80k arkadaş stadin girisinde 65 yaziyo ama ne icerden ne disardan 80k lik bi stad gibi durmuo ama 80k mis :s :s

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

3 gün önce mi  :ebebe: ayrica espiri süper  :D

Yemin ederim farkina varmadim ben, nasil kaçirmisim, bazi günler sayfalari okumaya dermanim olmuyor o yüzden sadece fotolara bakiyorum.

Ama banami öyle geliyor bilmiyorum, sanki o takilan koltuklarin saginda ve solunda, ince bir bosluk var, sonradan takildigi belli oluyor birde siyah piksel eksik gibi ?
henüz sabitlenmedi öylesine konmuş evet sağ taraftaki boşluklara piksel koymaya
unutmuşlar bekleyelim koymazlarsa dürteriz :evillol: @martin40

Çevrimdışı iceneo

Merhaba arkadaşlar,
İş yoğunluğundan ötürü yeni üye olabildim. Stadımız için basitçe bir reklam panosu çalışması yaptım.

Çevrimdışı denilanz

localarla geçişi uyumlu olsun diye öyle yapıldı...
Yanlış anladınız bahsettiğim kısmı. Kırmızı bölümde sıkıntı yok zaten, sorun yeşil bölümler. Numaralı ve Yeni Açık'taki pikselleri karşılaştırınca bariz bir sıklık farkı var.

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar,
İş yoğunluğundan ötürü yeni üye olabildim. Stadımız için basitçe bir reklam panosu çalışması yaptım.
Hoşgeldin kardeşim üste reklam olmaz pankartlar kapatacağı için sıkıntı olur,
harbiden yukarıya vodafone arena yazısı hiç olmadı oraya çok karışık görünüyor
sanki Beşiktaş Arena yazsalar daha iyi duracaktı :busted_cop:

Çevrimdışı khanlu

Şu Deplasman Tribünü ile ilgili hiçbir değişiklik olmadı değil mi ? Hala numaralı yeni açık arasındaki 3 blokluk bölüm mü ?
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı vural

Merhaba arkadaşlar,

Elinize sağlık , hoşgeldiniz.

Çevrimdışı CanEmre

Küfekiciler de eski açığı yapağa başlamış sonunda  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı martin40

Dürtün abi dürtün, ince detaylar önemli  :)

Şu Deplasman Tribünü ile ilgili hiçbir değişiklik olmadı değil mi ? Hala numaralı yeni açık arasındaki 3 blokluk bölüm mü ?

Evet aynen öyle  :ok:

Çevrimdışı denilanz

Bravo @martin40 , gerçekten atlamışlar oradaki pikselleri. :D

Çevrimdışı canergiray77

Merhaba arkadaşlar,
:hosgeldin iz profilinizde yaş belirtirseniz güzel olur reklam panoları güzel olmuş  :claps:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı martin40