Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5794547 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Abi burda siteye yüklediğimiz fotolarda
Boruların bağlantısı yapılmamış ama üzerine çakıl döküp traktörü geçirmişler

@FARUK  bence boruları yerleştirmemişler sadece alt kısma mıcır sermişler onun üstüne
boruyu yerleştirip sonra mıcırla kapatacaklar çukurları ordanda araç sokabilmek için başlıyorlar sanırım
sonrada üstüne keçe serip çim kumunu yayacaklar

Çevrimiçi Necmi

Faruk çizgiler mi doğrudan 105'e 68 yoksa çim zemin mi?

Sahada optimum çizgi içi çim zemin 102'ye 65 genç takıma sahip olan takımlar avantaj yaratmak için zemini biraz daha büyütürler sadece yaşlı takımlar da daraltır standartlar içerisinde.
105 x 68  olacak @Çağrı
zaten artık bu standart yeni stadlarda farklı bir ölçü kabul etmezler

Çevrimdışı harund1k3

Abi burda siteye yüklediğimiz fotolarda
Boruların bağlantısı yapılmamış ama üzerine çakıl döküp traktörü geçirmişler

Muhtemelen deneme amacıyla seriliyor. İnce borular iki parça olacak anladığım kadarıyla. Kalın boruya yakın kısımda kalan ince borunun Ilk kısmını örtecek şekilde sermısler.

Çevrimdışı RF

Sancılı bi süreçten sonra yeni stadımıza kavuşmanın arefesindeyiz arkadaşlar.
Yukarıda bi kaç arkadaşın statlarda yapılan  küfürlerle  ilgili yorumlarını okudukça içime bir sızı düştü desem yalan olmaz.
En son İnönü yıkılmadan önceki Orduspor maçına gitmiştim, orada yaşadıklarımı burada anlatıp da kimsenin moralini bozmak istemiyorum, tek diyeceğim iyi ki ailemi ve çocuklarımı götürmemiştim.
Öyle veya böyle ister kabul edelim ister etmeyelim ama durum gerçekten hiç de iç açıcı değil taraftar profili açısından.
Yeni statla birlikte yeni bir taraftar kültürüne ihtiyacımız var. Beşiktaşlıya yakışır bir şekilde  seviyeli, esprili, saygılı.
Lay lay lom dan ziyade rakibi ve hakemi baskı altına alan, gerektiği yerlerde şarkı söylemesini bilen, gerektiğinde rakipleri Ti'ye alan yeni stratejiler geliştirilmelidir. Özellikle yeni statla birlikte Amigolara büyük iş düşeceği kanısındayım. İnşallah onlarda Değişmeyen Tek Şeyin Değişim olduğunu fark ederlerde, kendilerine bi çeki düzen verip tezahürat yapmayan ayakkabı fırlatmaktan vazgeçerler. Hatta Yönetim bu konuda kendileri ile bir toplantı yaparak bu konudaki rahatsızlık dile getirilip, insanların aileleri ile birlikte tekrar statda yerlerini almaları sağlanmalı bence.
Bizlere düşen ise gerek bu forumdan gerek sosyal medya üzerinden ve gerekse maçlarda yanımızdaki kişileri uyarıp baskı unsuru yaratarak, küfürlü ve çirkin tezahürat konusunda üzerimize düşeni yapmalı ve  yeni mabedimizi kirletmelerine izin vermemeliyiz.
İnşallahla biten o malum tezahüratı Vodafone Arena da duyduğum gün öldüğüm gündür.
Saygılar.

Dediklerinin gerceklesmesi icin amigo ve türevlerinin yok olmasi lazim, amigo tarzi sistem oldugu sürece boyle seyler olacaktir.

Çevrimdışı ozankarakoc

Galiba açılış tarihini dert etmeyen tek kişi benim.

19 Mart'taki Antalyaspor maçından sonra içerde 3 maçımız kalıyor zaten. Tamamı dolunca (ki dolmuyor) Başakşehir'in atmosferi de kötü değil. Kendi sahamızdaki son maçımız 16 Mayıs'ta. Şampiyonluk turu atacaksak onu Vodafone Arena'da atmak güzel olur tabi ama, o zamana kadar zaten her türlü biter stat... Mart Nisan hesabı yapmaya bence gerek yok artık. Psikolojimiz bozuluyor yahu :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı berkayyalcin963

Gunaydin arena bol membranli koltuklu drenajli bir gun olsun 🔥🔥🔥
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı tayfunyasar

:claps:  :claps: 23 nisan'da açılış yaparız 30 nisan'da maçımızı oynar şampiyonluğumuzu ilan ederiz   :ishock:

30 nisanda şampiyon olabilmemiz için fenerin min 3 maç kaybetmesi gerekiyor. 3 derbide de sıfır çekerlerse 30 nisanda aşağıdaki gibi zombiler gibi yığılır taraftar stadın girişine.  :lol: :lol: :busted_cop: :busted_cop: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Gunaydin herkese,bol membranli bir gun olsun insallah  :)
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mustafa.kuru

Samsundan kucak dolusu sevgiler, saygılar....İstanbul dışında oturan bizleri gerek fotoğraflarla gerek de forumda verdiği bilgilerle aydınlatan, stadyum inşaatını takip edebilmemizi sağlayan arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkürler....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Popular Demand

Günaydın Arena Kartalları :icool:

Açılış 19 Mart'da olmayacak mı yani, kesin mi? :dry:
          [img width=41

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Ensar

ergin aslanın fotosuna göre led panel kaldırılmış mı ?
neyden bahsediyorsunuz abi ben kaçırdım anlayamadım :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

başka bişey yok çatı biitti :icool:

@Efe
Membranlar serildikten sonra, çatının kabası bitti diğelim.  :eyes
Ondan sonra çatıya yazılar yazılacak,
Membranın suları oluklu borulara, ve çember kirişe bağlı olan oluklara akması için sızdırmazlık yapılacak,
Skorboard asılacak
Tamir boyaları yapılacak
Işıklandırma takılacak....
Ses sistemi gelecek
lazer şov için ekipman gelecek
ısıtma takılacak...

hepsi açılış için olmazsa olmaz değil ama daha çok iş var . !  :hiho:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı insolente_jk

Günaydın Vodafone Arena  :)

Dün staddaydım başkanlada karşılaştım,herkesi aklındaki soruyu sordum aldığım cevap ' nisanda maç yaparız ' oldu  :ok:

Saygılar
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 09:24:13 insolente_jk ]
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı black kartal

çok önemli değil bizim için onlar için çok önemli o nedenle gereksiz strese sokmayalım
kendimizi bizim kaybımızda bir şey olmuyor fener kaybederse şampiyonluk bile gider bırak onlar strese
girsin yorgun dönecekler beraberliğin bile yetmeyeceği bir maça çıkacaklar ve karşılarında aslında çok defosu olan defanslarını
delip geçecek bir hücum gücü var yıllardır ilk defa MAF kadrosu döneminde gibi hissediyorum kendimi :D
rahatım sonuç önemli değil 0-1 de alsak olur 0-5 de alsak olur adamlar öyle bir çıkmazın içindelerki üstümüze gelseler
fena cezalandırırız gelmeseler şampiyonluk gider neden kendime dert edeyimki biz yenilsek ne olur sadece işi uzatmış oluruz
doğru söylüyosunuz ama tamda burada strese giriyoruz niye; fener kaybederse şampiyonluk bile gidebileceği için ben burada mutlaka
 bu hafta cüneyt çakırın devreye gireceğini ve en azından kaybettirmemek için herşeyi yapacağını bekliyorum yani bu maçta aleyhimize
 mutlaka bişeyler dönecek diye düşünüyorum fenerin devreden çıkıp bizim rahatça şampiyon olmamızı engellemek için hertürlü dalavereyi
yapacaklarını yada teşebbüslerini bekliyorum. inşallah ben yanılırımda feneri yener önümüzü açarız ...
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı idilahmet

çok önemli değil bizim için onlar için çok önemli o nedenle gereksiz strese sokmayalım
kendimizi bizim kaybımızda bir şey olmuyor fener kaybederse şampiyonluk bile gider bırak onlar strese
girsin yorgun dönecekler beraberliğin bile yetmeyeceği bir maça çıkacaklar ve karşılarında aslında çok defosu olan defanslarını
delip geçecek bir hücum gücü var yıllardır ilk defa MAF kadrosu döneminde gibi hissediyorum kendimi :D
rahatım sonuç önemli değil 0-1 de alsak olur 0-5 de alsak olur adamlar öyle bir çıkmazın içindelerki üstümüze gelseler
fena cezalandırırız gelmeseler şampiyonluk gider neden kendime dert edeyimki biz yenilsek ne olur sadece işi uzatmış oluruz

ne yıllardı. yemin ederim hiçbir fener maçında heyecanlanmazdım  :) sadece gs ve gençlerbirliği  :)

Çevrimdışı Yasin A.

[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 09:14:31 Yasin A. ]

Gunaydın arkadaşlar.. 30 nisan güzel tarih.. Hemde tüm işler bitmiş olur kos koca 65 gun var..