Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796381 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sedat.Y

ARKADAŞLAR.............
Stadımızın tam bitmesi konusundaki düşüncelerinizi anlıyorum.....AMA
Sizin anlayamadığınız bizimde defalarca anlatıpta anlayamadığınız çok önemlibir konu var.

1-Başak şehir stadına her maça 250 bir euro kira ödüyoruz......
2-Stadımızı açarsak bu kiradan kurtulduğumuz gibi full çekeceğimiz garantisi son 2-3 iç saha maçına kasayı dolduracağız.
3-Kendi sahamız psikolojisiyle oyuncuların güven ve psikolojik etkisini maksimuma çıkarıp doping etkisi vereceğiz taraftarca.........
4-Şampiyonluk yolundaki son virajda futbolcularımız bizim inanılmaz desteğimizle etkilenip x2 performans göstereceği gerçeği......

Lütfen ama lütfen hala bu gerçekler ortadayken hala tam olsun geç olsun muhabbeti yapmayın sevgili Beşiktaşklı kardeşlerim........
İnsan psikolojisini göz ardı etmemenizi temenni ediyorum.......
Bu öyle böyle bir şey değil.Kendi evinden 3 yıl uzak oynamak bambaşka kendi evine dönüp ilk maçlarına çıkmak bambaşka.Bu bize ŞAMPİYONLUĞU getirecek.......

Çevrimdışı ozan062

sıkıntı yok tarih 27 şubat günü açıklanacaktır.... ve o gün sanıyorum İstanbulda belkide stadyumda olacağım bakalım kısmet :naughty: :iwink:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Umarım 9 Nisan'da serme çim ile açarız stadı. Bursa taraftarı gelemeyeceği için bütün stad bize kalır harika atmosfer olur :)

Çevrimdışı harund1k3

dedikya kıpkırmızı yanıyor diye telefon kameraları ışıkları açıyor o yüzden sarı gibi görünüyor çok net ve güzel kırmızı onuda söyleyelim :)

valla ciddi ciddi acayip kirmiziymis efe. arkadas turuncu turuncu cektiler fotolari korktuk valla  :)
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 22:53:43 harund1k3 ]

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 24 Şubat 2016 gün içi çalışma fotoğrafları.

Hep üyelerimizden değil ya bu sefer ziyaretçilerimizden geldi Fotoğraflar

Fotoğraflar için Eray Erdem Tütüncü  @ErayTutuncu ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Burak Akay

Eğerki beton atılan yer taç çizgisi ise bu küçük ekskavatörün eni en fazla 2,5 metre falan verilen değerden daha yakın gözüküyor inşallah da öyle olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Necmi

yerden ısıtma olan yerler bizim soyunma odalarımız. :D

Çevrimdışı TayfurU

Umarım 9 Nisan'da serme çim ile açarız stadı. Bursa taraftarı gelemeyeceği için bütün stad bize kalır harika atmosfer olur :)

bende bunu istiyorum 9 nisana serme ile yetişir muhtemelen

Çevrimdışı FARUK

Eğerki beton atılan yer taç çizgisi ise bu küçük ekskavatörün eni en fazla 2,5 metre falan verilen değerden daha yakın gözüküyor inşallah da öyle olur
Betonlar 105x68 saha çizgilerin den daha geniş
Daha önce paylaşmıştım bu şekilde olacak

Çevrimdışı Necmi

benzer resimler var biraz bulanık resimler var ben ayıklama yapmadan yükledim resim resimdir :D

Çevrimdışı ZEKI

@ErayTutuncu  tesekkurler fotograflar icin

Çevrimdışı Burak Akay

Betonlar 105x68 saha çizgilerin den daha geniş
Daha önce paylaşmıştım bu şekilde olacak
Görmemiştim ama yinede 615 cm yok gibi 😃
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı sallapati

varşova çatı malzemesi bizimkine çok benziyor.. şeffaflığı da benzer..

Çevrimdışı FARUK

Görmemiştim ama yinede 615 cm yok gibi 😃
Şöyle söyleyeyim kapalı numaralı tribün arası uzaklık 80.30metre
Yani 68 metrelik saha çizilince 6.15 kalacak kenarlarda :)

Çevrimdışı Necmi

@ErayTutuncu  tesekkurler fotograflar icin
twitter den teşekkür edin buraya üye değil
Teşekkür etti bu güne kadar hep sayenizde takip ettik
çorbada benimde tuzum bulunsun dedi

Çevrimdışı harund1k3

ARKADAŞLAR.............
Stadımızın tam bitmesi konusundaki düşüncelerinizi anlıyorum.....AMA
Sizin anlayamadığınız bizimde defalarca anlatıpta anlayamadığınız çok önemlibir konu var.

1-Başak şehir stadına her maça 250 bir euro kira ödüyoruz......
2-Stadımızı açarsak bu kiradan kurtulduğumuz gibi full çekeceğimiz garantisi son 2-3 iç saha maçına kasayı dolduracağız.
3-Kendi sahamız psikolojisiyle oyuncuların güven ve psikolojik etkisini maksimuma çıkarıp doping etkisi vereceğiz taraftarca.........
4-Şampiyonluk yolundaki son virajda futbolcularımız bizim inanılmaz desteğimizle etkilenip x2 performans göstereceği gerçeği......

Lütfen ama lütfen hala bu gerçekler ortadayken hala tam olsun geç olsun muhabbeti yapmayın sevgili Beşiktaşklı kardeşlerim........
İnsan psikolojisini göz ardı etmemenizi temenni ediyorum.......
Bu öyle böyle bir şey değil.Kendi evinden 3 yıl uzak oynamak bambaşka kendi evine dönüp ilk maçlarına çıkmak bambaşka.Bu bize ŞAMPİYONLUĞU getirecek.......

@Sedat.Y

Sayin abim saygilar.

oncelikle goruslerinize sonuna kadar saygi duyuyorum fakat tam olsunda kastimiz membranlar tamamlansin, zemin isleri bitsin, cim isleri bitsin, scoreboardlar takilsin, koltuklar sabitlensin, ses sistemleri takilsin, soyunma odalari tamamlansin, isiklandirmalar takilsin. Zaten cim haric tum bu islerin yapilmasinin bitis tarihi imkani yok ki mart sonunu bulsun. en asgari tarih tum bu islerin sonlanmasi icin 15 nisan. zaten 15 nisana kadar gidildikten sonra hibrit cim gayet yetisir.

Çevrimdışı FARUK

Ayrıca saha çizgisi bittiği anda çim de bitmeyecek belirli bir miktar daha doğal çim olur
Onun dışında altında drenaj olmayan yani beton hattın dışı sentetik çimle döşenir.

Çevrimdışı Burak Akay

Şöyle söyleyeyim kapalı numaralı tribün arası uzaklık 80.30metre
Yani 68 metrelik saha çizilince 6.15 kalacak kenarlarda :)
😃😃 6.15 de gayet yakın zaten ben bi şansımı deneyim istedim bilgi içinde teşekkür ederim.
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 23:12:04 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı sallapati

Ayrıca saha çizgisi bittiği anda çim de bitmeyecek belirli bir miktar daha doğal çim olur
Onun dışında altında drenaj olmayan yani beton hattın dışı sentetik çimle döşenir.

hiç sevmiyorum ya kenarları sentetik çim yapıyorlar.. yap hepsini normal çim...

Çevrimdışı FARUK

hiç sevmiyorum ya kenarları sentetik çim yapıyorlar.. yap hepsini normal çim...
Gereksiz ek maliyet getirir ayrıca saha içi kalitesinde yapamazsın ve iyi bakamazsın o kısımlara
Bakımsız çim görüntüsünden se sentetik daha iyi bence
Ayrıca sis firması getirir sentetik çimi de
Sentetik çimleri de çok kaliteli

Çevrimdışı ZEKI

twitter den teşekkür edin buraya üye değil
Teşekkür etti bu güne kadar hep sayenizde takip ettik
çorbada benimde tuzum bulunsun dedi
oradanda ederiz.  :biggrinking:

Çevrimdışı dj_dellyy

Başkan Fikret Orman, stat yetkilileri yapacağı son toplantının ardından resmen açılış tarihini açıklayacak. Mart ayına yetişmesi mümkün gözükmeyen stadın, bu sezon içinde son maç dahi olsa açılacağı belirtildi. Resmi tarihi ise gelecek hafta Başkan Fikret Orman'nın açıklayacağı belirtildi.

kaynak: futbolarena.com

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı iilkerr

Ne kadar erken açıp çok maç oynamayı ben de istiyorum fakat farklı bir açıdan da bakmak gerek:

Takım uzun süreden beri bu şekilde şampiyonluğa oynamıyordu. Kadıköy'e en son ne zaman böyle rahat çıktığımızı hatırlamıyorum. fb maçı 6 puanlık bir maç ama şampiyonluk maçı kesinlikle değil. fb de biz de puan ya da puanlar kaybedeceğiz. Geneline baktığımızda iki taraf içinde son derece gergin geçen bir sezon bu sene. fb'nin sezon başında yaptığı yatırım bunun devamında gelen lobi faaliyeti, bizim statsız, lobisiz direnmemiz (hakem-federasyon iç yüzünü biliyorsunuz) daha çok geriyor. Taraftarından başkanına oyuncusundan tesisteki herkes heyecanlı. Maçlarda bariz görülüyor. Biz tv karşısında, tribünde meşhur kanserimizi atlatsak da, birazdan golü atarız desek de takım 1-0 gerideyken ya da 0-0 giderken dakika geçtikçe panikleme yaşıyor. Birkaç yıldır takımda olup daha kazanın orda takım otobüsünün karşılanmasının ne olduğunu bilmeyen bir dolu futbolcumuz var. 3 sezondur göçebe gibi gezen, stada gittiği ilk gün kapı kollarını dahi öpecek, çıldırmış 43 bin taraftarın arasına bir anda atmak ittirici bir güç mü olur yoksa futbolcuları nerdeyim ben diye titretir mi bunu iyi düşünmek gerek. umarım ikincisi olmaz. Allah korusun öyle bir durumda şampiyonluk giderse yazın açsaydık keşke demeyelim. Sadece varsayım yapmaya çalışıyorum. Ha tam tersi olur da yarın yokmuş gibi oynarlarsa o zaman korkum boşaymış derim. Son olarak stad eğer 9 nisan da açılırsa şimdiden hakkınızı helal edin. doğum günümde bilet bulur da maça gidebilirsem memlekete pek sağlıklı döneceğimi zannetmiyorum. :by2: :by2:  :ebebe: