Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795166 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Instgramda dolaşırken bi abinin fotosu denk geldi Fikret Orman Başkanımızla stadda forografı vardı profiline girdim ayrıca Şenol hocayla ve Başkanla daha önceden çekilmiş bi kaç fotografı var.Neyse stadda olan fotografındaki yorumlarda bi detay var :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Instgramda dolaşırken bi abinin fotosu denk geldi Fikret Orman Başkanımızla stadda forografı vardı profiline girdim ayrıca Şenol hocayla ve Başkanla daha önceden çekilmiş bi kaç fotografı var.Neyse stadda olan fotografındaki yorumlarda bi detay var :D

Ih ıh gayseeeri ıh ıh gayseeri :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

hibrit çim olsun 30 nisana razıyım

Çevrimdışı Yiğit

vidafone arena paylaşmış. Dikkatimi çekti.
Twitter'da paylaşmamışlar bunu. Facebook'a baktım ama geç kaldık sanırım. :)

Çevrimdışı eagleizm

19 mart elimizde olmayan sebeplerden dolayı yetişmedi.Özellikle çatıcılar çok geciktirdi stadı.Yine de çabaladılar ama görünen o ki olmadı.
Şimdi en makul tarih 30 nisan.Bu tarihte stadın açılması aslında daha iyi olabilir.Yarım açılacağına bu tarihe kadar büyük oranda bitmiş olarak açılması daha güzel olacaktır..Hem de hibrit çimin yetişeceğini düşünüyorum.
Ayrıca Başakşehir stadına da alıştık sayılır.Bu da karar da etkili olmuştur.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı harund1k3

19 Mart serme çimli, eksikleriyle açılması mı?

30 Nisan hibrit çim, tam bir şekilde açılması mı?

Benim oyum 30 Nisan olsun tam olsun bizim olsun.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı serti67

acele etmeden tam sıkıntısız açmak daha guzel olacak gıbı sampıyonluk kupasıyla gelıp açılış yapılsa süper olmazmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Bekrakn

Bir Şey Sorucam Taraftar Sesinin Desibeline Göre Bir Işıklandırmadan Bahsediliyordu O Yapılacak mı ?  :alala: :alala: :alala:

rıdvan akar böyle bir soruya düşünülüyor gibi bir yanıt vermişti ama vodafone arena hesabı da olmayacak demiş. sanırım muallak bu konu daha tam karar verilmedi.

eğer ledlerle oluşturdukları ekran sadece sayaç işi görmeyip stadın etrafını dönecekse bu ekranla o işi de aradan çıkarılır diye tahmin ediyorum.

maç 3-0, 4-0. dakika 85 taraftarın keyfi yerinde hadi bakalım rekor kırıyoruz anonsu yapılır da ekrana da kaç db olduğu yazılırsa ya da ledlerin rengi sesin şiddetine göre değişirse değme gitsin :D kimse çatıda ışık oyunu yapılmadı diyemez ekranlar teknik olarak çatıda :D

Çevrimdışı serti67

içimden bır hıs bırazdan buralar resmilerle Coşar dıor ama bakalım 😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

9 Nisan.
hibritle devam edilecekse 30 nisana belki açarlar sermeyi yapıp hibritte çakabilirler 2 maç için normal seyirden vaz geçilmesin bence mart-nisan 2 ay çimle uğraşacaklar anlaşılan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ümer

tribünlerin bir köşesine şöyle nostaljik bir skorbord nasıl olur sizce

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

hibritle devam edilecekse 30 nisana belki açarlar sermeyi yapıp hibritte çakabilirler 2 maç için normal seyirden vaz geçilmesin bence mart-nisan 2 ay çimle uğraşacaklar anlaşılan

Sermenin uzerine hibrit yapılırsa yazın tekrar hibrit yapılmaz demi

Çevrimdışı aoguzd

fikret başkanı seviyorum destekliyorum ama keşke ömer karabacak, figen civan gibi fenerlileri kulüpte barındırmasa..

Çevrimdışı Bekrakn

bu arada gün içinde foruma giremedim geriden okuyup geldiğimden hangi sayfada olduğunu unuttum biri sormuş çıkışlardaki duvar engel olmaz mı diye.

daha koltuklar takılmadan içeri giren bir arkadaşıma sormuştum çıkış kapılarının görüşü engelleyip engellemeyeceğini. bir kapalının düz kısmında, bir de eski açık-kapalı köşesinde iki çıkış kapısında denemişti. tabi koltukların yüksekliğini bilmediğimizden şaşırt beni demiştim çömelerek denemiş sivri zekalı :D neyse bahsettiğim arkadaşın boyu 1.80 civarı neredeyse yere oturacak kadar çömeldim demişti duvar görüşünü hiç engellememiş.

(umarım anlaşılır bir şekilde tarif edebilirim) sadece köşedeki kapıların birinde oturduğu taraftaki yarı sahanın kenar çizgisinin ortasından, kale çizgisinin de kaleye kadar olan kısmını göremedim demişti. ona da koltuk yüksekliğini ekleyince hallolur herhalde.

not: bu denemeler çıkış kapısının üst tarafında oldu tabi kenar duvarlarındaki durumu bilemiyorum. ya da korkulu eklemesi yaparlar görüş açısı azalır falan sonra vay efendim dediğin gibi olmadı falan anlamam :evillol: ama oraların da pek farklı olacağını sanmıyorum c90'ı dert etmeyin yani kendinize :claps:

Çevrimdışı Efe

Sermenin uzerine hibrit yapılırsa yazın tekrar hibrit yapılmaz demi
hibrit çim zaten sökülüp yeniden yapılıyor sezon sonları şimdi soru şu sermeyi yapıp mı çakacaklar yoksa ekip mi çakacaklar ekerlerse 16 mayısa anca hazır olur ama serip sadece belli aralıklarla lif çakarlarsa o 30 nisan için yetişir röportajda hala karar verilmediği söylenmişti zaten demekki çim bölümüne geçildiğinde belli olacak herşey burda önemli olan tüm işleyiş hibrite göre devam ediyor bu önemliydi en iyisi yapıldı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turco

Serme çim olsa bile 19 Mart'a yine yetişmez. En kötü 9 Nisan Bursa maçında açılırdı.

Ama şimdi çim hibrit olacak ve 30 Nisan'da tam olarak açılacak gibi duruyor.

En iyi niyetli ihtimal çimin hem hibrit olması hemde açılışın 9 Nisan'da olması ama o da çok zor.

30 Nisan'da tam kapasite açılır gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Efe

Kıpkırmızı :) :claps:  :photo:
dedikya kıpkırmızı yanıyor diye telefon kameraları ışıkları açıyor o yüzden sarı gibi görünüyor çok net ve güzel kırmızı onuda söyleyelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

+1903

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaslar su tabelayi turuncu cekmeyin valla moralimiz bozuluyor
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı denilanz

Bu sene maç oynayacaksak ekme yapılmaz bence. Hatta konser verilecekse yine ekme olmaz diye düşünüyorum. Ben sadece serme çim bekliyorum. Hibrit ekileceğini bile düşünmüyorum. 3-4 maç idare edecektir normal serme çim. Sonra konserler vs bitince zemini kaldırır gıcır gıcır hibrit çimi hazırlarlar yeni sezon öncesinde.