Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı celiker1

hadi be kaldırıldı zannetmiştim. Panel değil yani ilginç o zaman görüntüde çok sıkıntı oluşturmaz bu menet .
Bugün arabayla geçerken gördüm.Sık dokuma siyah file gibi düşün.Şahsi fikrim siyah çatı kolonlarıyla beraber dekor gibi duruyor.360 derece her yere olursa çok hoş olur kanaatindeyim...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

@FARUK saha kenarındaki ızgaralar beton dökülen kısımla tribün arasında kalır değil mi?

http://www.hauraton.com/media/Referenzen/st-jakob-stadion-basel/2014_07_24_joggeli_0004_sg.jpg
Tam tribün kenarında olacaktı abi yeri değişirmi bilmiyorum

Çevrimdışı serdart

süzer'den rahat fotoğraf çekilebilsin diye en son yeni açık - numaralı arası yapılacak heralde  :icool:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

osman babacan periscope undan alıntıdır.. Tapatalktan attım... Sanırım yanlış yükledim logo çıkmadı resim üzerinde. Silebilisiniz isterseniz
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 16:56:47 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı ahmetx

bir sonraki işlem sanırım borular yerleştirilip üstü tamamen çakılla kaplanacak... Çakıl kaplandıktan sonra takarlar heralde skorboardları
çakıl işi bitti @sallapati .Kum ,üstü ısıtma - sulama, üstü kum ,üstü çim olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Zemin ile ilgili sis firması ceo su George Mullan ın yapmış olduğu bir sunumdan kesitler
Şuan görsellerde ki borular ve geo-textile membran aşamasındayız
Daha  sonra drenaj katmanı denilen çakıllar gelecek bunun üzerine üstteki kumun alta geçmesini engelleyen suyu geçiren bir katman. Daha sonra ısıtıcı sistem ve bunun üzerine de alt ve üst olarak 2 ye ayırdıkları çimlerin yetişeceği katman.

Undersoil heating pipes yani ısıtma sisteminin konumu da görülüyor
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 17:07:12 FARUK ]

Çevrimdışı ahmetx

Fotoyu dikkatli incelersen görürsün abi

Seffaf gibi nasil anlatayim golge gibi duruyor yani ben buradayim demiyor @ahmetx abi

@ahmetx abi bu panel dediğimiz aslında adı panel, kolonlar arasındaki korkulukların üst kısma yapılmış hali gibi ve üzerine düzgün şekilde ledler monte edilmiş, tam bir ekran gibi kapatmıyor gündüz çalışmadığında ferforje çalışması gibi durur

Bugün arabayla geçerken gördüm.Sık dokuma siyah file gibi düşün.Şahsi fikrim siyah çatı kolonlarıyla beraber dekor gibi duruyor.360 derece her yere olursa çok hoş olur kanaatindeyim...

Çok sevindim bu duruma ben bildiğin ekran gibi siyah duruyor zannetmiştim sıkıntı yok öyleyse  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

konu bu değil ortada yanlış anlaşılma falan yok buraya yüklenen her resimi filigran yoksa beş dakika sonra
onun sitesinde görürsün filigran koyup yayınlar sonrada tepki verirsen ben istediğimi alıp yayınlarım diyor.
ha bu bizim için önemlimi kesinlikle değil zaten amaç Beşiktaş taraftarının görmesiyse ne sakınca olur.
sen merak etme o drone çekimlerini kimin çektiğini gayet iyi biliyorlar ve bilinçli olarak alıp yayınladılar.
genede kaldırmazlardı ama o çekimlerin kimin tarafından yapıldığı bütün internet kullanıcısı Beşiktaşlılar
tarafından biliniyor. Burdan bunun Taraftar tarafından tepkiyle karşılanacağını söylediğimiz için kaldırdılar.
Çekindikleri bu oldu aslında yoksa sallamazlardı.
Yok ters olan gelip burda tehdit etmesi oldu neymiş kulübe şikayet edip kaldırtacakmış tüm resimleri :D
şikayet etmesine gerek yokki kulüp zaten takip ediyor burayı sakıncalı bir şey yapsak haber sitesinde telefonlarımız zaten var
Biz çektiğimiz her fotonun altına çeken kişinin ismini koyuyoruz. kimseden gizli resim çektirmiyoruz onların yaptığı gibi
foto çekmek için stadda kusurda aramıyoruz Beşiktaşa zararı dokunabileceğini düşündüğümüz hiç bir fotoyuda
burda yayınlamayız Bizim için önce Beşiktaş gelir onlar gibi hit çekmek için özellikle sorun olan resimleri
 çekmeye yayınlamaya çalışmıyoruz. adam baretsiz birini görse vurgulayarak çeker resmi stadda bir kusur görse her köşesinden
pozlar resim çekerken birinci önceliği kusur aramaktır. Bu çabalar 3 tane fazladan adamı sitesine çekip hit kazanmak içindir
bunun Beşiktaşa vereceği zarar zerre umrunda olmaz. Burda bir resmi yüklendiğindede sosyal medyadan ağır hakaret ve
küfür ediyor. en doğrusu ne adını anmak nede resmini yayınlamak
Arkadaşlar bizim için önce Beşiktaş gelir. Beşiktaşa destek olan taraftarla bilgi paylaşımı yapan her sitenin bizim başımızın üzerinde
yeri vardır. Seve seve tanıtımlarını yaparız. ama asla göz yumamayacağımız bir şey varsa bunu menfaat sağlamak için yapanlardır.
Burda asla bu tip kişilere ve sitelere izin verilmeyecek.  @osman1903

üslubuna bakıp sonuç çıkartmak mümkündü zaten, arkasını doldurmadan bu böyle,bu şöyle olacak deyip, ben herşeyi biliyorum havası yaratanlardan herzaman ürkmüşümdür..

Çevrimdışı sallapati

çakıl işi bitti @sallapati .Kum ,üstü ısıtma - sulama, üstü kum ,üstü çim olacak.

hayır.. boşluklar tamamen geçirgen çakıl kaplanacak

Çevrimdışı sozkul

Ümraniye ile birlikte hibrit çimin bize maliyeti 5,2 milyon € . Yıllık bakım maliyeti ise 600 bin €. Türkiye de başka hiç bir takım zemine bu yatırımı yapmaz rahat olun  :D

Biz parayı nereden buluyoruz @ahmetx?

çakıl koymazlarsa tarihi bir hata yaparlar hafız.drenaj için çakıl olmazsa olmaz bir uygulama.

Çevrimdışı TayfurU

19.03 olmuyorsa 9 nisan bursa maçı ile açarız o zaman o tarihe kadar çim-çatı-koltuk biter muhtemelen

Çevrimdışı sozkul

otomatik kafa uzatıp sulama yapan aletler bizde kenarlarda mı olacak yoksa zeminin ortasında da olacak mı, olimpiyatda zeminin değişik yerlerinden çıkıyordu, sonra içeri giriyor ama hep merak etmişimdir bu uygulama futbolcular için bir risk yaratabilir mi diye, sahanın ortasında bir delik oluyor sonuçda.

Zemin ile ilgili sis firması ceo su George Mullan ın yapmış olduğu bir sunumdan kesitler
Şuan görsellerde ki borular ve geo-textile membran aşamasındayız
Daha  sonra drenaj katmanı denilen çakıllar gelecek
Yukarıya doğru katmanlar oluşuyor.
Undersoil heating pipes yani ısıtma sisteminin konumu da görülüyor

daha önce söylediğim gibi fotoda görünüyor.sıralama: çakıl ,ince kum,ve toprak

Çevrimdışı ahmetx

hayır.. boşluklar tamamen geçirgen çakıl kaplanacak
çakıl daha büyük taneli değil mi yahu .

Çevrimiçi murat

%100 paint terk adlı çalışmam...şimdiden özür dilerim....
Mustafa keşke terk etmeyip photoshopa yatay geçiş yapaydın.eline sağlık :claps:

Çevrimdışı sallapati

çakıl daha büyük taneli değil mi yahu .

ben çakıl biliyorum.. 2-3 güne göreceğiz ne de olsa

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İhşallah Skor tabelası çatılara asılır tt arena gibi köşelerde hiç güzel durmaz bunla ilgili bir bilgi var mı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

zeminin heryeri kazıldı neredeyse bu skorboard hala gelmedi gelince vinç nasıl girip montaj yapacak  :alala:

@canergiray77 sırf senin için bir an önce takılmasını istiyorum. Skorboardu en çok merak eden sensin.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

@ahmetx abi bu panel dediğimiz aslında adı panel, kolonlar arasındaki korkulukların üst kısma yapılmış hali gibi ve üzerine düzgün şekilde ledler monte edilmiş, tam bir ekran gibi kapatmıyor gündüz çalışmadığında ferforje çalışması gibi durur

O ara zaten kapatılamaz. Stadın havalanması için önemli deniliyor. BU açıdan bakarsak iyi bir çözüm
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

otomatik kafa uzatıp sulama yapan aletler bizde kenarlarda mı olacak yoksa zeminin ortasında da olacak mı, olimpiyatda zeminin değişik yerlerinden çıkıyordu, sonra içeri giriyor ama hep merak etmişimdir bu uygulama futbolcular için bir risk yaratabilir mi diye, sahanın ortasında bir delik oluyor sonuçda.
kenardan yapsınlar işte , delik deliktir risk oluşturabilir .   :)

Çevrimdışı Necmi

nasıl yani abi burası da taraftar dolaşım alanına dahil değil mi? :)
dahil değil müze ve restoran orası

Çevrimdışı ers1903

Yalniz membran içeriden harika gorunuyor ,mükemmel ..

ne kadar kalın mıcır olursa o kadar iyi olur drenaj.

Çevrimdışı mylife1903

Sarıyer neyse de 45dakikalık 4lü turnova süper olur.
Allah onlardan razı olsun

Super bir acilis olur. Yalniz trabzonspor unutulmamalidir, adamlar diger iki sari takim gibi konyada oynamak istemiyoruz, derlerdi delikanli olmasalar.