Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795407 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Sarıyer neyse de 45dakikalık 4lü turnova süper olur.
Allah onlardan razı olsun
ihsan abi 19.03 te nerde yicez 19.03 olmadi maalesef :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

19 marta ; son 23 gün  :D :D
30 Nisana; son 66 gün

Çevrimdışı Efe

eski acik alttada koltuklar takiliyor iyi iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ergin aslanın fotosuna göre led panel kaldırılmış mı ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

eski acik alttada koltuklar takiliyor iyi iyi
Mir ile Sis iyi bir hızda ilerliyorlar.Etna'nın hızınıda beğenmiyor değilim ama  :evillol: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Mir ile Sis iyi bir hızda ilerliyorlar.Etna'nın hızınıda beğenmiyor değilim ama  :evillol: :evillol:
19.03 olmamasina yapacak bisey yok adamlar ellerinden geleni yapti en fazla 40 gun daha bekleriz 30.04 gunu heralde acilacak goruntu o yonde 5 nisanda acip 9 nisanda bursa macini oynatacaklarini dusunmuyorum yinede aciklamayi bekliyoruz 27 şubatta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Arthur

Bende onu soracaktım. İnş kaldırılmıştır :ok:

Çevrimdışı serdart

o borular delikli drenaj borusu su toplama görevi yapıyor bizde diğer stadlarda olmayan
vakkumlama yöntemi var borulardaki suılar doğal akışıyla değil motor yardımıyla vakkumlanacak
bu vakkumlama çimin üzerinde biriken suyuda anında emecek bu ters işlemde yapacak çim köklerini havalandırmak ve
soğutmak içinde soğutulmuş hava basacak  @serdart

teşekkürler @Necmi abi. şöyle bi foto buldum. delikli olduklarını düşünmemiştim.

Çevrimdışı FARUK

Duruyor abi ama bir panel değil ledler in uzandığı hatlardan oluşuyor uzaktan çekince görünürlüğü azalmış

Çevrimdışı Efe

kaldirilmis ama demir iskeleti duruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

19.03 olmamasina yapacak bisey yok adamlar ellerinden geleni yapti en fazla 40 gun daha bekleriz 30.04 gunu heralde acilacak goruntu o yonde 5 nisanda acip 9 nisanda bursa macini oynatacaklarini dusunmuyorum yinede aciklamayi bekliyoruz 27 şubatta
aslında açılışı ilgilendiren bir çok şey tamamlandı ve tamamlanmayanlarda açılışa kadar rahat rahat tamamlanacak ama içimden bir ses yinede eksik birşeyler var diyor  :busted_cop: :busted_cop: Açılış çok büyük ihtimal 30 Nisan!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kartal39

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 1 dk.1 dakika önce

Vodafone Arena 24 Şubat 2016

Stadaı gezmek istesek izin varmı yoksa tanıdıkmı ayarlamak gerek:))

Çevrimdışı Efe

14.mebrani yeni seriyorlar yine yavasladi bunlar yamurdan olabilir filede takilmamis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

daha önce bahsedildimi bilmiyorum ama şu bazı semelere yapılan dikey kaynaklar kedi yolu bağlantısından dolayıymış..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Duruyor abi ama bir panel değil ledler in uzandığı hatlardan oluşuyor uzaktan çekince görünürlüğü azalmış
hadi be kaldırıldı zannetmiştim. Panel değil yani ilginç o zaman görüntüde çok sıkıntı oluşturmaz bu menet .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hadi be kaldırıldı zannetmiştim. Panel değil yani ilginç o zaman görüntüde çok sıkıntı oluşturmaz bu menet .
Fotoyu dikkatli incelersen görürsün abi

Seffaf gibi nasil anlatayim golge gibi duruyor yani ben buradayim demiyor @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canergiray77

zemin iyice püskevitli pastaya falan benzemeye başladı baktıkça canım tatlı çekiyor yav

buraya bir şeyler yapıyorlar  :alala:
zeminin heryeri kazıldı neredeyse bu skorboard hala gelmedi gelince vinç nasıl girip montaj yapacak  :alala:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cagdas44

@ahmetx abi bu panel dediğimiz aslında adı panel, kolonlar arasındaki korkulukların üst kısma yapılmış hali gibi ve üzerine düzgün şekilde ledler monte edilmiş, tam bir ekran gibi kapatmıyor gündüz çalışmadığında ferforje çalışması gibi durur

Çevrimdışı Erdem Çözer

zeminin heryeri kazıldı neredeyse bu skorboard hala gelmedi gelince vinç nasıl girip montaj yapacak  :alala:

tekrar kapatıldıktan sonra yapar  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

bir sonraki işlem sanırım borular yerleştirilip üstü tamamen çakılla kaplanacak... Çakıl kaplandıktan sonra takarlar heralde skorboardları

Çevrimdışı Efe

bende oyle zannetim ama duruyor onla ilgili calisma yapacaklardir bakalim nasil olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

@FARUK saha kenarındaki ızgaralar beton dökülen kısımla tribün arasında kalır değil mi?

http://www.hauraton.com/media/Referenzen/st-jakob-stadion-basel/2014_07_24_joggeli_0004_sg.jpg

bizim ızgaralar bu şekilde olmaz galiba.. saha kenarlarına dökülen betonlarda aralıklı boşluklar bırakılmış bu boşluklara bağlantı yaparak saha kenarında olası birikmelerin önüne geçmek için bırakılmış olabilir...

Çevrimdışı Efe

numarali arkasindaki duvari dahada kesecekler alttan kesmisler gittigimde gormustum cok onemli bir karar stadin butun guzelligi bozuluyordu yarisinu kestiler yarisi kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK