Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hasankavraz

Bugün mebran takılmiyor mu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sezer94

WOW'dan alıntı.
Eski Açık tarafında daha çok iş var.Ben sırf bu bölüm yüzünden açılışın sarkma ihtimalinden korkuyorum.  :alala: :alala:

Valla stadin en yavas ilerleyen kismi burasi catiymis kufekiymis onlar hic bisey
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Necmi

Ümraniye ile birlikte hibrit çimin bize maliyeti 5,2 milyon € . Yıllık bakım maliyeti ise 600 bin €. Türkiye de başka hiç bir takım zemine bu yatırımı yapmaz rahat olun  :D
yok daha fazla bu fiyat arsenal stadına eş zemin yaparsan bizimki daha kapsamlı
bana sadece arsenalin zemini 4-4,5 M€ tutuyor dedi öyle bir zemin yaparsan ama bizimki daha kapsamlı
vakkumlama kök havalandırması falan var

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Valla stadin en yavas ilerleyen kismi burasi catiymis kufekiymis onlar hic bisey
herhalde ya küfeki de sadece eski açık kaldı membran da en geç 1 aya biter zemin keza öyle burası çok geride kaldı diğer işlere göre.Burasınında en az 1 buçuk 2 aylık işi var.Stad dediğim gibi 30 Nisan Kayseri maçı ile açılacak bu gidişle  :eyes :eyes
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Necmi

WOW'dan alıntı.
Eski Açık tarafında daha çok iş var.Ben sırf bu bölüm yüzünden açılışın sarkma ihtimalinden korkuyorum.  :alala: :alala:
orası staddan bağımsız

Çevrimdışı kutalmis.pinar

orası staddan bağımsız
nasıl yani abi burası da taraftar dolaşım alanına dahil değil mi? :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kale arkalarında düz alanda engelli alanları mevcut o kısım evet 10 m ama normal sıralar 13 m. Ana tribünler ise en aşağı 10 m vardır burdan bak istersen @Yunus Emre Dökmeci
:ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Taze Bilgi:
Açılış 5 Nisan Seba'nın doğum günü
Maç ile yapılmıyor.
19.03 yalan oldu.

Maçlı açılışı öğrenmeye çalışıyorum. :captain:
Beni takip etmeye devam edin   :D :D :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Arthur

Membran 14 kesin olmuştur ama bugün 15 olması lazım. 1 Mart ta numaralıya doğru gelmeleri lazım.

Çevrimdışı samet-53

Güncel. Ergin Aslan twitterından alıntıdır.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Necmi

koltuklar tükendi mi acaba o yüzden mi artık koltuk takılmıyor ya da az takılıyor. yenileri mi bekleniyor.

ek olarak şu drenaj işlemlerini anlatan bi video v.s. var mıdır? ben hala mantığını çözemedim. membranlar suyu toplamak için o sular nasıl borulara yönlenecek? sonuçta üstü kumla kaplanacak diye biliyorum. tüm borular tek tek birleşecekse borulara sular nasıl girecek?
o borular delikli drenaj borusu su toplama görevi yapıyor bizde diğer stadlarda olmayan
vakkumlama yöntemi var borulardaki suılar doğal akışıyla değil motor yardımıyla vakkumlanacak
bu vakkumlama çimin üzerinde biriken suyuda anında emecek bu ters işlemde yapacak çim köklerini havalandırmak ve
soğutmak içinde soğutulmuş hava basacak  @serdart

Çevrimdışı sozkul

evet aynen dediğin gibi ama orda sıkıntı olacak gibi duruyor .

Muhtemelen yırtık duvarı yüksekliği güvenlikle ilgilidir. o nedenle indiremeyebilirler, tek çare iyce traşlayıp sonra aynı yüksekliğe demir korkuluk takmaları olabilir. Aradan bakarsın en azından.

Çevrimdışı raichu

Taze Bilgi:
Maç ile yapılmıyor.
19.03 yalan oldu.

kaynak güvenilir mi abi  :hiho:

Çevrimdışı İhsan

Açılış için Başakşehir, Osmanlı, Konya ve Sarıyer takımları ile karma ve sembolik bir maç yapılabilir. "Zor günümüzde yanımızda olan dostlarımızı Tarihimize altın harflerle yazıyoruz" vs. gibi bir sloganla tanıtımını da yaparsak sarışınlara da güzel bir cevap olur.
Sarıyer neyse de 45dakikalık 4lü turnova süper olur.
Allah onlardan razı olsun
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taze Bilgi:
Maç ile yapılmıyor.
19.03 yalan oldu.

5 nisanda Suleyman Sebanin dogum gununde acilis yapilacak olmasina cok sevindim

Cok anlamli :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar ben bu ledlerin stadın tamamını kaplayacak şekilde olmasına karşıyım. Kolon ışıklandırması olmalı ve sütunlar siyah kalmalı gece çatı havadaymıs gibi kalır o zaman. Ne kadar sadelik o kadar asalet diyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

dörtlü kitlatlar sadece migroslarda var aklında olsun :D
kalmamış abi ya :(

Çevrimdışı sozkul

Aynen öyle. Cevap geldi; sıra sıra durup bakmış, tüm saha her koltuktan net bir şekilde görülebiliyormuş.

Boyu normal bir arkadaş değil mi? 2m filan değil yani :)

Çevrimdışı aoguzd

Taze Bilgi:
Maç ile yapılmıyor.
19.03 yalan oldu.

8 nisan-18 nisan arası bi tarih olur inşallah istanbul'a yıllık izne geliyorum :D

Çevrimdışı İhsan

8 nisan-18 nisan arası bi tarih olur inşallah istanbul'a yıllık izne geliyorum :D

@aoguzd sen gel biz hallederiz  :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Loca koltukları ne zaman takılmaya başlanır acaba?

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı AngryEagle

Bu sıkışık takvimde özel bir maç yapılacağına en ufak bir ihtimal dahi vermiyorum. Belki yeni sezon öncesi olabilir ama şu an tüm takım maçlara odaklanmışken odak değiştirmek olmaz. Sakatlık olur, o olur bu olur. Aman diyeyim. Stat ne zaman hazırsa rakip kim olursa olsun o maçla açılmalı.

Açılış dediğin mülki, sportif ve siyasi irade olmadan yapılmaz.
Buradaki temsilcilerle taraftarımızın bir araya geldiği yerde yapılacak olan en son şey açılış olur. Protestodan göz gözü görmez.

Hûlasa; 19 Mart'ta seyircili ve şova yönelik bir açılış yerine, tesisin bu tarihte hizmete girdiğini sembolik olarak kaydetmeye yönelik,
gençlik spor müdürlüğü ve kulüp yönetimine ek olarak, sadece ilgili minimum davetlinin katılacağı bir kurgu daha mantıklı.

Bu arada başkan bir ropörtajında; bir çok açılış yapılacağından bahsetmişti.
19 Mart sonrasında; hazır oldukça müzenin, restoranların, moda merkezinin, kartal yuvasının, kulüp yönetim merkezinin ayrı ayrı açılışları yapılacak bu durumda zaten.

Hangi maçla açalım dersek;

Feneri ve Trabzonu yenip, farkı 7ye çıkarıp, kalan 10 haftada Fener'in Trabzon ve Galatasaray karşısında kaybedeceği puanlar sonrası
16 Mayıs'taki Osmanlıspor maçına 9 puan farkı ve şampiyonluk turuyla yapılacak BJK Vodafone Arena kadar güzel bir hayal olamaz :) Bir taşla 3 kuş birden...

Çevrimdışı FARUK

Güncel ilk fotoya göre membran 14 olmuş.