Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5811564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Ensar

Abi örgütlenelim de şu kapalıda ki BEŞİKTAŞ yazısında ki 'A' harfini değiştirelim hem diğer harflerin ortasında ince duruyo, hemde yamuk yumuk..
ya kardeşim çok tezcanlısınız bi durun daha sabitlenmiş değil , ben böyle sabitleyeceklerine inanmıyorum onlarda da göz var di mı , başkan vallahi adamın aklını alır aklını , biraz sabredin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Savaş

Güncel

Yeni açığın önündeki rakip kalecinin Allah yardımcısı olsun. Binlerce adam ensesinde olacak.

Çevrimdışı mehmetcan1903

ya kardeşim çok tezcanlısınız bi durun daha sabitlenmiş değil , ben böyle sabitleyeceklerine inanmıyorum onlarda da göz var di mı , başkan vallahi adamın aklını alır aklını , biraz sabredin

ama 'A' harfini gelişi güzel koyduklarına inanmıyorum çünkü kapalı üstte ki vodafone yazısının 'v' si de aynı modelden  :D

Çevrimdışı idil

Twitter @bjkigdir

Kuleler eski açık arası sky light çatı

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

drenaj fena oluyor yanliz saha hic bi mac sututmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Twitter @bjkigdir

Kuleler eski açık arası sky light çatı

çok guzel dusunulmus hic isik girmeyecek biyer bu sekilde ayarlanmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

şu uygulanan drenaj sistemi Türkiyede değil statlarda herhangi bir yapıda yok gibi geliyor bana :D

Çevrimdışı eypseker

Fatih Dogan: Rullonun üstüne sentetik cim ekilecek. Bursa macinda acilacagini tahmin ediyorum.

Çevrimdışı ibrahimktkc

Fatih Doğan asporda stadın 19 marta açılmayacağı kesin diyor. Başkan yarin açıklama yapacakmış.

Çevrimdışı onder23

Fatih doğan başkan yarın açıklama yapacak diyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı smyrniankiwi

merhaba, aşağıdaki konularda bilgisi olan var mıdır?

1-tribünlerin önünde demir parmaklık stili bir şey olacak mı? (kale arkalarına file gerilir muhtemelen?)
2-tribünleri ayıracak şeyler demir parmaklık mı yoksa kırılmaz cam gibi bir şey mi olacak?
3-numaralı üstün göbeğine bir türlü koltuk montajı yapıl(a)madı. oradaki sıkıntı nedir?

bu arada maşallah verilen işi layıkıyla yapan bi tek sis olacak bu gidişle.  :claps:

Çevrimdışı Emre_ZA

19 Martın çok zor olduğu konusunda neredeyse tüm forum hemfikirdi zaten. Şimdi hedef 9 Nisan ise 48 günümüz var..Koltuk, çim ve çatıyla ilgili şüphem yok..Kartal Yuvası ise neredeeyse hazır gibi diyordu buradaki arkadaşlar..

Soru işaretleri; Locaların neredeyse her gün 3 tanesinin bitirilip kapısının kilitlenmesi gerekiyor.
Vodafone kendi şovu için gerekli alet edevatını yetiştirebilecek mi?
Çevre düzenlemesi ve iç kısımlardaki eksiklikler bitecek mi?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

merhaba, aşağıdaki konularda bilgisi olan var mıdır?

1-tribünlerin önünde demir parmaklık stili bir şey olacak mı? (kale arkalarına file gerilir muhtemelen?)
2-tribünleri ayıracak şeyler demir parmaklık mı yoksa kırılmaz cam gibi bir şey mi olacak?
3-numaralı üstün göbeğine bir türlü koltuk montajı yapıl(a)madı. oradaki sıkıntı nedir?

bu arada maşallah verilen işi layıkıyla yapan bi tek sis olacak bu gidişle.  :claps:
1.ci Sorunun cevabi : Kesinlikle Demir parmaklik olmayacak

2.ci sorunun cevabi : Kirilmaz Camla ayrilacagini düşünüyoruz buyuk ihtimallede böyle olacak

3.cu Sorunun cevabi : Numarali ustun en ortasına koltuk takilmayacak cunku orasi BASIN tribunu oraya Uzun masalar , Bilgisayarlar ve koltuklar gelecek..

3.cu sorunun cevabi görüntülü anlatim asagida : Tokide ki basin tirbunu bizim numarali ust orta da ayni boyle olacak
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 13:03:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal190321

merak ettiğim mabedimiz 19 marta maç oynayacak duruma gelmişse kaç gün önceden bildiriyoruz denetlemesi nasıl olacak bürokrasi işlemleri nasıl...stadı bitirdik buyrun bakın oynama izni verin bunlar bir gün içinde olacak şeyler mi federasyon mu denetleyecek başka kurumlar mı bi sıkıntı sorun çıkarabilirler mi acaba bilgisi olan arkadaş varmı ...
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı furkankaya1903

Tapatalk uygulamasından konu başlığı altındaki resimlerin çoğunu göremiyorum. Özellikle de @FARUK beyin fotoları gözükmüyor. Ayarlardan düzeltmem gereken bir şey var mı acaba?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 13:02:31 furkankaya1903 ]

Çevrimdışı cio

Fatih doğan başkan yarın açıklama yapacak diyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım demiştim 22 Şubat ta açıklanacak ve bu tarih 19 Mart olmayacak diye  :bandit:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Aslında daha önceden kayıt olmuştum ama ilk yorum bugüne kısmetmiş  :)  ..İlk yorumumda stad açılışından bahsedeyim,bence en uygun tarih 9 Nisandır..bursa maçı olabilir evet ama bu sene mabedimizde ne kadar maç oynarsak o kadar iyi.Merak etmeyin zaten bursa o atmosferden çıkamaz  :D Tabi bu benim temennimdir.. Beşiktaşımız için  hayırlısı neyse o olsun..
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı sabriozyurt

Arkadaşlar, forumda  paylaşılan fotoğraflar 3 gündür açılmıyor.sorun bende mi yoksa aynı dertten muzdarip olanlar var mı?

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı cadavra

merak ettiğim mabedimiz 19 marta maç oynayacak duruma gelmişse kaç gün önceden bildiriyoruz denetlemesi nasıl olacak bürokrasi işlemleri nasıl...stadı bitirdik buyrun bakın oynama izni verin bunlar bir gün içinde olacak şeyler mi federasyon mu denetleyecek başka kurumlar mı bi sıkıntı sorun çıkarabilirler mi acaba bilgisi olan arkadaş varmı ...
Tff gelip bakiyor suresini soruyosun 1 hafta icinde gelip bakarlar dun bunu solemistim eksik varsa liste cikariyolar bunları tamamlayin cagirin diyolar bitirince tekrar cagriyosun bi denetimde öyle yapiyolar sonra iste o liste bittiginde acabilirsiniz izni cikiyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

fikstur ve lig durumu musaitse olur dedi is son maca kalirsa adamlar gelir mi ben oyle bisey olacaginu dusunmuyorum he şampiyon oluruz adamlarda yerinu garantiler o zaman keyif macina gelirler buraya o ayri mesele şu 10 gun bi geç sin bakalim  :)

Böyle bir durumda Konya stadı için kombine alanların durumu ne olacak? Sanıyorum gelirlerse para için gelirler çünkü stad geliri onların olacak. Ama deplasman seyircisi için yüzde beş kuralı var birde. Biz deplasman seyircisi olacağız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aslında daha önceden kayıt olmuştum ama ilk yorum bugüne kısmetmiş  :)  ..İlk yorumumda stad açılışından bahsedeyim,bence en uygun tarih 9 Nisandır..bursa maçı olabilir evet ama bu sene mabedimizde ne kadar maç oynarsak o kadar iyi.Merak etmeyin zaten bursa o atmosferden çıkamaz  :D Tabi bu benim temennimdir.. Beşiktaşımız için  hayırlısı neyse o olsun..
Öncelikle :hosgeldin

9 nisanda acilacaksa hic acmayalim direk 30 Nisanda acilalim

Bursayi takan kim ? Sunu kimse anlamıyor Bursadan korktugumuz icin degil Bursanin Vodafone arena tarihine gecmesini istemedigimiz icin Acilis maçını Bursa ile oynamak istemiyoruz !

Tarihte Vodafone arena nin acilisindaki ilk resmi maci Bursa - Besiktas olarak gozukecek iste biz buna karsiyiz yoksa zaten Bursa bizim ne rakibimiz nede dusmanimiz olamaz her sene iceride disarida tokatliyoruz Bursa kim ?
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 13:10:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

Böyle bir durumda Konya stadı için kombine alanların durumu ne olacak? Sanıyorum gelirlerse para için gelirler çünkü stad geliri onların olacak. Ama deplasman seyircisi için yüzde beş kuralı var birde. Biz deplasman seyircisi olacağız.
Valla öyle bi sey yapacaklarina fixtur puan durumuna gore kritik haftalarda stadlarini bize acsinlar daha hayirli olur konya stadida cok guzel bi stad.Orda kolay kolay puan kaybetmeyiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Membranlara isimler nasıl yazılacak şimdi :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

Valla öyle bi sey yapacaklarina fixtur puan durumuna gore kritik haftalarda stadlarini bize acsinlar daha hayirli olur konya stadida cok guzel bi stad.Orda kolay kolay puan kaybetmeyiz.

O iş olamaz artık, çünkü rakip takımın onayı gerekiyor, fener korkusundan hiçbir rakibimiz kabul etmez lehimize bir değişikliği. Bundan sonra yapılacak tek şey Başakşehir stadını her maç doldurmak.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Membranlara isimler nasıl yazılacak şimdi :alala:
Alttan projeksiyonla yansıtılıp boyanacak demişti sanırım forumdan bir arkadaş...